kesinlikle vardır ama komik değilmi

kesinlikle vardır ama komik değilmi
Ya böyle zaman sonra anlatınca komik oluyor da dinlerken pek komik değil bazen ne dicemi şaşırıyorum. Çoğu zaman dinliyor gibi gözüküyorum, aaa! Yaaa! Hay ALLAH! Falan diyorum aralarda...öyle işte.
Bi keresinde hep birlikte toplandık tam yemek yicez elektirikler gitti..veee bil bakalım ne oldu kurulan cümle 'nazari görüyor musun!? ' Zaten bu cümleden sonrasını hatirlamiyorum beynim pelte kıvamına geldi

Kizlar iki gundur tam anlamiyla tekmeleri hissediyorum sukur.esime elini koy dedim hissetsin diye ama kizim müsade etmedi babasini hic yaklastrmiyo hatta kimseyi karnima dokundurtmuyo.dogunca napcaz bakalm

inanamıyorum
elektiriğede nazar mı değermiş
yaaaa nazar çok başa bişey... takıntı haline gelirse hayat zorlaşır. mesela çevremde elindeki nimetleri inkar edenler var nazar değecek diye , kafama sıkmak istiyorum o zaman . ama artık cevap veriyorum kusura bakmasınlar , Allahın verdiği böyle görülen nimetleri inkar edenlere tahammülsüzüm. uzak duruyorum sonunda.

Ohoo bu ne ki :) yeğenim 4750 doğdu herkese 3 dediler evlenirken çok kiloluydu 55 kiloydum der hep kilodan örnek vermiş gibi oldum ama böyle yani bazıları herşeyi abartıyor yani ben birşey eklerken nazar değer diye düşünmüyordum aslında zorla sokuyolar insanın aklına.

Benimde var öyle bir gruptan biri hergün süslenip püslenip foto atardı bizde sorardık hayırdır nereye gitcen diye bide bize kızardı soru sorun diye atmadım güzel çıkmış mıyız yorum yapın diye :) bigün birimiz patladıkta artık atmıyor herşeyi başkaları için yaşıyorlar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…