Canım 3.oğlum olacak. Nasip..rabbim böyle uygun gördü ❤
Benim ve başka bir komşumun sosyal medya takibi yok o yüzden..biz görmesek kutlamasından tam zevk alamıyor sanirim
Nazar olayında benim görümceleri katiyen kimseler geçemez. Beynim akiyor artık.. O denli..onlara göre herkes onlari izliyor hep onlar konuşuluyor hep göz önündeler herkesler onları kıskanıyor...ayyyyyy yazdıkça bile ömrüm kısaldıgrip olur nazardan, ayağı takılır nazardan, bir yeri ağrısın bir şey olsun nazardan, çocuk sınavdan kötü not alsın nazar daha fena ve daha ilginçleri de var tabi
Ya böyle zaman sonra anlatınca komik oluyor da dinlerken pek komik değilkesinlikle vardır ama komik değilmi
Ya böyle zaman sonra anlatınca komik oluyor da dinlerken pek komik değilbazen ne dicemi şaşırıyorum. Çoğu zaman dinliyor gibi gözüküyorum, aaa! Yaaa! Hay ALLAH! Falan diyorum aralarda...öyle işte.
Bi keresinde hep birlikte toplandık tam yemek yicez elektirikler gitti..veee bil bakalım ne oldukurulan cümle 'nazari görüyor musun!? ' Zaten bu cümleden sonrasını hatirlamiyorum beynim pelte kıvamına geldi
Kizlar iki gundur tam anlamiyla tekmeleri hissediyorum sukur.esime elini koy dedim hissetsin diye ama kizim müsade etmedi babasini hic yaklastrmiyo hatta kimseyi karnima dokundurtmuyo.dogunca napcaz bakalm
Sende hissediyo musun cnmmaşallah annesi
hoşgeldinMerhaba Kizlar, bizde hayirlisiyla beklemedeyiz insallah 27.05-2019'da bebegimiz kucaklamaya haziriz. :)
nadiren, dıştan belli oluyor. uzanıyorum sırt üstü o zaman bir iki atıyor. 21 haftalık oldum nerdeyse. inşallah ayakta iken vs hissetmeye başlarımSende hissediyo musun cnm
Senle gunumuz ayni.demekki bu haftalarda net hiissedilmeye baslaniliyonadiren, dıştan belli oluyor. uzanıyorum sırt üstü o zaman bir iki atıyor. 21 haftalık oldum nerdeyse. inşallah ayakta iken vs hissetmeye başlarım
Ohoo bu ne ki :) yeğenim 4750 doğdu herkese 3 dediler evlenirken çok kiloluydu 55 kiloydum der hep kilodan örnek vermiş gibi oldum ama böyle yani bazıları herşeyi abartıyor yani ben birşey eklerken nazar değer diye düşünmüyordum aslında zorla sokuyolar insanın aklına.kız teyzende abartmış yok daha neler. kilomuz ortadaki. benim ikiside maşallah öyşe kiloluydular ki. tombullardı şimdi gayet iyiler. kızım çok çabuk zayıfladı. birde çok uyumlu bir kızdı bazen çok söylenince huyu değişiyordu. ben özellikle çok iyi uyuyor yiyor dediğimde. başkasında değil yani.
Benimde var öyle bir gruptan biri hergün süslenip püslenip foto atardı bizde sorardık hayırdır nereye gitcen diye bide bize kızardı soru sorun diye atmadım güzel çıkmış mıyız yorum yapın diye :) bigün birimiz patladıkta artık atmıyorCanım 3.oğlum olacak. Nasip..rabbim böyle uygun gördü ❤
Benim ve başka bir komşumun sosyal medya takibi yok o yüzden..biz görmesek kutlamasından tam zevk alamıyor sanirim
Nazar olayında benim görümceleri katiyen kimseler geçemez. Beynim akiyor artık.. O denli..onlara göre herkes onlari izliyor hep onlar konuşuluyor hep göz önündeler herkesler onları kıskanıyor...ayyyyyy yazdıkça bile ömrüm kısaldıgrip olur nazardan, ayağı takılır nazardan, bir yeri ağrısın bir şey olsun nazardan, çocuk sınavdan kötü not alsın nazar daha fena ve daha ilginçleri de var tabi
Günlerimiz aynıymış hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuklar :))Merhaba Kizlar, bizde hayirlisiyla beklemedeyiz insallah 27.05-2019'da bebegimiz kucaklamaya haziriz. :)
Canm özelden msj atablrsn no ve isimGünaydınnn grup mu kuruldu kaçırdım sanırım ?
gönderdim canmCanm özelden msj atablrsn no ve isim
Valla bencede gelsin mayısta artıkGünaydın Arkadaşlar. İyi seneler herkese. 2019 Yılına girdik ya Mayıs ayı bir anda gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?