Ay inşallah göz açıp kapayana kadar gelsin, benim günler geçmiyor sanki evde..Günaydın Arkadaşlar. İyi seneler herkese. 2019 Yılına girdik ya Mayıs ayı bir anda gelir :)
Al benden de o kadar :)) devamli bi uyuyalim da zaman geçsin havası hakim bendeAy inşallah göz açıp kapayana kadar gelsin, benim günler geçmiyor sanki evde..
Aynen geçmiyor yaa zaman. Bu ayın ortasında 6. ayım bitiyor onunda nasıl geçtiğini anlamadım o da ayrı bir şey :)Ay inşallah göz açıp kapayana kadar gelsin, benim günler geçmiyor sanki evde..
İnşallah inşallah :)) sağlıkla geldin bebeklerimiz hayatlarimiza :))Aynen geçmiyor yaa zaman. Bu ayın ortasında 6. ayım bitiyor onunda nasıl geçtiğini anlamadım o da ayrı bir şey :)
İnşallah son 3 ayımızda güzel geçer.
Çok geçmiş olsun annenize...Haerkese günaydın bu konunun başlarında yzıyordum sonraları yazamadım.Çünkü annem kalp kırızi geçirdi .Bunun sonucunda Baypas ameliyatı oldu.Ameliyat ve bakım süreci bir hayli uzun sürdü .Bundan dolayı buralardan uzak kaldım.Annem şu an iyi çok şükür.Bebeğimde iyi Cinsiyetimiz Erkek .Hareketşerini çok net hissediyorum.
Canım çok geçmiş olsun, annenin iyi olmasına çok sevindim allah sağlık versin.Haerkese günaydın bu konunun başlarında yzıyordum sonraları yazamadım.Çünkü annem kalp kırızi geçirdi .Bunun sonucunda Baypas ameliyatı oldu.Ameliyat ve bakım süreci bir hayli uzun sürdü .Bundan dolayı buralardan uzak kaldım.Annem şu an iyi çok şükür.Bebeğimde iyi Cinsiyetimiz Erkek .Hareketşerini çok net hissediyorum.
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun annenize...
Çok şükür iyi annem Allah razı olsun.Canım çok geçmiş olsun, annenin iyi olmasına çok sevindim allah sağlık versin.
Oğluşun da hayırlı olsun :)
Aramızda nerdeyse bir ay varmış, seninki Nisanda da olabilir oohh ne kalmış şurda :) benimki de sabırsız davranırsa erken doğum olabilir inş olmaz da ihtimal yüksekAynen geçmiyor yaa zaman. Bu ayın ortasında 6. ayım bitiyor onunda nasıl geçtiğini anlamadım o da ayrı bir şey :)
İnşallah son 3 ayımızda güzel geçer.
Olan bir şeyi yok demek onun bereketinin azalmasına ve zamanla yok olmasına neden oluyormuşinanamıyorum
elektiriğede nazar mı değermiş
yaaaa nazar çok başa bişey... takıntı haline gelirse hayat zorlaşır. mesela çevremde elindeki nimetleri inkar edenler var nazar değecek diye , kafama sıkmak istiyorum o zaman . ama artık cevap veriyorum kusura bakmasınlar , Allahın verdiği böyle görülen nimetleri inkar edenlere tahammülsüzüm. uzak duruyorum sonunda.
Evet canım Nisan da olabilir ama olmasın Mayısta gelsin. Ultrasonda adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyorum :) Sağlıkla gelsinler. Cinsiyet belli mi senin ?Aramızda nerdeyse bir ay varmış, seninki Nisanda da olabilir oohh ne kalmış şurda :) benimki de sabırsız davranırsa erken doğum olabilir inş olmaz da ihtimal yüksek
sağolasın canım benim aminAlla alla çok çok geçmiş olsun. Sinsice ilerlemiş demekkiallahım korusun sizi bir daha tekrarlamasın inşallah
Kız canım benimki, 2. Prensesim geliyor bakalım. Ama riskli gebelik olduğu için mayısa kadar durur mu bilmem, ben de 3gün geriden geliyorum geç döllenmeymiş. Nasip bakalım zamanında sağlıklı doğsunlar. Seninki erkek miydi? Erkek çoğunlukta yaaEvet canım Nisan da olabilir ama olmasın Mayısta gelsin. Ultrasonda adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyorum :) Sağlıkla gelsinler. Cinsiyet belli mi senin ?
çok geçmiş olsun canm, bebişinde hayırlı olsunHaerkese günaydın bu konunun başlarında yzıyordum sonraları yazamadım.Çünkü annem kalp kırızi geçirdi .Bunun sonucunda Baypas ameliyatı oldu.Ameliyat ve bakım süreci bir hayli uzun sürdü .Bundan dolayı buralardan uzak kaldım.Annem şu an iyi çok şükür.Bebeğimde iyi Cinsiyetimiz Erkek .Hareketşerini çok net hissediyorum.
senin nasıl gidiyo cnm benim kasılmalar baya azaldı ama diken üstündeyim çok fazla kendimi dinlememeye çalışsamda annelik işte (= birde bugün iş başı yaptım zamanında sağlıkla gelsinler inşallahAramızda nerdeyse bir ay varmış, seninki Nisanda da olabilir oohh ne kalmış şurda :) benimki de sabırsız davranırsa erken doğum olabilir inş olmaz da ihtimal yüksek
Maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah. ilk erkek dedi doktor %99 hemde 1 ay oğlan diye gezdim, oda bile aldım kıyafetler. sonra bir öğrendim kızmıs. :) çok şükür her şey için sağlıkla gelsinler de . Adını düşündün mü canım ?Kız canım benimki, 2. Prensesim geliyor bakalım. Ama riskli gebelik olduğu için mayısa kadar durur mu bilmem, ben de 3gün geriden geliyorum geç döllenmeymiş. Nasip bakalım zamanında sağlıklı doğsunlar. Seninki erkek miydi? Erkek çoğunlukta yaa
İyiyim canım ama arada karnımda sertleşme oluyor düzenli olmadığı icin takmamaya çalışıyorum her hafta kontrole gidiyorum, ben çalışmayacağım doğuma kadar dinlenme açısından iyi ama kendini dinliyor insan ister istemez.. kese altında kanama alanı olduğu için riskli gruptayım elimden geleni yapıyorum.. psikolojim hala tam olarak düzelmedi malesefsenin nasıl gidiyo cnm benim kasılmalar baya azaldı ama diken üstündeyim çok fazla kendimi dinlememeye çalışsamda annelik işte (= birde bugün iş başı yaptım zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Ya gerçekten mi, sen de alışveriş için hızlı davranmışsın :) ilk çocuğun muydu senin? Beren düşünüyorum ben ismini, o kadar kanamaya strese rağmen sağ salim doğurursam bu ismi hakedecek güçlü kuvvetli akıllı anlamına geliyormuş..Maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah. ilk erkek dedi doktor %99 hemde 1 ay oğlan diye gezdim, oda bile aldım kıyafetler. sonra bir öğrendim kızmıs. :) çok şükür her şey için sağlıkla gelsinler de . Adını düşündün mü canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?