2009 eylül annesi miydiniz acaba?Haerkese günaydın bu konunun başlarında yzıyordum sonraları yazamadım.Çünkü annem kalp kırızi geçirdi .Bunun sonucunda Baypas ameliyatı oldu.Ameliyat ve bakım süreci bir hayli uzun sürdü .Bundan dolayı buralardan uzak kaldım.Annem şu an iyi çok şükür.Bebeğimde iyi Cinsiyetimiz Erkek .Hareketşerini çok net hissediyorum.
Geçmez sandığın herşey geçecek üzerinden seneler geçecek sen yanında yavrun gideceksin bu sefer oraya. Hayal etmediklerine daha güzeline kavuşacaksın. Zamanında çok istediğim birşey vardı senelerce kendimi tükettim sonunda sağlığımdan oldum. Gün geldi dileğim gerçekleşti şimdi diyorum keşke sağlığım yerinde olsaydı çok zor ama birgün mutlaka gerçekleşecek şeyler ne yazıkki bugünleri hiç ediyor. Sabret sağ salim çık bu sınavdan doğacak yavrularının ve fatihin sağlıklı mutlu bir annesi olsun.Dönüyorum dolaşıyorum buraya bakıyorum. Ellerime gözlerime sahip çıkamıyorum.
İnşaallah geçer. Bugün hastaneye yaklaştıkça bir tuhaf oldum. Hele o yatağa uzanıncaGeçmez sandığın herşey geçecek üzerinden seneler geçecek sen yanında yavrun gideceksin bu sefer oraya. Hayal etmediklerine daha güzeline kavuşacaksın. Zamanında çok istediğim birşey vardı senelerce kendimi tükettim sonunda sağlığımdan oldum. Gün geldi dileğim gerçekleşti şimdi diyorum keşke sağlığım yerinde olsaydı çok zor ama birgün mutlaka gerçekleşecek şeyler ne yazıkki bugünleri hiç ediyor. Sabret sağ salim çık bu sınavdan doğacak yavrularının ve fatihin sağlıklı mutlu bir annesi olsun.
Ben yine geldim. Bugün kötü birgündü. Sabah oğlumun mezarını ziyarete gittim. Yanında iki bebek daha yatıyor ama onlar melek olalı çok olmuş.
Akşamda doktora gittik 6 ay korun dedi doktor. 2 kutu antibiyotik verdi. Kırkından sonra gel dedi. Ne için bilmiyorum da sormadım. Memlekete gideceğim dedim tamam döndüğünde gel dedi. Hamile kalırsamda ciddi derecede antibiyotik kullanacaksın ve ne olur ne olmaz dikiş atacaz dedi. Uzandım yatağa karnımı açınca sanki oğlumu görecekmiş gibi oldum bir an. Ama yoktu karnım bomboşöyle bir imtihan ki kafayı yedirtecek...
Daha önce dış gebelik geçirdiğimde de 6 ay korun demişti. Hastaneden ağlayarak çıkmıştım. 6 ay nasıl geçer diyehsg çekişdikten sonra 3 ay yeter demişti.
Yine aynı kapıdan aynı şekilde çıktım. Yine bütün kalbimi orda bırakmış gibi oldum. 6 ay nasıl geçecekfatih im melek olmasa 6 ay sonra 40ı çıkmak üzere olacaktı.
Normalde o bedenler yani yenidoğanlar olur ama bebeğin normalden iri doğar sıkıntı :)) bence ki ben öyle yapmayı düşünüyorum kıyafet işini sona bırak ultrasonda az çok kilo durumu belli olsun bide ileri zaman kıyafeti alma onları doğumdan sonra ihtiyaca ve bedene göre alirsingünaydınlaaarrrrr.
arkadaşlar deneyimli annelere bi sorum olucak.
yenidoğan beden --> beyaz kısa kollu çıtçıtlı body (5 tane)
yenidoğan beden --> ayaklı tulum (3 adet)
0-3 ay beden --> beyaz kolsuz çıtçıtlı body ( 5 tane)
0-3 ay beden --> yaza denk geleceği için kısa kollu, kısa şortlu tulumlardan (2 adet)
0-3 ay beden --> kısakollu tshirt ve şortlu takım ve fermuarlı sweatshirt
şimdi bu bedenler olur mu yani yenidoğan bedenlerini giydirebilir miyim. yoksa küçük mü olur. doğduğu zaman bebekler hangi bedeni giyiyorlar.
Allah razı olsun. Kafam o kadar doluki ne yapsam ne düşünsem hiç bilmiyorum. Gideceğim inşaallah. Duaların içinde Allah razı olsun.ah yavrum seni anlıyorum öyle acıta acıta geçecek inşallah . Rabbim korusun seni sevdiklerini ... benim teyzeminn kızınada dediler dikiş atarız gerek kalmadı bile. bunları şimdiden düşünme nolur. git annenin yanına at bunları aklımdan şimdi düşünecek zaman değil. duacıyım inan. hep aklımdasın. yaşadıkların duyguların normal bunun içinde kendini üzme....
Allah razı olsun canım. Üzülmemeye çalışıyırum ama herşey bana hamileliğimi oğlumu anlatıyor. Ansızınn kaybetmemMcz09 Rabbim sana sabir versin. Kolay degil illaki ama Rabbim sabrini verecektir. Dualarimdasin. Kendini daha fazla uzme nolur. Kendine dikkat et.
Canm buradaki tek dayanağın rabbim bol dua et ona sığın ona ağla onla konuş Allah okdr büyük ki sesini duyar dileğini duyar kulunu yalnız bırakmazAllah razı olsun canım. Üzülmemeye çalışıyırum ama herşey bana hamileliğimi oğlumu anlatıyor. Ansızınn kaybetmemçok yoruldum
Normalde o bedenler yani yenidoğanlar olur ama bebeğin normalden iri doğar sıkıntı :)) bence ki ben öyle yapmayı düşünüyorum kıyafet işini sona bırak ultrasonda az çok kilo durumu belli olsun bide ileri zaman kıyafeti alma onları doğumdan sonra ihtiyaca ve bedene göre alirsin
İnşaallah duyar Allah ım. Dayanma gücü versin bize.Canm buradaki tek dayanağın rabbim bol dua et ona sığın ona ağla onla konuş Allah okdr büyük ki sesini duyar dileğini duyar kulunu yalnız bırakmaz
Bende bugün gidecektim randevu bulamadım canım pazartesiye kendi dr.ma randevu aldım ama belki bugünde devlete gidip bi oğluşu görürümGünaydın kızlar..
Nasılsınız herkes iyidir inşallah..
Cumartesi günü için ayrıntılı ultrason randevusu aldım. İnşallah güzel haberler alırım..
@karapisso canım sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı?
Allah nasip ederse ilk olacak canım. Beren çok güzel isim adıyla gelsin yaşasın. Bende Nil düşünüyorum. KısmetseYa gerçekten mi, sen de alışveriş için hızlı davranmışsın :) ilk çocuğun muydu senin? Beren düşünüyorum ben ismini, o kadar kanamaya strese rağmen sağ salim doğurursam bu ismi hakedecek güçlü kuvvetli akıllı anlamına geliyormuş..
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, sana iyi geliyorsa gir dertleş tabii bizimle her zaman buradayız. Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.Dönüyorum dolaşıyorum buraya bakıyorum. Ellerime gözlerime sahip çıkamıyorum.
Gerçekten iyi geliyorCanım ne diyeceğimi bilemiyorum, sana iyi geliyorsa gir dertleş tabii bizimle her zaman buradayız. Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?