Sende sağ ol canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla evlat nasip etisin.Gerçekten iyi geliyorhepiniz sağolun
yok yavrum daha yaptırmadım . düşünüyorum yaptırmayı , elhamdülillah çok şükür iyiyiz sen nasılsın . oğlun ameliyat oldumu şimdi nasılsınız.Günaydın kızlar..
Nasılsınız herkes iyidir inşallah..
Cumartesi günü için ayrıntılı ultrason randevusu aldım. İnşallah güzel haberler alırım..
@karapisso canım sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı?
Canım seni anlayamam ama daha kaybetme korkusundan bile psikolojim bozuldu hala da tehlikeyi atlatmış değilim ama bence sen ileriyi düşünme sağlıklı bir şekilde doğum yapmak için gerekirse yatarak geçiriliyor benim şuan yaptığım gibi, dikiş ihtimalim de var gerekirse herşeye katlanır insan çoğu kişi bu şekilde anne olmuş üstelik benim 2. Çocuğum olmasına rağmen kendime gelemiyorum kaybetmekten korkuyorum, bir sonraki hamileliğin çok güzel geçer inşallah. Her şerde bir hayır var diye düşün sürekli dua et, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, Allah sabrını artırsınİnşaallah geçer. Bugün hastaneye yaklaştıkça bir tuhaf oldum. Hele o yatağa uzanınca
Sonraki hamilelik daha zor olacak sıkıntılı olacak. Sonuna kadar gidermi acaba diye düşünücem bir taraftanda yatarak geçecek diye korkuyorum. Senden ve diğer herkesten dua bekliyorum. Allah dayanma gücü versin sabır versin bize diye.
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilirsek bir bebek o zaman içimdeki ateş sönecek.
Nil de çok güzelmiş, sağlıkla gelsinler adlarıyla yaşasınlar inş.Allah nasip ederse ilk olacak canım. Beren çok güzel isim adıyla gelsin yaşasın. Bende Nil düşünüyorum. Kısmetse
Amin amin. Sizlerde benim duamdasınız sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşaallah. Riskli haftalar geçti mi artık korkmayınSende sağ ol canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla evlat nasip etisin.
Yat hiç bir şey yapma hiç bir şey bebeğinden kıymetli değil. Dikiş 12 13 te atılıyor sonrası doğumu başlatabilir dedi doktorum. Tabi belli olmaz her vücut farklı. Kimse anlayacak duruma düşmesin zaten. Dua ediyorum size kendime isteyen herkese. Çok zor Allah ım kimseye yaşatmasın inşaallahCanım seni anlayamam ama daha kaybetme korkusundan bile psikolojim bozuldu hala da tehlikeyi atlatmış değilim ama bence sen ileriyi düşünme sağlıklı bir şekilde doğum yapmak için gerekirse yatarak geçiriliyor benim şuan yaptığım gibi, dikiş ihtimalim de var gerekirse herşeye katlanır insan çoğu kişi bu şekilde anne olmuş üstelik benim 2. Çocuğum olmasına rağmen kendime gelemiyorum kaybetmekten korkuyorum, bir sonraki hamileliğin çok güzel geçer inşallah. Her şerde bir hayır var diye düşün sürekli dua et, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, Allah sabrını artırsın
Yatmaktan da sıkılıyor insan ama yapacak birşey yok, acil serklaj diyorlar rahim boyu kısalınca ileri haftalarda da yapılabiliyor ama evet erken doğumu başlatma ihtimali de var kasılmalar durmazsa, her hafta kontrole gidip vajinal muayene oluyorum normalde nefret ederim ve nasılsa sezaryan olacağım diye çok rahattım hiç umduğum gibi bir hamilelik olmadı ama herşeye katlanıyoruz mecbur kalınca.. bizim de dualarımız seninle..Yat hiç bir şey yapma hiç bir şey bebeğinden kıymetli değil. Dikiş 12 13 te atılıyor sonrası doğumu başlatabilir dedi doktorum. Tabi belli olmaz her vücut farklı. Kimse anlayacak duruma düşmesin zaten. Dua ediyorum size kendime isteyen herkese. Çok zor Allah ım kimseye yaşatmasın inşaallah
Kaybetmektense herşeye katlanır insan. Bana kolunu kessek oğlunu sapasağlam veririz deselerdi kabul ederdim. :Yatmaktan da sıkılıyor insan ama yapacak birşey yok, acil serklaj diyorlar rahim boyu kısalınca ileri haftalarda da yapılabiliyor ama evet erken doğumu başlatma ihtimali de var kasılmalar durmazsa, her hafta kontrole gidip vajinal muayene oluyorum normalde nefret ederim ve nasılsa sezaryan olacağım diye çok rahattım hiç umduğum gibi bir hamilelik olmadı ama herşeye katlanıyoruz mecbur kalınca.. bizim de dualarımız seninle..
Yani insan çaresizlikten her şeyi kabul eder o sırada ama bebeklerinde annelerine ihtiyacı var her açıdan, Allah onlara da bize de sağlık versin. İnş sağlıklı bir evladın olur en kısa zamanda..Kaybetmektense herşeye katlanır insan. Bana kolunu kessek oğlunu sapasağlam veririz deselerdi kabul ederdim. :
Hadi inşallah güzel haberler alırsın..Bende bugün gidecektim randevu bulamadım canım pazartesiye kendi dr.ma randevu aldım ama belki bugünde devlete gidip bi oğluşu görürüm
Maşallah iyi olmana sevindim..yok yavrum daha yaptırmadım . düşünüyorum yaptırmayı , elhamdülillah çok şükür iyiyiz sen nasılsın . oğlun ameliyat oldumu şimdi nasılsınız.
Canım yaşadığın büyük bi sınav. Allah yardımcın olsun. Ablamda ikinci gebeliğinde 20. haftasında olumsuz bazı şeyler yaşadı. O zaman yanındaydım ablamın hastane sürecinde ben ilgilenmiştim. Seni çok iyi anlıyorum. Psikolojini tahmin edebiliyorum. Çok şükür çok geçmeden kucağı doldu. İnşallah seninde öyle olacak. Rabbim içini ferahlatsın..Amin amin. Sizlerde benim duamdasınız sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşaallah. Riskli haftalar geçti mi artık korkmayın
Allah razı olsun inşaallah nasip olur.Canım yaşadığın büyük bi sınav. Allah yardımcın olsun. Ablamda ikinci gebeliğinde 20. haftasında olumsuz bazı şeyler yaşadı. O zaman yanındaydım ablamın hastane sürecinde ben ilgilenmiştim. Seni çok iyi anlıyorum. Psikolojini tahmin edebiliyorum. Çok şükür çok geçmeden kucağı doldu. İnşallah seninde öyle olacak. Rabbim içini ferahlatsın..
Dualarımdasın kuzum inanki tanımasamda senin için ve herkes için en iyisini diliyorum bazen çaresiz kalıyoruz rabbim dermansız dert vermesin seninde derdinin dermanı yakında gelecek inşallahİnşaallah geçer. Bugün hastaneye yaklaştıkça bir tuhaf oldum. Hele o yatağa uzanınca
Sonraki hamilelik daha zor olacak sıkıntılı olacak. Sonuna kadar gidermi acaba diye düşünücem bir taraftanda yatarak geçecek diye korkuyorum. Senden ve diğer herkesten dua bekliyorum. Allah dayanma gücü versin sabır versin bize diye.
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilirsek bir bebek o zaman içimdeki ateş sönecek.
Allah razı olsun. İnşaallah hayırlısıyla gelir sevindirir bizi.Dualarımdasın kuzum inanki tanımasamda senin için ve herkes için en iyisini diliyorum bazen çaresiz kalıyoruz rabbim dermansız dert vermesin seninde derdinin dermanı yakında gelecek inşallah
Cnm nerelerdesnAmin canım inşallah, 570 gram dedi, 8 gun civarı önde gidiyor şuan, bakalım ilerleyen süreçte nasıl olur bakalım, sen girdin mi detayliya canım, senin ki nasıl :)
Boyunu sordum boy olculmuyomus, tahmini kafa popo ölçümü oluyomus, zaten boy kilo normal olsun , sağlığı yerindeyse başka ne isteriz
Aynen öyleydim sizdemi öyleydiniz.2009 eylül annesi miydiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?