Bende dün detaylıya girdim canım aynı şeyi bize de söyledi. İki tarafta da 3mm genişleme varmış. Çok önemli değil ama takip gerekiyor dedi doktor. Ama çok aklıma takıldı.Sizinki kaç mm?Bende detayliya girdim gecen hafta bobrek genislemesi var suan.
Bende sizlerden dua istiyorum.
Doguma kadar duzelebilme ihtimali varmis.
İki tarafinda da var suan.
Dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Aklimdan cikmiyor.
Bisey olacak diye aklimi yitirecegim.
Çok geçmiş olsun annenizeHaerkese günaydın bu konunun başlarında yzıyordum sonraları yazamadım.Çünkü annem kalp kırızi geçirdi .Bunun sonucunda Baypas ameliyatı oldu.Ameliyat ve bakım süreci bir hayli uzun sürdü .Bundan dolayı buralardan uzak kaldım.Annem şu an iyi çok şükür.Bebeğimde iyi Cinsiyetimiz Erkek .Hareketşerini çok net hissediyorum.
Benim ki ekle canımKizlar isteyenler özel msj atabilir msj olarak ismiyle WhatsApp grubu ickn
Bu aralar aşırı yoğunum, akşamda eve gelince aşırı yorgun oluyorum direkt yatıyorum, o yüzden telefonu elime alamadım günlerdir, sen nasılsın canimCnm nerelerdesn
Ben iyiyim canm merak ettik seni sen ve bebeğin iyiyse sorun yok canmBu aralar aşırı yoğunum, akşamda eve gelince aşırı yorgun oluyorum direkt yatıyorum, o yüzden telefonu elime alamadım günlerdir, sen nasılsın canim
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Canım çok çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum rabbim sabrını versin kaç haftaliktiArkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Allah'ım sabır versin çok geçmiş olsun .....Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Canım büyük geçmiş olsun,başın sağolsun.Rabbim tez zamanda yerini doldursun,sana da sabırlar versinArkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Allah sabir versin canim. Ne diyecegimi gercekten bilemiyorum. Allah sabrini versin en kisa zamanda saglikla kucagina al benegini insallahArkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Başınız sağolsun. Bende yaşadım aynı şeyiArkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
Çok üzüldüm Allah sabır versin, kendini suçlama bence çoğu kişide rahim ağzı yetmezliği farkedilmiyor zaten. Allah istediğin zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşArkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.
karapisso Kızçen ne yapıyor Dilek,var mı hareketlilik
Çok şükür iki gündür epey hızlandı maşallahaz az var canım benim . sen nasılsın. Seninki nasıl tepiyormu bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?