Bende dün detaylıya girdim canım aynı şeyi bize de söyledi. İki tarafta da 3mm genişleme varmış. Çok önemli değil ama takip gerekiyor dedi doktor. Ama çok aklıma takıldı.Sizinki kaç mm?

Kimsecikler yok mu kızlar nerelerdesiniz

Çok geçmiş olsun annenize

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Amacım kimsenin psikolojisini bozmak ya da acımla sizi sıkmak değil. Sadece ben cahilliğim nedeniyle 4 gün önce hayatimin en büyük acisini yaşadım. Keşke dedim önceden birisi uyarsaydida beni bunları yaşamasaydim. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Çarşamba günü erken doğumla kizimi kaybettim. Ve erken dogum bagira bagira gelmis anlayamamisim. Doktorum bana hic rahim agzi olcumu yapmadi. Rahim yetmezligim varmis. Dikis atilmaliymis rahmime. Aman deyim. Mutlaka yaptirin. Birde aşırı akınti baslamisti. Avuç dolusu nerdeyse. Bol su içmeye baslamistim. Demekki fatdasi oldu dedim. Rahmimde iltihap varmis temizleniyor dedim. Karnim kuculmeye baslamisti. Heralde bana oyle geliyor dedim. Karnim sertlesmeye baslamisti. Gobek deligimin ustunde bi aci vaardi bi kac gundur. Oksuruyorum cok fazla. Ondan oldu galiba dedim. Ve bu derece ihmalkar olmayip gitseymisim doktora kurtulabilirmis bebeğim. Sancim baslayip kanamam olmadan gitmedim doktora. Ve kendimle kavga halindeyim. Neden bu kadar rahattim diye. Bebegin zarı vajinadan cikmak uzereymis gittigimizde. Cok gec dediler. Bu aciyi Rabbim dusmanima yasatmasin. En ufak suphenizde gidin doktora. Başka canlar yanmasın. Allah hepinize evlatlarina sagsalim kavustursun. Ve banada dua edin. Sabrım ve şifam için.

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm . Rabbim sabır versin. Inşallah yaşadığın son acı olsun.

Canım çok çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum rabbim sabrını versin kaç haftalikti

Allah'ım sabır versin çok geçmiş olsun .....

Canım büyük geçmiş olsun,başın sağolsun.Rabbim tez zamanda yerini doldursun,sana da sabırlar versin

Allah sabir versin canim. Ne diyecegimi gercekten bilemiyorum. Allah sabrini versin en kisa zamanda saglikla kucagina al benegini insallah

Başınız sağolsun. Bende yaşadım aynı şeyi Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Bizde erken gitsek belki bir şekilde biraz daha tutarlardı ama oğlum melek oldu. Senin meleğin kaç gramdı kaç haftalıktı

Çok üzüldüm Allah sabır versin, kendini suçlama bence çoğu kişide rahim ağzı yetmezliği farkedilmiyor zaten. Allah istediğin zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…