Iyiyiz sukur buyuyoz.tekme atiyo ama otururken asagida göbek altinda hisssediyom pit pit.yan yatinca tekmeyi tam hissediyom.otururken net tekme yok sende nasil

I iyi ki anneyim 35 yazdı bana hareketleri nasıl diye. inan o ana kadar doktora gitmem lazım diye düşünüyordum. iki gündür hissetmiyorum diye . teyzesi yazınca baktım aynı senin gibi minik hareketler yaptı. halbuki çok net hissettim geçen haftadan beri baya güçlüydü. Bilmiyorum neden böyle oldu. uzanınca bile yok. çok hafif. halbuki baya hissetmem lazım.

Bebeğin sırtı dönük olunca çok hissedilmiyor içeriye doğru vuruyor yani, mesela benim büyük kızımın elleri ayakları dışa dönüktü ilerleyen aylarda herkes görüyordu tekmelerini hareketlerini, bu şimdi bazen çok hareketli bazen tık yok sürekli ultrasonda olduğum için görüyorum sırtı dönük genelde. Çok sıkıntı yapmamak lazım

Öncelikle Rabbim çok çok sabırlar versin, tez zamanda hayırla sağlıkla yerini doldursun ,sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Yazdıklarınız için de Allah sizden razı olsun.Genel olarak her hamile acaba öyle mi böyle mi diye geçiriyor hamileliğini,kimi zaman doktora koşuyoruz kimi zamanda bi sebep bulabiliyoruz kendimizce.Neye göre oluyor bu o an ne düşünüyoruz sa ona göre yapıyoruz bilinmez ama şöyle birşey var ki Rabbim o bebeğe ömür veseydi si en küçük birşeyde doktora gitmeyi düşünürdünüz,ya da gitmenize rağmen yapılacak birşey olmazdı.Özetle bebeğinizin nasibi yokmuş bu dünyada.Rabbim onu sizin için size şefaatçi olması için yanına aldı,anne ve babasını cennetin kapısında bekleyecek.Kendinizi suçlamayın herkes rahim ağzı ölçmüyor yada söylediğiniz şeyşer hepimizde az çok oluyor nerden bilelim.Rabbim korusun Allaha emanet olsunlar biz kuluz ne kadar müdahil olabiliriz ki..Tekrar başınız sağolsun.Duaya Allaha sığının.Benimde başımda geçti..Demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş ne diyelim takdiri ilahi.Allaha emanet olun

Sürekli ultrasonda olmak derken canım?
Merak ettim de
Bana da demişti doktor sırtı dönerse ya da araya plesenta girerse hissetmemen normal diye

Son düzenleme:

Sürekli ultrasonda olmak derken canım?
Merak ettim de
Bana da demişti doktor sırtı dönerse ya da araya plesenta girerse hissetmemen normal diye
Ben her hafta kontrole gidiyorum rahim boyunu ölçtürmek için, yoğun bir kanama geçirmiştim ya doktorum sürekli çağırıyor dikiş gerekiyor mu diye bir ara 3güne bir gittim hatta, artık haftada bir gidiyorum riskli gebelik olduğu için uzun bir süre böyle olacak..

Hmm anladım canım çok geçmiş olsun

Cok ilerlemis sayfa hepsini okuyamadim cnm.ya ewet sanki bu aylarda otururkwn falan tekmeleri daha net olmasi lazim gibi ama bilmiyorum nie voyle ins bisey yoktur

İyi geceler bayanlar.
Bebislerin keyfi yerindedir umarım.
Bizimki günün belli saatlerinde baya hareketli oluyor.

hiç.hissetmeyince ister istemez düşünüyorum yoksa elhamdülillah çok şükür sıkıntı yok

Cok ilerlemis sayfa hepsini okuyamadim cnm.ya ewet sanki bu aylarda otururkwn falan tekmeleri daha net olmasi lazim gibi ama bilmiyorum nie voyle ins bisey yoktur

inşallah sağ salim hayırlısyla en güzel ve kolayca kucağımıza alırız. benim ayrıntılı ultrasona gitmem lazım . inşallah sonra içimiz rahat eder.

inşallah sağ salim hayırlısyla en güzel ve kolayca kucağımıza alırız. benim ayrıntılı ultrasona gitmem lazım . inşallah sonra içimiz rahat eder.
Ne zaman ayrntili ultrasonun.ben gidemicem malesef allhm insallh sag salim dogurmayi nasip eder herkese icinde banada

Merhaba kızlar çok uzun zamandır gelmedim umarım herkesin hamilelik iyi gidiyordur 1,5 ve 4,5 yaşında iki ufak oğlum var onların peşinde koştururken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım hatta hamilelikten bile birşey anlamadım çok şükür hamilelikle ilgili sıkıntılarımda yok buna rağmen çok hızlı kilo alıyorum maalesef 23. haftanın içindeyim ayrıntılı ultrasonda sıkıntı yok bu defa kızım olacak eminim şimdiye kadar cinsiyet ve isimler konuşulmuştur bebişlerinize hangi güzel isimleri vereceksiniz güzel anneler

Yenidoğan almanızı tavsiye etmiyorum iki oğlumda da yenidoğan olarak sadece hastane çıkışı aldım iyiki öyle yapmışım ilk 10 gün giydirdim 0-3 ay daha kullanışlı oluyor bide kısa kollu t-shirt kullanılmıyor onun yerine çıtçıtlı badi kullanacaksınız t-shirt toplanıyor hangi şehirdesiniz Mayıs başında doğum olacak uzun kolluyada ihtiyaç olacaktır ama çok almayın 2 takım hastane çıkışı alın muhakkak belki de ben cevap yazana kadar alışveriş yapmışsınızdır

hayırlısıyla inşallah sağ salim kucağımıza alırız . benimde kızım olacak inşallah ama isim konusunda hala karar veremedik.
bir kaç isim var düşündüğümüz.
Hümeyra
Hanne Meryem
Zeynep Rana
eşim bişey demiyor , bilmiyorum ne düşünüyor. konuşmaz pek

Çok üzüldüm Allah sabır versin, kendini suçlama bence çoğu kişide rahim ağzı yetmezliği farkedilmiyor zaten. Allah istediğin zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Canım genişlerimiz aynı gün doğacakmış inşallah, hareketlerini hissedebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…