- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Anladım canım :) ben çok net hissediyorum 16. Haftadan beri ama bu aralar uzun süre uyuyor gibi, benim 2. Hamileliğin ve çok zayıfım bu ikisi çok önemli bebeğin hareketlerini hissetmekte. Hissetmesende bu hafta hissedersin artık ufak kıpraşmalar
Canım en son 1 hafta önce hissetmiştim ondan sonra hiç hissedemedım terör gün olmaya başladım artık. Uzandım, tatlı şeyler yardım ama hıc harekatını hıssedemedm. Doktora 3 gün önce gittim her şey normal dedı ama bi oynayıp araya 10 gün atması normal mi bilmiyorumAnladım canım :) ben çok net hissediyorum 16. Haftadan beri ama bu aralar uzun süre uyuyor gibi, benim 2. Hamileliğin ve çok zayıfım bu ikisi çok önemli bebeğin hareketlerini hissetmekte. Hissetmesende bu hafta hissedersin artık ufak kıpraşmalar
amin canım inşallah güzel sağlıklı pazarlar olsun.Günaydın kızlar iyi pazarlar :)
kızlar hayırlı sabahlar dün çok yorgundum diye yatağa girer girmez uyudum. sabah namaza kadar olduğum gibi kımıldamadan uyumuşum. boynum tutuldu ağrıdan ağlayacak derecede
bi ara eşim uyandırdı horluyorsun diye
ya kızlar burnum alerjik tıkalı sürkeli ve ben artık horluyorum
Zeynep Rana yi cok begendim begendim cnm.hayırlısıyla inşallah sağ salim kucağımıza alırız . benimde kızım olacak inşallah ama isim konusunda hala karar veremedik.
bir kaç isim var düşündüğümüz.
Hümeyra
Hanne Meryem
Zeynep Rana
eşim bişey demiyor , bilmiyorum ne düşünüyor. konuşmaz pek
Dün de bahsetmiştim sırtını döndüyse hissetmemen normal, doktora sorabilirsin ya plesanta öndedir ya da sırtı dönüktür doktor normal dediyse çok dert etme ara ara sırt üstü uzanıp kontrol edersin yine, zaten çok uzun süre uyuyorlar sanırım. Ufak hareketler oluyordur da sen hissetmiyorsundurCanım en son 1 hafta önce hissetmiştim ondan sonra hiç hissedemedım terör gün olmaya başladım artık. Uzandım, tatlı şeyler yardım ama hıc harekatını hıssedemedm. Doktora 3 gün önce gittim her şey normal dedı ama bi oynayıp araya 10 gün atması normal mi bilmiyorum
Benim de burnum hep tıkalı, horlamıyorum ama hep ağzımdan nefes alıyorum uyandığımda dilim dudağım kurumuş oluyorkızlar hayırlı sabahlar dün çok yorgundum diye yatağa girer girmez uyudum. sabah namaza kadar olduğum gibi kımıldamadan uyumuşum. boynum tutuldu ağrıdan ağlayacak derecede
bi ara eşim uyandırdı horluyorsun diye
ya kızlar burnum alerjik tıkalı sürkeli ve ben artık horluyorum
inşallah öyledir canım teşekkür ederimDün de bahsetmiştim sırtını döndüyse hissetmemen normal, doktora sorabilirsin ya plesanta öndedir ya da sırtı dönüktür doktor normal dediyse çok dert etme ara ara sırt üstü uzanıp kontrol edersin yine, zaten çok uzun süre uyuyorlar sanırım. Ufak hareketler oluyordur da sen hissetmiyorsundur
Geçmiş olsun canım, burun tıkanıklığında normal bi durum o. Kızçen nasıl
nezle oldum ben. üşüttüm çok fena. ondan olabilirmi acaba. yoksa bende hırlayan biri değilim. bu hamilelik beni benden aldıBenim de burnum hep tıkalı, horlamıyorum ama hep ağzımdan nefes alıyorum uyandığımda dilim dudağım kurumuş oluyor
çok kararsızım hepsini çok beğendim. ama dediğin gibi zeynep rana daha hoş.Zeynep Rana yi cok begendim begendim cnm.
iyi teyzesi elhamdülillah çok şükür. hanımefendi yavaş ve nazik hareket ediyorseninki nasıl isim netleşti mi. benim aklıma yebi yeni isimler geliyor.
Hakkini helal etmicek kadar ne hikmeti var yigitin merak ettm cnm.o kadar cok istiyosa kendi ogullarina koysaydi.sinir oluyom boyle karisanlara.insan istedigi ismi koyamicaksa cocuguna ne bilim tuhaf geliyo bana.Maşallah ona
Benimki de nazlı bu aralar arada bir hareket ediyor bakalım inşallah artacak diye bekliyorum.
Isim biz hep eşimle ege istiyorduk kv şart koştu illa yiğit olacak diye annelik halkımı helal etmem dedi ben de ikisi de olsun dedim eşim tek isim istiyor öyle kaldık belli değil daha. Muhtemelen yiğit olur ama :)
Ama kv ve kp yanında dedim ilk çocuk eşimin 2. Benim 2. Cocukta nasip olursa kimseyi karıştırmam dedim, züğürt tesellisi napayım
Bnm kizimin adida zeynep mirayçok kararsızım hepsini çok beğendim. ama dediğin gibi zeynep rana daha hoş.
Hakkini helal etmicek kadar ne hikmeti var yigitin merak ettm cnm.o kadar cok istiyosa kendi ogullarina koysaydi.sinir oluyom boyle karisanlara.insan istedigi ismi koyamicaksa cocuguna ne bilim tuhaf geliyo bana.
Al benden de o kadar, 9ay karnında taşı gece uykularını böl besle büyüt güzel yetiştirmek için kendinden fedakarlıklar yap ama ismini koyma hakkın bile olmasın bu kadar izin vermemek lazım doğduktan sonra da nasılsa adını da koydum diye her şeye karışır gibi geliyor çünkü çok büyük düşüncesizlik, evet yiğit güzel isim aslında ama anne baba isterse koyar yaniHakkini helal etmicek kadar ne hikmeti var yigitin merak ettm cnm.o kadar cok istiyosa kendi ogullarina koysaydi.sinir oluyom boyle karisanlara.insan istedigi ismi koyamicaksa cocuguna ne bilim tuhaf geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?