Rica ederek soylesin.evet yigit cok guzel isim ama kv nin tavri hic hosuma gitmedi.ben asla karistirmazdim.kizimin ismini bn koydum.oglumuzada esimin babasi vefat edik. esimin tek hayali babasinin ismini koymak. esim icin ses etmiyorum koysun diyorum tek erkek ve koymasi gerektigini düsunuyo.ama kv istedi diyede asla koymazdim.

Bende kilo aldım ya.Şimdiye kadar bir ili kilo alanlara şaşıyorum.Normal yememe rağmen 58den 64 çıktım.Tabi kuruyemişti süt yoğurttu meyveydi artırdım ama.Aman neyse sağlıklı olsunlar da kilo verilir.Önemli olan sağlık.Hamileliğin hakkını veriyoruz Allah nasip ederse biz ali kerem ismini düşünüyoruz.Bakalım değişedebilir.İki oğlandan sonra kız gemesine sevindim senin adına inşallah benim de bir sonraki öyle olur.İsim düşündün mü?Kız olsaydı meva koyacaktım ben
Canım hamilelikle olur takılma.Yorgunmoluncamdahanda çok olur tabi.Bu arada hümeyra da güzeldi ama zeynep rana da güzel

Aynen yiğit benim beğendiğim bi isimdi ama böyle olunca insan sınır oluyor

Yiğit guzel isim ama kyv emrivaki yapması hic hoş degil
Ben olsam yiğit ege koyardim illa yigit olacak madem senin istedigin isim de olsun

Kizimn adi Miray.alya kulaga prk hos gelmiyo bna gore ama miray la asya cok guzel
Bence asya gugüz

Illa tek isim olacakmış eşim de bi cins
İlk oğlumda eşim babasının ismini koymak istedi Mehmet olacak dedi o zaman Mehmet Efe olsun dedim olmaz tek isim olacak dedi kabul ettim ikincide ben Ömer istiyorum dedim eşim Ömer Halis olsun dedi hani tek isim koyuyorduk dedim bu defada ben kabul etmedim Ömer oldu şimdi kızım olacak eşim Asel istedi oğlum Melis istedi ben Melike istiyorum benden başka kimse ısrar etmiyor sürekli evde Melike diye konuşuyorum galiba hepsi kabul etti kv ye sormadım bile akşam yanında Melike diye bahsettim hiç sesini çıkarmadı sorsam Dilara isterdi ama gerek yok
Kızının adı cok guzelmis benim de oğlumun adi emir ona uygun oluyor aslinda emir miray ama bakalim son karar ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…