Rica ederek soylesin.evet yigit cok guzel isim ama kv nin tavri hic hosuma gitmedi.ben asla karistirmazdim.kizimin ismini bn koydum.oglumuzada esimin babasi vefat edik. esimin tek hayali babasinin ismini koymak. esim icin ses etmiyorum koysun diyorum tek erkek ve koymasi gerektigini düsunuyo.ama kv istedi diyede asla koymazdim.Al benden de o kadar, 9ay karnında taşı gece uykularını böl besle büyüt güzel yetiştirmek için kendinden fedakarlıklar yap ama ismini koyma hakkın bile olmasın bu kadar izin vermemek lazım doğduktan sonra da nasılsa adını da koydum diye her şeye karışır gibi geliyor çünkü çok büyük düşüncesizlik, evet yiğit güzel isim aslında ama anne baba isterse koyar yani
Bende kilo aldım ya.Şimdiye kadar bir ili kilo alanlara şaşıyorum.Normal yememe rağmen 58den 64 çıktım.Tabi kuruyemişti süt yoğurttu meyveydi artırdım ama.Aman neyse sağlıklı olsunlar da kilo verilir.Önemli olan sağlık.Hamileliğin hakkını veriyoruzMerhaba kızlar çok uzun zamandır gelmedim umarım herkesin hamilelik iyi gidiyordur 1,5 ve 4,5 yaşında iki ufak oğlum var onların peşinde koştururken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım hatta hamilelikten bile birşey anlamadım çok şükür hamilelikle ilgili sıkıntılarımda yok buna rağmen çok hızlı kilo alıyorum maalesef 23. haftanın içindeyim ayrıntılı ultrasonda sıkıntı yok bu defa kızım olacak eminim şimdiye kadar cinsiyet ve isimler konuşulmuştur bebişlerinize hangi güzel isimleri vereceksiniz güzel anneler
Canım hamilelikle olur takılma.Yorgunmoluncamdahanda çok olur tabi.Bu arada hümeyra da güzeldi ama zeynep rana da güzelkızlar hayırlı sabahlar dün çok yorgundum diye yatağa girer girmez uyudum. sabah namaza kadar olduğum gibi kımıldamadan uyumuşum. boynum tutuldu ağrıdan ağlayacak derecede
bi ara eşim uyandırdı horluyorsun diye
ya kızlar burnum alerjik tıkalı sürkeli ve ben artık horluyorum
Rica ederek soylesin.evet yigit cok guzel isim ama kv nin tavri hic hosuma gitmedi.ben asla karistirmazdim.kizimin ismini bn koydum.oglumuzada esimin babasi vefat edik. esimin tek hayali babasinin ismini koymak. esim icin ses etmiyorum koysun diyorum tek erkek ve koymasi gerektigini düsunuyo.ama kv istedi diyede asla koymazdim.
Kizlar whatsap grubu aktif mi katilan varmi
Kizlar whatsap grubu aktif mi katilan varmi
A asitane161719 tatlım nasılsın merak ettim seni. yazmıyorsun uzun zamandır.
Merhaba arkadaslar bugune kadar bir kere yazabildim 4 yasinda bir oglum var simdi birde kızım olacak allah nasip ederse
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canim sağlıkla kucağına al inşallah
Kizimn adi Miray.alya kulaga prk hos gelmiyo bna gore ama miray la asya cok guzelTesekkur ederim canim
Kizlar aklimda uc isim var sizce hangisi guzel Alya Miray Asya
Gerci yeni isimler de geliyir surekli aklima
Yigit ege koyun o zamn illa yigit konulacksa.Aynen yiğit benim beğendiğim bi isimdi ama böyle olunca insan sınır oluyor
Yigit ege koyun o zamn illa yigit konulacksa.
Tesekkur ederim canim
Kizlar aklimda uc isim var sizce hangisi guzel Alya Miray Asya
Gerci yeni isimler de geliyir surekli aklima
Yigit saglikla gelsin o zamn dicek bisey yok.cok guzel yigit ismi.ama kv dediginin olmasina ben bile sinir oldum.Illa tek isim olacakmış eşim de bi cins
Yigit saglikla gelsin o zamn dicek bisey yok.cok guzel yigit ismi.ama kv dediginin olmasina ben bile sinir oldum.
Kızının adı cok guzelmis benim de oğlumun adi emir ona uygun oluyor aslinda emir miray ama bakalim son karar ne olacakKizimn adi Miray.alya kulaga prk hos gelmiyo bna gore ama miray la asya cok guzel
Bir ara mira düşünüyordum sonra miray oldu ama mira da aklimda ay ne zor isim secmekMiray çok güzel
Bence asya gugüzKizimn adi Miray.alya kulaga prk hos gelmiyo bna gore ama miray la asya cok guzel
İlk oğlumda eşim babasının ismini koymak istedi Mehmet olacak dedi o zaman Mehmet Efe olsun dedim olmaz tek isim olacak dedi kabul ettim ikincide ben Ömer istiyorum dedim eşim Ömer Halis olsun dedi hani tek isim koyuyorduk dedim bu defada ben kabul etmedim Ömer oldu şimdi kızım olacak eşim Asel istedi oğlum Melis istedi ben Melike istiyorum benden başka kimse ısrar etmiyor sürekli evde Melike diye konuşuyorum galiba hepsi kabul etti kv ye sormadım bile akşam yanında Melike diye bahsettim hiç sesini çıkarmadı sorsam Dilara isterdi ama gerek yokIlla tek isim olacakmış eşim de bi cins
Kızının adı cok guzelmis benim de oğlumun adi emir ona uygun oluyor aslinda emir miray ama bakalim son karar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?