Ooh en güzeli :)

ne güzel uyumlusun
isim konusunda ben kesinlikle nasip diyorum. bi bakmışsın o gün iki taraftan birinin gönlü yumuşamış .

sağolasın güzelim , inşallah geçer hepsi. eşim istemiyor bu isimlerde hiçbirini. hayır demiyor ama cevap verimiyor . ben anlıyorum halinden istemediğini .

Geçmiş olsun annişler B Berayege karapisso Allah şifa versin.Aminn
Allah razı olsun kardeşim . daha iyiyim şimdi. Allâh razı olsun beğimdende. biz tutulunca hasta olunca hemen kupa kapatır kantaron yağı ile masaj yaparız. toksin az ise yarım saate bi hafiflik oluyor. yok toksin fazlaysa saatlerce sürüyor. bak öğlen bir gibi yaprık şimdi hafifledim elhamdülillah. 8 saat oldu yapalı.

Ne zaman ayrntili ultrasonun.ben gidemicem malesef allhm insallh sag salim dogurmayi nasip eder herkese icinde banada
neden ayrıntıya gidemeyeceğim dedin tatlım. Bende gerek görmüyorum gibi
.karar veremedim. 22.hafta son gitmem lazım artık.

Canım geçmiş olsun sifanı versin Rabbim. Tüm hastalara şafi ismiyle muamele etsin. Benim de geçmeyen bir öksürüğüm var. Çok şiddetli değil neyse ki ama gıcık tutmuş gibi bazen çok rahatsız ediyor. Kış mevsiminde hep olur bana zaten. Dolaptan soğuk bir şeyler yemeye hiç gelmiyor boğazım. İnşallah cogalmadan atlatırım.

ılık limonlu su ciğerine yi gelir inşallah. sürkeli iç kuzum. .birde zencefil iyi demişti hacamat ustası. oğlum çok öksürdü geçen yıl. hacamat yaprık öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…