Bence asya gugüz
İlk oğlumda eşim babasının ismini koymak istedi Mehmet olacak dedi o zaman Mehmet Efe olsun dedim olmaz tek isim olacak dedi kabul ettim ikincide ben Ömer istiyorum dedim eşim Ömer Halis olsun dedi hani tek isim koyuyorduk dedim bu defada ben kabul etmedim Ömer oldu şimdi kızım olacak eşim Asel istedi oğlum Melis istedi ben Melike istiyorum benden başka kimse ısrar etmiyor sürekli evde Melike diye konuşuyorum galiba hepsi kabul etti kv ye sormadım bile akşam yanında Melike diye bahsettim hiç sesini çıkarmadı sorsam Dilara isterdi ama gerek yok
Sorunca insanlar haddine düşmeyen işlere karışabiliyor ilkinde hepsinin istediği oldu artık karışmasınlar bir zahmet ben tek uğraşıyorum didiniyorum kimseden fayda gormuyorumOoh en güzeli :)
Maşallah ona
Benimki de nazlı bu aralar arada bir hareket ediyor bakalım inşallah artacak diye bekliyorum.
Isim biz hep eşimle ege istiyorduk kv şart koştu illa yiğit olacak diye annelik halkımı helal etmem dedi ben de ikisi de olsun dedim eşim tek isim istiyor öyle kaldık belli değil daha. Muhtemelen yiğit olur ama :)
Ama kv ve kp yanında dedim ilk çocuk eşimin 2. Benim 2. Cocukta nasip olursa kimseyi karıştırmam dedim, züğürt tesellisi napayım
Bi bilsem canım. 4 kızı bi oğlu var eşim sülalede tek erkek ismini amcası koymuş onun da oğlu yok. Ben hiç isim koymadım diyor koyaydın diyorum ben de.
Yiğit kızlık soyadı ondan ısrarı.
Benim kızdığım apartmanda herkese demiş. Komşular yiğit nasıl diyor tersliyorum herkesi hiç sevmem emrivakiyi
sağolasın güzelim , inşallah geçer hepsi. eşim istemiyor bu isimlerde hiçbirini. hayır demiyor ama cevap verimiyor . ben anlıyorum halinden istemediğini .Bende kilo aldım ya.Şimdiye kadar bir ili kilo alanlara şaşıyorum.Normal yememe rağmen 58den 64 çıktım.Tabi kuruyemişti süt yoğurttu meyveydi artırdım ama.Aman neyse sağlıklı olsunlar da kilo verilir.Önemli olan sağlık.Hamileliğin hakkını veriyoruzAllah nasip ederse biz ali kerem ismini düşünüyoruz.Bakalım değişedebilir.İki oğlandan sonra kız gemesine sevindim senin adına inşallah benim de bir sonraki öyle olur.İsim düşündün mü?Kız olsaydı meva koyacaktım ben
Canım hamilelikle olur takılma.Yorgunmoluncamdahanda çok olur tabi.Bu arada hümeyra da güzeldi ama zeynep rana da güzel
Tesekkur ederim canim
Kizlar aklimda uc isim var sizce hangisi guzel Alya Miray Asya
Gerci yeni isimler de geliyir surekli aklima
ne güzel uyumlusun
isim konusunda ben kesinlikle nasip diyorum. bi bakmışsın o gün iki taraftan birinin gönlü yumuşamış .
amin inşallah o gün gelsin sağlıkla. ben tutuldum masaj vs ne yaptıysak ağrı geçmedi. fenayımHaklısın kuzum bakalım günü gelsin hayırlısı ile
amin inşallah o gün gelsin sağlıkla. ben tutuldum masaj vs ne yaptıysak ağrı geçmedi. fenayım
sanada çokkk geçmiş olsun tatlım. gripler bi değişik bitmiyor gidiyor geliuorHadi ya çok çok geçmiş olsun . Ben de perşembeden beri gribim öldüm valla. Acil şifalar diliyorum canım
Allah razı olsun kardeşim . daha iyiyim şimdi. Allâh razı olsun beğimdende. biz tutulunca hasta olunca hemen kupa kapatır kantaron yağı ile masaj yaparız. toksin az ise yarım saate bi hafiflik oluyor. yok toksin fazlaysa saatlerce sürüyor. bak öğlen bir gibi yaprık şimdi hafifledim elhamdülillah. 8 saat oldu yapalı.
neden ayrıntıya gidemeyeceğim dedin tatlım. Bende gerek görmüyorum gibiNe zaman ayrntili ultrasonun.ben gidemicem malesef allhm insallh sag salim dogurmayi nasip eder herkese icinde banada
Allah razı olsun kardeşim . daha iyiyim şimdi. Allâh razı olsun beğimdende. biz tutulunca hasta olunca hemen kupa kapatır kantaron yağı ile masaj yazarız. toksin az ise yarım saate bi hafiflik oluyor. yok toksin fazlaysa saatlerce sürüyor. bak öğlen bir gibi yaprık şimdi hafifledim elhamdülillah.
ılık limonlu su ciğerine yi gelir inşallah. sürkeli iç kuzum. .birde zencefil iyi demişti hacamat ustası. oğlum çok öksürdü geçen yıl. hacamat yaprık öyle dedi.Canım geçmiş olsun sifanı versin Rabbim. Tüm hastalara şafi ismiyle muamele etsin. Benim de geçmeyen bir öksürüğüm var. Çok şiddetli değil neyse ki ama gıcık tutmuş gibi bazen çok rahatsız ediyor. Kış mevsiminde hep olur bana zaten. Dolaptan soğuk bir şeyler yemeye hiç gelmiyor boğazım. İnşallah cogalmadan atlatırım.
ılık limonlu su ciğerine yi gelir inşallah. sürkeli iç kuzum. .birde zencefil iyi demişti hacamat ustası. oğlum çok öksürdü geçen yıl. hacamat yaprık öyle dedi.
Yakı denedin mi ?amin inşallah o gün gelsin sağlıkla. ben tutuldum masaj vs ne yaptıysak ağrı geçmedi. fenayım
Ilcede oturuyoz ile gitmwk lazim.maddi yönden hic imkan yok malesef.bebegim allha emanet artjneden ayrıntıya gidemeyeceğim dedin tatlım. Bende gerek görmüyorum gibi
.karar veremedim. 22.hafta son gitmem lazım artık.
sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah tatlım. Bende bazı sebeplerden dolayı gidemedim daha. Kısmet artık.Ilcede oturuyoz ile gitmwk lazim.maddi yönden hic imkan yok malesef.bebegim allha emanet artj
hiç denemedim, teşekkür ederim sorarım inşallah.Yakı denedin mi ?
Gerçi hamile iken kullanılıyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?