sağolasın güzelim , inşallah geçer hepsi. eşim istemiyor bu isimlerde hiçbirini. hayır demiyor ama cevap verimiyor . ben anlıyorum halinden istemediğini .
Seninkileri beğenmiyorsa kendisi öneride bulunsun bakalım sen onunkileri beğenecekmisin dimi ama

neden ayrıntıya gidemeyeceğim dedin tatlım. Bende gerek görmüyorum gibi
.karar veremedim. 22.hafta son gitmem lazım artık.
Canım ayrıntılı ultrason eğer bir sıkıntı varsa erken teşhis için önemli Allah hiçbirimizin bebişlerinde göstermesin ama hersey Allah'tan bizleri yavrularımızın sağlığı ile sınamasın inşallah

inşallah inşallah korur bebişlerimizi .
O öneride bulunmadı , ama az çok biliyorum Hümeyra olabilir . onda sanki gönlü var. Kısmet bu işler. bebişlerimizin isimleri yazılı , Rabbim bakalım nasibimize ne düşürecek

inşallah inşallah korur bebişlerimizi .
O öneride bulunmadı , ama az çok biliyorum Hümeyra olabilir . onda sanki gönlü var. Kısmet bu işler. bebişlerimizin isimleri yazılı , Rabbim bakalım nasibimize ne düşürecek

Kızlar günaydın, hepinize iyi haftalar. Benim bir sorum olucaktı, benim göğüslerim acayip kurudu, hatta pul pul dökülüyor, uçlarıda hafif çatlamış gözüküyor hatta sarı kabuk vardı ama ıslak bir havlu ile silerek kaldırdım... doğru mu yaptım bilmiyorum. Sizin de başınıza geldi mi böyle şeyler? Nemlendirici bişey kullanıyor musunuz?

olabilir tabi gögüslerin büyüyor belki. z..yağı sürebilrsin

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
hayırlı sabahlar ben gece uyuyamadım şimdi kalktım. güzel bir kahvaltı istiyorum hazırlayayım hemen. nasılsın bugün. ben daha iyiyim elhamdülillah çok şükür
dün geceden beri kızım maşallah baya hareketlendi. diğeride ben uyanayım diye saçlarını yüzüme sürüyor gıdıklıyor. unan unan , manane unan
diğer kızlar whatsapp dan yazışıyorlar burayı unuttular

Günaydın canım ben de iyiyim şükür sağolasın. Ben de sabah zor uyandım eşimi aç gönderdim bugün işe kıyamam
Maşallah kızçene, benim ki de kahvaltıyı geç yapınca kıpırdıyor

Günaydın canım ben de iyiyim şükür sağolasın. Ben de sabah zor uyandım eşimi aç gönderdim bugün işe kıyamam
Maşallah kızçene, benim ki de kahvaltıyı geç yapınca kıpırdıyor
hiç üzülme inşallah yaparsın iyileşince. ben yapıyorum artık. sağolsun eşim hazırlıyordu bayadır. ilk aylar mide bulantısı ile yapamadım . sonra yatmam gerekiyordu diye. Elhamdülillah çok şükür kalktım artık yapıyorum . takma keyfine bak.

Inşallah canım.
Bizimki de ilk zamanlar epey hazırladı sağolsun

Kızlar yarın aile sağlığı elemanı çağırdı beni tahlil yapılacakmış aç gel dedi. Ben de ekstradan idrar isteyeceğim. Baktırmam gereken başka tahliller var mı? Bilginiz var mı acaba??

Kızlar yarın aile sağlığı elemanı çağırdı beni tahlil yapılacakmış aç gel dedi. Ben de ekstradan idrar isteyeceğim. Baktırmam gereken başka tahliller var mı? Bilginiz var mı acaba??
Yok canım.Beni de geçenlerde çağırmıştı hemogram bakıldı.Kanim sınırda çıktığı için demir hapı kullanmaya başladım.

Nasılsınız kızlar başımdan geçen garip bir olayı yazmak istedim size zira içimmm şişti...
hava karlı az az çiseliyor. evimizin tarafı gayet sakin . çocuklar az hava alsın diye 10 dk bahçeye çıkardım. tam çıktık komşum dedi hava çok soğuk dedim az hava alacağız diğer yandan kadının Biri tanımıyorum komşuma geliyor kendileri, bana dedi hava çok soğuk hastaneler çocuk kaynıyor ona göre çıkar çoçukaları. yani sanane sen kimsin . nasıl bir karışma şekli bu. sinir oldum ya. tam 15 veya 20 dk kaldım ama havamı almadım sinir oldum eve geldim. ne insanlar var ya.

Oluyor malesf.bnm kizda hasta.gören üsutmüsşün cocugu diyo.sanki ben elimle aldim soguga koydum cocugu, hasta olsun die.o kadar cok dikkat ediyorum ki soguga sicaga terine ama oluyo iste.geceleri cok aciyo üstünu muhtemelen gece üsüttü.

Sen anlatınca ben de yaram deşilmiş gibi hissettim. Biz de geçenlerde dışarı çıktık bir mekana girdik oğlum da bebek arabasında yatiyor. Hemen adamın biri müdahale etti çocuğu oturur hale getirin rahatsız oluyor diye. Tamam iyi niyetlisiniz de annesi olarak ben onun için en iyisini düşünmüşümdür herhalde benden daha iyi bilecek değilsiniz ya diyecektim diyemedim :)))) Halbuki oğlan altını kirletmişti ve ortam müsait değildi biraz ertelemek durumundaydım. O yüzden huzursuzdu. :) En iyisini yapmışsın canım çocukların asıl hasta olmamak için hava almaya ihtiyaçları var. Hep ev ortamında ya da sıcak ortamda bulunan çocukların bağışıklığı daha düşük oluyor başka ortamlarla tanışıklıkları düşük olduğu için. Hem anneleri sensin çocuklarını bile isteyen hasta etmezsin sonuçta :)

Bir çocuğun hiç hasta olmaması da problem halbuki. Olmayan hastalıklar birikip çığ olarak çıkıyor karşılarına sonra. Ama en küçük hastalıkta fatura anneye kesiliyor. Dediğin gibi canım yirmi dört saat çocuğunu takip dahi etsen uyku sırasında sırtından nefesinden ayağından yine alır soğuğu oyun oynarken beli açılır sen gormezsin çoraplarını çıkarır soğuk zeminde yürür vs çok ihtimal var. İhmalkarlık değil ki bu. Evet üzülüyoruz ama bu çocuk için her anlamda bir deneyim. Bağışiklik sistemine faydası dahi var küçük hastalıkların.

Aynen öyle canm.gece üstünü örtmek icin kizimla yatiyorum, esimle yatamaz olduk bile.sabaha kadar kac kere kalkiyorum hatirlamiyorum bile inan.ama benim icim rahat kim ne derse desin.

yavrum bu toplumda çok garip anlamsız bir suçlama var anneleré yönelik. nasıl yani sen bile iseye evladını hasta edermisin. yani yorulan sensin olabilirmi böyle bişey. kızına gece uyku Tulumu giydiriyormusun. benim kızım 2.5 yaşında üstünü asla kapalı bırakmaz. çok iyi oldu uyku Tulumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…