Giydiriyorum ama gecen elektrik sobasini acik biraktim baktm terlemis ustunu degistrsim giydrmemistim iki gun terliyo diye gece bi kalktim ustu acik yatiyo.napiyim valla zorr

adamın karışaması daha tuhaf. Kadın tehdit ediyor sanki. hastaneler çocuk kaynıyor. ben aptalım ya bilmiyorum!!!!
aslında her havada hergün 10 dk çıkartmak laızm ama hamilelik durumlarından dolayı yapmadım.

Yok canım.Beni de geçenlerde çağırmıştı hemogram bakıldı.Kanim sınırda çıktığı için demir hapı kullanmaya başladım.
Tamam canın teşekkür ederim :)
Çocuğunu annesinden daha iyi düşünecekler sanki..

Valla bizim oğlan 8 yaşında hala açar geceleri üstünü.Gece saati kurup bi kaç kere bakıyorum en azından üşümüşse ısınsın diye..Hal böyleyken çocuğumu nasıl hasta etmek isteyebilirim?? Ayrıca çocuktur kışın illa bi kaç kez hasta olur. Rabbim kötü dert kaza bela vermesin.

bi komşum var Allâh razı olsun iyidir ama bazen abartıyor ve sinir oluyorum. mesela Grip olmuşuz ailece , kızım bebek diyor kıza çok yaklaşma
la ben anasıyım gece gündüz kucağımda. süt veriyorum nasıl olacak o iş. şaka gibi değilmi
birde şunu anladım kardeşlerin ailenin birbirine bağışıklığı var. hastalık hemen geçmiyor . yav bu bizim millet ne alem

Kızlar hayırlı sağlıklı akşamlar olsun. bişey soracağım size.
ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım. 23+2 günlük iken gireceğim ... Doktorun sekreteri 18.24.hafta içinde bakıyoruz dedi . geç değilmi die defalarca sordum kafama takıldı demek bakılıyor 23 haftayı yeni doldurmuş olacağım. 21 aralıkta gideceğim çok heyecanlıyım. tekrar kendi doktoruma gösterirken usgye girmek istemiyorum zaten ayrıntılı bakacağız. 150 lira muayene profesör doktor . Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde...inşallah herşey yolundadır , sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah .
I iyi ki anneyim 35 A asitane161719 KEVOK nerdesin tatlım. Pisikedii senin sesin çıkmıyor nerelerdesin.

Günaydın canım.Yok ancak.Hatta kalp yüz dudak falan en iyi 24. haftaaya yakın görünüyormuş.Bence tam zamanında

Günaydın kızlar .
karapisso Ben hastaneleri aradığımda en iyi sonuç 22. Haftadan sonra demişlerdi ayrıntılı da. Bence geç değil güzel bile

Ben 19.haftada girmeme rağmen 22 artilarda bir daha çağırdı,en iyi sonuç o zaman veriyor demek ki detaylı.Hayirli sonuçlar alalım hepimiz inşallah :)

kızlar benim de bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum. Stres olmaya başladım tabi... İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Bu arada artık kızımı yavaş yavaş hissediyorum galiba. Arada bir özellikle akşamları sanki 1-2 ufak tekme geliyor. Bazende karnımın içinde bir gerilme bir oynama oluyor sanki.. Ama az, günde en fazla 2-3 kere hissediyorumdur, o da sakince oturduğumda... Şu detaylıyıda atlatsak hayırlısıyla sanki daha az kalıcak gibi mayısa....

Canım vakit olarak geç değil endişe etme. İnşallah güzel haberler alırsın.
Bizde cumartesi günü yaptırdık ayrıntılıyı. Aynı büyük oğluma benziyor.
Çok şükür herşey yolundaydı. Artık iyice hareketlendi benimki. Düzenli hareketlere başladı çok şükür.
Galiba herkes whatshap grubuna gitti.
Pek bi sakinleşti buralar:)

Güzel haberler almana sevindim canım

Benim de cumartesi ayrıntılı. Bir an önce olsun istiyorum.
Günlerimiz yakın seninle. Bu vakitlerde çok hissetmememiz normal çok uyuyorlar çünkü ve minnaklar daha endişelenme bence.

kızlar hepimiz güzel haberler alalım inşallah. detaylı usg ye girecek olanların hepsi güzel habelelerle gelsin insallah. benim 21 ocak.
KEVOK benim kız çok nadir hareket ediyor. eskiye göre iyi ama elhamdülillah çok şükür.

Aynen öyle oldu canım. burayı unuttular :)

Sende güzel haberlerle gel inşallah canım.
Kızların hareketi daha geç hissediliyor galiba..

Sende güzel haberlerle gel inşallah canım.
Kızların hareketi daha geç hissediliyor galiba..
ablası gibi bacısıda :)
incé narin bir kız olacak inşallah. öyle hissediyorum. maşallah subhanAllah 22.haftadayız bebiş nerde bilmiyorum. yeni yeni çıkıyor karnım. şükürler olsun .

Son düzenleme:
ablası gibi bacısıda :)
incé narin bir kız olacak inşallah. öyle hissediyorum. maşallah subhanAllah 22.hafta dayımın nerde bilmiyorum. yeni yeni çıkıyor karnım. şükürler olsun .

Canım ben de 24.haftanin içindeyim inan dört beş gündür birden fırladı karnım beş bucuk aylık oldum ama kendimi yedi aylık gibi hissediyorum ikinci gebelikte daha çok çıkar demişlerdi bende tuttu. Hareketleri her zaman çok güçlü degil ama. Çoğunlukla kibar kibar hareket ediyor kızım. Bazen etmiyor bile :) Allah esirgesin yavrularımızı güzel duygular hepsi :)

Canımsın demek kızlar böyle kibar oluyor. şükürler olsun ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil. kızım yeni yeni konuşuyor oğlum okula gidiyor ne ara üçüncü yolculuğa yelken açtık bilmiyorum . zaman dediğin böyle işte... bazen diyorum ömrün gidiyor bitecek yavaş yavaş ne hazırladın azık olarak. korkuyorum ince hesaptan . Allahım derin iyi akıllı mülayim insan olmayı yetiştirmeyi nasip etsin hepimize . sen nasılsın bu arada. yalnızmısın gelen giden varmı eşinin ailesi konu komşu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…