Aminnn . Biz niyetimizi güzel alalım o yolda çaba sarf edelim Allah kolaylığını da verir inşallah. Dediğin gibi canım zamana dur durak dinlemiyor ben bile hayret ediyorum kendime. Daha iki buçuk yıl önce üniversitede öğrenciydim bekardım sınavlar dersler havada uçuşuyordu şimdi ise ikinci bebeğimi bekliyorum :))) ben de endişelenmiştim biraz bu hareketlerin narinliğinden ötürü sonradan anladım benim plasenta ön duvardaymış o yüzden derinlerde hissediyorum muhtemelen yeri degismediyse. Cumartesi doktora soracağım inşallah. Yine de ben buradayım diyor ya bin şükür. Sağ salim kucaklarız da inşallah :) bu arada iyiyim çok şükür canım Allah'ın kadirşinas kulları hep var hamdolsun yalnız kalmıyoruz. Allah sayilarina bereket versin

ne güzel yazdın....

Bnm oglusumda ablasi gibi cok yaramaz olcak galiba masallh iyi hareketli bi asa bi yukari bi saga bi sola her yere vuruyo.saglikla gelsinler insallh

Kızlar Allah yavrularimiza sağlık sıhhat versin, bende bu ara sürekli bebişi merak ediyordum, geçen salı detayliya girdim, sonra bugün dayanamayıp kendi doktoruma gittim, endişe tüm annelerin ortak sorunu dedi, bebeğimi görünce rahatladım, yüzü falan okadar net ki artık. Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah, doktorum bebeğin babasına benziyceni söyledi, aynı baba olacak ben soyliyim dedi, birde tombiş olacak dedi. Ben ufak tefegim , senden 3-3.500 beklerim ama bu tombik olacağı benziyor deyince, dedim ben zaten tombis bebeği doğuramam dedim, onu zamanı gelince anlarız dedi:) birde 5-6 arasi kilo aldım ideal kilo alimin, ama her aya bir kilo gibi olmuş, bundan sonra böyle devam edersen süper olur, yağlı,şekerli, hamurisi,tatlı, makarna,pirinç yeme ,böyle gidersen doğumunda rahat olucaktir dedi. Aslında ilk baktı görüntüde hiç kilo almiyosun çok iyi dedi,:)tartıda aldığım ortaya çıkınca, bebek suyu eşi falan onlar zaten baya var dedi.
Haftada 3-4 defa 20 dk hızlı yürüyüş yeterli dedi.ben tabi hiç yapmiyordum ama yapmam lazım artık.
Sizler nasilsiniz:)

Kizimda az hareket ederdi uslu olcak derdik ama alakasi yokmus.

İster uslu ister hareketli ahlakli erdemli insanlar olsunlar inşallah evlatlarımız :)) benim ki bana uyum sağlıyor acsam ve yatıyorsam o da yatıyor yemek yemişsem ve de ayaktaysam daha hareketli :))

Canım çok güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim maşallah paşaya annesini sevindirmiş iyi bakmış kendisine içerde dediğin gibi şu an hamileliğimin yüzde ellisi endişeden ibaret. Ona da son noktayı "Ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak" diyerek koyuyorum. Benim kontrol de cumartesi yüzünü ben de çok merak ediyorum bakalım kızım gösterecek mi ? Son kontrolde doktor organlarına bakarken hooop döndü sırtını göremedik yüzünü :) önce sağlık haberini alayım da yüzünü de görürüm belki inşallah :)

Masallh cnm ne guzel seyler soylemis doktor.bnde cuma gitcm kontrole.toplam 3 kilo almisim

karapisso tatlım buralardayim. Iyice düzeldim ya son sürat misafir ağırlayıp misafirliklere gidiyorum
11 ocakta detaylı ultrason için randevum var, sonrasında da kendi doktoruma giderim artık..
Her şey yolunda gibi..karın ağrısı forever bu aralar bende..bir de akintim iyice arttı kaşıntı yapıyor arada, ona canım sıkılıyor
Benim oğlan aşırı hareketli maşallah. Eşim akşam napiyor adam diye sordu elini koydu amanin fırtına var içerde dedi sağlıkla hayırlısıyla zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah.

kafa dengi adam bulsam benimde çok niyetim var misafir ağırlamaya. gidip geldiğim kişiler oldu çokda iyi geldi. sana başarılar diliyorum misafir ağırlama hayatında
oğlunada maşallah. benim kızımda artık daha çok hareket ediyor elhamdülillah çok şükür.

Ayy bizim de öyle yaa habire pipiyi gösteriyo yüzü görmedik hiç

Hayırlı sabahlar gebişler.
Hayırlı sabahlar canım. Elazığda kar var kar tatili yaptı vali sağolsun. İş yok bugün oğluşumla evdeyiz. Kahvaltımızı yaptık. İçerdeki oğluş da maşallah epeyy hareketli. Şükürler olsun Rabbime..

Kızlar bu arada dün çok kötü oldum midem bir ağrıdı bağırsaklarım belin falan..Gaz sancısı belliydi mide bulantısı da vardı ama yine de korktum bi sıkıp bi bırakıyodu kasılma gibi, akşam doktora gittim.Çok şükür bebeğim gayet iyiydi rahim ağzına falan baktı bi sıkıntı yok dedi.Miden beline vurmuş olabilir dedi bir de idrar bakalım dedi. Neyse biz bebişin iyi olduğunu duyunca çıktıl geldik eve ama ben gece boyunca rahatsız durumdaydım.En son zencefilli ballı limonlu ılık su içince uyumuşum. Sabah kalktım geçmiş çok şükür. Midem durdu resmen.Yediğimiz şeylere dikkat etmemiz gerekiyor bir önceki günden mercimek çorbası içmiştim görümcem yapmıştı galiba tam pişmemişti blenderdan geçirdiği için anlamadım ya o yada üşüttüm aklıma başka birşey gelmiyo. Aman diyim kızlar dikkat edin valla çok berbattı yediğimize içtiğimize dikkat edelim. İlaç bile kullanamıyoruz çok kötü bir durum

Günaydin kizlar.ev islerinden cok skildim yaa ama ömür boyu yapmak zorundayiz malesef

senin durumunu ben yaşıyorum geçen cumadan beri. istifra gaz sancısı mide ağrısı dün gece gene tuttu. doktora gitmedim üşüttüğümü biliyorum . mahvetti beni. ne yaptım bilmiyorum yani nasıl dikkat edeceğim neden oluyor bi fikrim yok . senin gibi ılık ballı sirkeli su içtim kaBİRLİK için. birde nefes alamıyorum tıkalı burnum sürekli elhamdülillah diyelim geçsin gitsin.

İnşallah canım.Geçmiş olsun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…