Kizlar whatsap grubu aktif mi katilan varmi

Merhaba,

İlk mesajda şöyle bir uyarı var ;

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Bu arada grubu kuran arkadaşınız üyeliğini de iptal ettirmiş.

Aynen zaten çok aktif değildi başlığımız sağolsunlar yazık ki neredeyse tamamen bitirdiler, çok gereksiz bir durum oldu grup kurmak, konu sahibi hiç ortada yok zaten, sizin de belki haberiniz olmadı ama geç müdahil oldunuz. gitmek isteyen için birşey diyemeyiz tabi kendileri bilir ancak herhangi bir gruba vs dahil olmak isteseydik bu tarz yerleri yazar okurduk başka programların sohbetlerinde yada whatsapp gruplarında olurduk.Neyse artık kalan sağlar bizimdir

Konu sahibi çoktan gitmiş... Aylardır yıllardır anlattığımız bu işte. Grup kurun ne yaparsanız yapın ama gruba gelmek istemeyenleri mağdur etmeyin. Grubu kuran bir güzel grubu kurmuş 20 kişiyi eklemiş dünde buradan üyeliğini iptal ettirip gitmiş. Olan başlığa olmuş.

yazık olmuş ...

Konu sahibinden konu devir alınmıştır. Dileyen varsa ona devredebilirim.

Öyle gruplar var ki hem whatsapp başlığında çok aktifler özellerini oradan paylaşıyorlar foto vb ama gelişim olsun, rahatsızlıklar vb her konuyu da burada ya soruyor ya da cevaplıyor. Bu sayede özelini paylaşmak istemeyen burada hem sorularına cevap alıyor hem gizliliğini korumuş oluyor.

Merhaba,

İlk mesajda şöyle bir uyarı var ;

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Evet haklisiniz ben zaten gruba katilmadim burda kalmayi tercih ettim.merak ettigim icin sormustum arkadasa

Konu sahibinden konu devir alınmıştır. Dileyen varsa ona devredebilirim.

biz gurupta aktifiz . ve gurubun ismini geri istiyorum. lütfen mayıs annesiyiz biz. ben gelişmeleri burdan takip etmek istiyorum benim gibi kalan diğer arkadaşlarımda emimin topikin devamını isterler.

Hamdolsun... Nefes darlığı ile yola devam. Yediklerimden midir nedir ne yatarken ne de ayakta rahat değilim pek ama kızımın canı sağ olsun annesi için dert bile sayılmaz bu. Sen nasılsın canım ?

hepimiz aynıyız galiba. eşim bazen çok üzülüyor halime , nasıl nefes alıp veriyorsun çok hızlı diyor. veya geceleri sabaha kadar zor nefes alıp veriyorum uykularım kaçıyor bu nedenle. Dediğin gibi kızlarımızın canı sağ olsun. inşallah bizlerde iyi olalım keyfini çıkartalım hamişliğimizin.

Hamileliğin sıkıntıları çok oluyor ama ne hikmetse insanın en çok özlediği dönemlerden biri :) ilk aylarda karnım çıksın şikayet etmeyeceğim belki tekrarı olmayacak tadını çıkaracağım demiştim çok şükür erdik o günlere şimdi dediğin gibi keyfini çıkarma zamanı canım. Bir bedende iki can yaşıyoruz kolay değil mutlaka. Hatta ikiz bekleyen annelerimiz de var. Rabbim ecrini bol bol versin. Sağlıkla huzurla kavusalim inşallah tüm zorluklari unuturuz nasılsa o zaman

biz gurupta aktifiz . ve gurubun ismini geri istiyorum. lütfen mayıs annesiyiz biz. ben gelişmeleri burdan takip etmek istiyorum benim gibi kalan diğer arkadaşlarımda emimin topikin devamını isterler.

Canım konuyu istersen sen devir alabilirsin epey aktifsin aramızda. Bence iyi de yönetirsin bu arada evet ben de konumuzun populer konulardan çıkarılmasına istemsiz üzüldüm

Sayın karapisso,
Sizde whatsapp grubunda bir sorun o grubu kurana bizi topladın buraya da KK'da neden üyeliğini iptal ettin diye. Ne cevap verecek çok merak ediyorum. Başlığı dağıttı gitti.

Sayın karapisso,
Sizde whatsapp grubunda bir sorun o grubu kurana bizi topladın buraya da KK'da neden üyeliğini iptal ettin diye. Ne cevap verecek çok merak ediyorum. Başlığı dağıttı gitti.
Kazen ben gurupta değilim. ve whatsappâ davet eden kişi topik kurucusu değil. başka arkadaş . o mu üyeliğini iptal etmiş merak ettim. ama popüler konumuzun ismini geri istiyorum . devrabilirim A asitane161719 nin dediği gibi.

Konuyu size devir ettim. Topik kurucusu değil zaten grubu kuran. grubu kuran 2-3 sayfa önce ismi vardı o kendisi iptal ettirdi üyeliğini

güzel düşündün. ben üzüldüm burda yazıyoruz ne güzel .

Canım konumuz tekrar popüler olmuş. Senin de yeni görevin hayırlı olsun. Arkadaşlar inşallah süreleri dolunca geri dönerler . Evet normalde de çok aktif değildik ama güzel bir hava ortam yakalamıştık bence. Üstelik yolun yarısını geçtik ne kaldı şurada güzel haberler almaya. Onca sıkıntıyı beraber konuştuk anlattık atlattık dualar güzel temenniler ilettik birbirimize. Kavuşma haberlerini de almak isterim herkesin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…