inşallah canım benim
duygularıma tercüman oldun
inşallah toplanırız gene. sen niye gebelik takvimini kullanmıyorsun . güzel oluyor

Ben de bu watsap grubuna sıcak bakmadığım için katılmamıştım gerek yokmuş gerçekten doğru karar vermişim. Az kişi kalsak da birşeyler paylaşıyoruz en azından. Mesela benim doktorum bugün bebeğin kalbinde sorun olabileceğini söyledi, bir tarafı gelişmemiş dedi başka bir doktora yönlendirdi. Çok yoruldum artık kızlar, daha önce etrafında bu sorunu yaşamış, duymuş tanıdıklarınız oldu mu? Yarına kadar nasıl duracağım bilmiyorum

inşallah canım benim
duygularıma tercüman oldun
inşallah toplanırız gene. sen niye gebelik takvimini kullanmıyorsun . güzel oluyor

Bir iki kez takvim yaptım ama sonra kaldirdim canım. İlk gebelikten acı tecrübelerim var paylaşmıştım. Bu nedenle endişeler pesimi birakmiyor. Bir de belki annelik özlemi çeken birini üzerim diye de korktum açıkçası ama zaten buranın dışında bir iki kez belki yazmışımdır. Buraya bakılmadıgı surece kimseyi üzmüş olmam sanirim. Ne bileyim öyle iste. Allah herkesin hakkında hayirlisini versin

Canim çok çok geçmiş olsun hamilelik senin için imtihan oldu ama inşallah dogumda ve sonrasında yaşadıklarınla tüm bunları unutursun buyuk mutluluklar yaşatsın sana Rabbim. Daha önce boyle bir şey duymadım ama inşallah bir yanilgidan ibarettir. Yarin güzel haberler almanı niyaz ediyorum Rabbimden. Rabbim evlatlarının acısını yasatmasin.

Ben de burnumdan hiç nefes alamıyorum başlarda brite right takıyodum faydası oluyordu şimdi o da fayda etmiyor. Nefes alamamayı gectim gece boğulcakmıs gibi sanki genzime bişey kaçmıs soluk boruma nefessz kalıp uyanıyorm çok kötü bi his öksürük krizi başlıyor zar zor normal nefes almaya dönüyorm uyku apnesi gibi bişey yani anlamadm nerdeyse her gece olmaya başladı. Uyumaktan korkar oldum yarın bi kulak burun boğaza gitcem bu gidişle uykuda ölcem

Gerçekten çok büyük imtihan oldu, bebeğimin sağlıklı olduğuna inandım hep çünkü beni bırakmadı tutundu dedim ama doğunca sorun yaşamasından da korkuyorum, umarım yanılgıdır ama gerçekten çok yoruldum ağlayamıyorum bile artık

Anne olmak bir yanının korkuyla yaşamasına alışmak demek aslında. Rabbim her birimizin hakkında her ne hayirli ise onu nasip etsin. İyi veya kötü. Bizlere verdiğine rıza gösterebilecek gücü ve inancı bahşetsin.

Amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızda, kaderde ne varsa onu yaşayacağız elden birşey gelmiyor çoğu zaman..

canım benim inşallah sorun çıkmaz , gurup konusunda evet doğru karar vermişsin. benim ilk bebeğimde detaylıda sorun çıkmadı ama oğlum doğduğunda nefes sorunu oldu ayrıca kalbinde 4 delik vardı. sonra gelişir kapanır dediler. başka bir doktor büyük sorun bu dedi. Eve geldim ama zaman nasıl geçti bir ben bilirim bir Allâh. seni çok iyi anlıyorum inşallah sende bizim gibi güzel haberler alırsın. kardiyoloji bölümüne gittik oğlum 40 günlük iken. Elhamdülillah kapanmıştı delikler.

yarın güzel haberler alırsın inanıyorum.

Dönüp dolaşıp buraya geliyor gözüm. Aklım oğlumda bir anda bıraktı gitti bizi. 22+3 olacaktık. 7 ocağa randevu almıştım ayrıntılı için. Unutmuşum iptal etmeyi mesaj geldi hastaneden randevunuz var dediler. İptal etmek için aradım çok zor konuştum. Anneme geldim pazartesi günü sarıldım ağladım. Oğlumu bıraktım geldim dedim. Bütün yol boyunca aklımda tek şey vardı. Biz 3 kişi gidecektik. torununu görecekti annem babam. tek başıma geldim elim koynumda. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sizinle de paylaşmasam kimsem yok

Canım Allah sabır versin, ben de çok kötü durumdayım umarım korktuğum başıma gelmez ama galiba seni anlayacak olayı yaşayacağım, Allah yardımcımız olsun

yarın güzel haberler alırsın inanıyorum.
İnternetten araştırdıkça hiç umudum kalmadı, çok küçük bir ihtimal doktorun yanılması Allah yardımcım olsun ama kendimi herşeye hazırlamam gerekecek sanırım

İnternetten araştırdıkça hiç umudum kalmadı, çok küçük bir ihtimal doktorun yanılması Allah yardımcım olsun ama kendimi herşeye hazırlamam gerekecek sanırım
Hayırlı haberler alın inşallah ... Canınızı da sikmayin hiç bir şeye %100 ihtimal kesin sonuç değil içinizi ferah tutun

Bide internetten arastirdikca insanın kafası daha çok bulaniyor cidden eziyet etmeyin kendinize

Canım Allah sabır versin, ben de çok kötü durumdayım umarım korktuğum başıma gelmez ama galiba seni anlayacak olayı yaşayacağım, Allah yardımcımız olsun
Allah korusun umutsuzluk yakışmaz müslümana. Dua edelim kuran okuyabilenler okusun. Allah bir anda değiştirir herşeyi. İyi insanda hasta olur hasta insanda iyileşir. Kötü düşünme

Tam olarak ney hastalığın adı. Bende bir bakayım. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Vazgeçme lütfen.

biz gurupta aktifiz . ve gurubun ismini geri istiyorum. lütfen mayıs annesiyiz biz. ben gelişmeleri burdan takip etmek istiyorum benim gibi kalan diğer arkadaşlarımda emimin topikin devamını isterler.
karapisso başlığı devralman çok iyi oldu.Bende sen alsana diyecektim canım.Teşekkür ederim başlığımızı sahipsiz bırakmadın.Whatsapp grubuna en başından beri uzak durdum yasak aslında bunu da biliyorum ama başlık sahibi varken karışmak istemedim.Konunun ilk sahibi nerde acaba?Madem beceremeyecekti neden almak istedi??Başta uyarı yapılsaydı böyle olmazdı.Çalıştığım için çok aktif olamıyorum ama güzel bir başlığımız var ve kaynaştık.Özel hayatımızı sergilemeden burası yetiyordu bize.Sürekli telefona da bakmak istemediğim için hiç bir gruba dahil olmak istemedim..Neyse artık dediğim gibi kalan sağlar bizimdir.Bende elimden geldiğimce bir mayıs annesi olarak bebeğimin hatırına aktif olmaya çalışacağım.
Canım benim inşallah hiç bir sıkıntı çıkmayacak yarın gönlünü ferah tut.Daha çok minikler görememiş olabilir.Sıkma canını biz de sana dua edelim inşallah güzel haberlerle gel..

Benim de zaman zaman aklıma gelmiyor değil..Hem hamile kalmaya çalıştığım dönemlerden hemde düşüğümün olduğu dönemde yaşamıştım bunları hakkın var.Yine de soran oluyor diye ve kendim de takip etmek istiyorum diye ekledim.Zaten burdan başka yerde aktif değilim..
Canım benimm çok iyi yapıyorsun.Sana daha önce de defalarca yazdım okuyabildin mi bilmiyorum.Ne zaman daralırsan gel biz buradayız.Kuzun melek oldu doğru ama sen hala bir mayıs annesisin.Zor biliyorum üzüldüğün zamanlarda çok olacak..Biraz zamana ihtiyacın var.Sabret,inşallah bir gün yeri dolduğunda acın azalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…