leylunehar Allah razı olsun beni yalnız bırakmadığınız için. Çok üzülüyorum acı çekiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok dikkat edin kendinize. Bebişlere benden slm söyleyin.

leylunehar Allah razı olsun beni yalnız bırakmadığınız için. Çok üzülüyorum acı çekiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok dikkat edin kendinize. Bebişlere benden slm söyleyin.
Aminnn aminn canım.Rabbim sana da sabırlar versin.Sana iyi gelen ne varsa onu yap.Burada mutluysan ayrılma..Dikkat ediyorum valla canım ama Rabbime emanet olsunlar.Biz bir yere kadar koruyabiliriz.Nasipleri varsa inşallah sağsalin kucaklarımıza alırız.Bu dünya bizler içinde öyle değil mi?Bugün varız bir dk sonrasına hiçbirimizin garantisi yok.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı ömürler nasip etsin.AMİN

@Sbmm kuzum umutsuz değilsin. bak bu kızın sana sımsıkı tutundu. normalde erkekler güçlü olur tutunur derler ama senin sağlıklı Kızçen sana yoldaş olacak. sana dua edeceğim aklım sende Ve yarın için özel dua edeceğim.
leylunehar yavrum ben çok cahilim bu konularda, hiç bilgim yoktu yasak olduğundan. gurubu kuran pembişanne Nikli annişti . ama ben gurubt aktif olduğum sürede hiç yazdığını görmedim yanılmıyorsam bir iki kez yazmıştı. ben oğlumu 5 yıl evvel kk da kucağıma aldım. bununda anısı olsun istiyorum. geçmişe bakınca neler yaşadık görüp şükretmek için. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. daim olsun topiğimiz.

Amin amin. Bir dk değil saniyenin bile garantisi yok. Bana ne iyi gelir bilmiyorum elinizden geleni yapın yani en azından

Mcz09 canımsın
nasıl bir imtihan anlıyorum seni. yaz bize iyi gelecekse. birde inanıyorum inşallah sağlıklı bebeklerin olacak. çok dua edenin var. inşallah maddi manevi her derdine derman olsun Rabbim .

Amin amin. Bir dk değil saniyenin bile garantisi yok. Bana ne iyi gelir bilmiyorum elinizden geleni yapın yani en azından
lohusalık halide seni yorar yıpratır ..inşallah geçsin gitsin bu zor günler. ismin gibi baharlar açsın yüreğin.

canım benim senin selamın başımız gözümüz üzerine. ama bu işler nasip kısmet
olacak varsa oluyor. yatarken bile. kader dediğimiz şey teslimiyet tam bu işte. sen ne zannediyorsun, o gece sen hastaneye gitseydinde sonuç aynı olacaktı . inan buna. dikkat ediyorum diyoruz ama

Grubun bu hale gelmesine üzüldüm inşallah tekrar eski aktifliğine döner. Bir nevi günlük gibi burası..
karapisso canım sen devralmışsın hayırlı olsun..
@Sbmm canım inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tutmaya çalış. Bu hayattaki herşeyin bir hikmeti var. Kuzenim hamileyken ona da kalp sorunu var riskli dediler maşallah şimdi doğdu 7 aylık oldu bile. Doğunca herşey yolundaydı. İnşallah seninde öyle olacak..
@Krmzblk canım Rabbim sana sabır versin inşallah.. Yaşadığın zor ama zamanla acısı hafifleycek. Herşeyi unut sarıl annene babana.. Rabbim inşallah yeni yılda eksiltmesin çoğaltsın inşallah..

İnşallah canım,sende güzel haberlerle gel, sağlıklı olsunlar bizim olsunlar:)

buraların terk edileceğini düşünmedim hiç . demek kızlar orda muhabbeté doyunca burayı bıraktılar. doğrundedin günlük gibi burası..bide senle güzel bir geçmişimiz var, şükretmek için ne çok sebebim var onu görüyorum.

Canim belli mi olur belki yıllar sonra sen dördüncüyü beklerken ben de üçüncüyü bekliyor olurum ve bugünleri anıp ne gunlerdi deriz

Canim belli mi olur belki yıllar sonra sen dördüncüyü beklerken ben de üçüncüyü bekliyor olurum ve bugünleri anıp ne gunlerdi deriz
Allah nasip ederse benim için çoook uzun yıllar geçmesine gerek yok
4.evladımı istiyorum çünkü. inşallah sağlıkla hayrılsıyla iki kız iki erkek olsunlar
seninde gönlünde ne varsa Mevlam hayrılısıyla versin

elhamdülillah çok şükür iyiyiz canım. isim düşünüyorum , sen düşündünmü?
yazmıyorsun eskisi gibi .
İsim bulamyorum canım yarama tuz bastınilk kızımn adı mina ama bu kıza emin olamıyorum ilk hüma düşündüm sonra eşim Mihrimah dedi sonra dedim illa m ile başlaması yada uyumlu olması gerekmiyor eliz idil bade onlarda hoş ama hala emin değilim sen buldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…