Aminnn aminn canım.Rabbim sana da sabırlar versin.Sana iyi gelen ne varsa onu yap.Burada mutluysan ayrılma..Dikkat ediyorum valla canım ama Rabbime emanet olsunlar.Biz bir yere kadar koruyabiliriz.Nasipleri varsa inşallah sağsalin kucaklarımıza alırız.Bu dünya bizler içinde öyle değil mi?Bugün varız bir dk sonrasına hiçbirimizin garantisi yok.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı ömürler nasip etsin.AMİNleylunehar Allah razı olsun beni yalnız bırakmadığınız için. Çok üzülüyorum acı çekiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok dikkat edin kendinize. Bebişlere benden slm söyleyin.
Amin amin. Bir dk değil saniyenin bile garantisi yok. Bana ne iyi gelir bilmiyorumAminnn aminn canım.Rabbim sana da sabırlar versin.Sana iyi gelen ne varsa onu yap.Burada mutluysan ayrılma..Dikkat ediyorum valla canım ama Rabbime emanet olsunlar.Biz bir yere kadar koruyabiliriz.Nasipleri varsa inşallah sağsalin kucaklarımıza alırız.Bu dünya bizler içinde öyle değil mi?Bugün varız bir dk sonrasına hiçbirimizin garantisi yok.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı ömürler nasip etsin.AMİN
lohusalık halide seni yorar yıpratır ..inşallah geçsin gitsin bu zor günler. ismin gibi baharlar açsın yüreğin.Amin amin. Bir dk değil saniyenin bile garantisi yok. Bana ne iyi gelir bilmiyorumelinizden geleni yapın yani en azından
leylunehar Allah razı olsun beni yalnız bırakmadığınız için. Çok üzülüyorum acı çekiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok dikkat edin kendinize. Bebişlere benden slm söyleyin.
karapisso bende seninle aynı fikirdeyim güzel bir hatıra olsun inşallah
Allah razı olsun inşaallah nasip olurMcz09 canımsın
nasıl bir imtihan anlıyorum seni. yaz bize iyi gelecekse. birde inanıyorum inşallah sağlıklı bebeklerin olacak. çok dua edenin var. inşallah maddi manevi her derdine derman olsun Rabbim .
İyiym canım buralardayım bugün kontrol vardı iyiyiz sen nasılsıneverytime_night nasılsın nerelerdesin.
İnşallah canım,sende güzel haberlerle gel, sağlıklı olsunlar bizim olsunlar:)Canım çok güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim maşallah paşaya annesini sevindirmiş iyi bakmış kendisine içerdedediğin gibi şu an hamileliğimin yüzde ellisi endişeden ibaret. Ona da son noktayı "Ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak" diyerek koyuyorum. Benim kontrol de cumartesi yüzünü ben de çok merak ediyorum bakalım kızım gösterecek mi ? Son kontrolde doktor organlarına bakarken hooop döndü sırtını göremedik yüzünü :) önce sağlık haberini alayım da yüzünü de görürüm belki inşallah :)
Teşekkürler canım,darısı başına:)Masallh cnm ne guzel seyler soylemis doktor.bnde cuma gitcm kontrole.toplam 3 kilo almisim
elhamdülillah çok şükür iyiyiz canım. isim düşünüyorum , sen düşündünmü?İyiym canım buralardayım bugün kontrol vardı iyiyiz sen nasılsın
Grubun bu hale gelmesine üzüldüm inşallah tekrar eski aktifliğine döner. Bir nevi günlük gibi burası..
karapisso canım sen devralmışsın hayırlı olsun..
@Sbmm canım inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tutmaya çalış. Bu hayattaki herşeyin bir hikmeti var. Kuzenim hamileyken ona da kalp sorunu var riskli dediler maşallah şimdi doğdu 7 aylık oldu bile. Doğunca herşey yolundaydı. İnşallah seninde öyle olacak..
@Krmzblk canım Rabbim sana sabır versin inşallah.. Yaşadığın zor ama zamanla acısı hafifleycek. Herşeyi unut sarıl annene babana.. Rabbim inşallah yeni yılda eksiltmesin çoğaltsın inşallah..
buraların terk edileceğini düşünmedim hiç . demek kızlar orda muhabbeté doyunca burayı bıraktılar. doğrundedin günlük gibi burası..bide senle güzel bir geçmişimiz var, şükretmek için ne çok sebebim var onu görüyorum.
Allah nasip ederse benim için çoook uzun yıllar geçmesine gerek yokCanim belli mi olur belki yıllar sonra sen dördüncüyü beklerken ben de üçüncüyü bekliyor olurum ve bugünleri anıp ne gunlerdi deriz
İsim bulamyorum canım yarama tuz bastınelhamdülillah çok şükür iyiyiz canım. isim düşünüyorum , sen düşündünmü?
yazmıyorsun eskisi gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?