Benim içinde günlüktü ilk yazdığım mesajı ağlaya ağlaya okudumburaların terk edileceğini düşünmedim hiç . demek kızlar orda muhabbeté doyunca burayı bıraktılar. doğrundedin günlük gibi burası..bide senle güzel bir geçmişimiz var, şükretmek için ne çok sebebim var onu görüyorum.
İsim bulamyorum canım yarama tuz bastınilk kızımn adı mina ama bu kıza emin olamıyorum ilk hüma düşündüm sonra eşim Mihrimah dedi sonra dedim illa m ile başlaması yada uyumlu olması gerekmiyor eliz idil bade onlarda hoş ama hala emin değilim sen buldunmu
Benim içinde günlüktü ilk yazdığım mesajı ağlaya ağlaya okudum
Bakalım neye karar vericez hala net değilizbenim kızım AişeHüma
Mihrimah ve Hüma hoşuma gitti.
Allah nasip ederse benim için çoook uzun yıllar geçmesine gerek yok
4.evladımı istiyorum çünkü. inşallah sağlıkla hayrılsıyla iki kız iki erkek olsunlar
seninde gönlünde ne varsa Mevlam hayrılısıyla versin
Benim içinde günlüktü ilk yazdığım mesajı ağlaya ağlaya okudum
Ben istemezsin sanıyordum genel tepkileri annelerin ucten sonra tovbe oluyor da çünküama kendine güvenen insan için çocuk güzeldir. Ben de istiyorum Allah nasip ederse üçüncüyü . Ama en az üç dört sene geçsin isterim sanırım. Yine de Allah'ın takdiri. İnşallah hayırlısı olur
bizim de net değil ama hümeyra düşünüyorum .Bakalım neye karar vericez hala net değiliz
Ben de bu cumartesi detaylı ultrasona gireceğim. Bebeğim kız bebek :) Artık hareketlerini de hissediyorum hatta cok nadir aşağı sağda ayaklarıyla ittirdiğini düşünüyorum sabit kalıyor orda sonra değişiyor.
En cok uyumadan önce uzanırken hareketini hissediyorum. İlk kıpırdanmaları gıdık gibiydi. şimdi kımıldanma gibi ama az.
Ben, çok yazışan var, bir sürü biriktiğinden çoguna yetişemiyorum. En büyük sebebim bütün değerlerim hamilelik başında iyiyken artık bağışıklık sistemim çok düştü sürekli hastayım burnumun akıntıntısı hiç geçmiyor mesela. Bir de mide yanması bir kaç gündür yaşıyorum. mide yanması nedir bilmezdim artık yemek borum yara gibi yanıyorum iki gündür yarı oturur gibi rahatsız bir uyku uyuyorum.
Bu rahatsızlıkların geçici olduğunu düşünüyorum ve bebeğimi düşünerek mutlu oluyorum. Artık cinsiyette belli olduğuna göre isimleri düşünmenin vaktidir. Pelin, Aden, Nil, Deniz, böyle tatlı ama anlamlı bir de Kuranda geçen isimlerden gitmeye çalışıyoruz...
Hayırlı musmutlu güzelliklerle dolu bir gün olsun hamişler
maşallah benim kızım baya baya vuruyor dün gece çok hareket etti. 22.haftada ben burdayım demeye başladı geç kaldı ama olsun
Ben de bu cumartesi detaylı ultrasona gireceğim. Bebeğim kız bebek :) Artık hareketlerini de hissediyorum hatta cok nadir aşağı sağda ayaklarıyla ittirdiğini düşünüyorum sabit kalıyor orda sonra değişiyor.
En cok uyumadan önce uzanırken hareketini hissediyorum. İlk kıpırdanmaları gıdık gibiydi. şimdi kımıldanma gibi ama az.
Ben, çok yazışan var, bir sürü biriktiğinden çoguna yetişemiyorum. En büyük sebebim bütün değerlerim hamilelik başında iyiyken artık bağışıklık sistemim çok düştü sürekli hastayım burnumun akıntıntısı hiç geçmiyor mesela. Bir de mide yanması bir kaç gündür yaşıyorum. mide yanması nedir bilmezdim artık yemek borum yara gibi yanıyorum iki gündür yarı oturur gibi rahatsız bir uyku uyuyorum.
Bu rahatsızlıkların geçici olduğunu düşünüyorum ve bebeğimi düşünerek mutlu oluyorum. Artık cinsiyette belli olduğuna göre isimleri düşünmenin vaktidir. Pelin, Aden, Nil, Deniz, böyle tatlı ama anlamlı bir de Kuranda geçen isimlerden gitmeye çalışıyoruz...
Hayırlı Günler Canım. Benim kızım da arada annesi dinlenirken ben buradayım diyor çok şükür. Ama ayaktayken daha net hissediyorum ben. Özellikle yatarken epey seyrek hareketini hissediyorum. Ben de bugün açlık sekerime baktırdım çok şükür normal çıktı. Bu ara çok kilo aldim sebebi belli ama olsunşekerden de şüphelendim tabi. Hamdolsun sorun yok.
Geçmiş olsun hamilelik ilerledikçe şikayetler de değişiyor haliyle. Mide yanması ekşimesi bu aylarda çok normal aslında ama ne de olsa rahatsız ediyor insanı.karapisso nun da dediği gibi daha hafif gıdalarla beslenmeyi dene. Ben de nefes alamamaktan yana muzdaribim. Hele ki yolda yürürken resmen nefesim kesiliyor dokuz aylık gibi daralıyorum şimdiden. Minikler sağlıklı olsun da dayanırız Allah'ın izniyle.
seninde bir kaç haftaya kalmaz hareketleri kuvvetlenir inşallah. evet canım benimde arada acıyor. iki sezeryanlıyım. soğuk almamaya çalış. doktoruna muhakkak danış baksın dikiş yerlerine ultrason ile.Hayırlı günler kızlar masaklma genişler baya hareketlenmisbenim oğlum daha hareket yok çok nadir ağır canlı olacak zaar benim de bir sorum olacak ikinci hamileliğim ilk doğumum sezeryanla oldu ameliyat yerim acimaya başladı bu konuda bilgisi olan var mi
Doktora sormak hiç aklıma gelmedi bide böyle soracağım şey oldu mu bebeği görünce unutuyorum bütün sorularımıseninde bir kaç haftaya kalmaz hareketleri kuvvetlenir inşallah. evet canım benimde arada acıyor. iki sezeryanlıyım. soğuk almamaya çalış. doktoruna muhakkak danış baksın dikiş yerlerine ultrason ile.
sorun çıkmamasına sevindim. kız bende kilo aldım baya çıktı iki gündür. kaç kilo aldın desen 3 galiba ama belli ediyor baya. Bende tam tersi ayakta hiç hissetmiyorum uzanınca oturunca hissediyorum .
benim arada midem bulanıyor yoksa daha çok yer kilo alırım. geçen cuma akşamındn beri gene bulanıyor
Hayırlı günler kızlar masaklma genişler baya hareketlenmisbenim oğlum daha hareket yok çok nadir ağır canlı olacak zaar benim de bir sorum olacak ikinci hamileliğim ilk doğumum sezeryanla oldu ameliyat yerim acimaya başladı bu konuda bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?