Benim içinde günlüktü ilk yazdığım mesajı ağlaya ağlaya okudum

benim kızım AişeHüma
Mihrimah ve Hüma hoşuma gitti.

Ben istemezsin sanıyordum genel tepkileri annelerin ucten sonra tovbe oluyor da çünkü ama kendine güvenen insan için çocuk güzeldir. Ben de istiyorum Allah nasip ederse üçüncüyü . Ama en az üç dört sene geçsin isterim sanırım. Yine de Allah'ın takdiri. İnşallah hayırlısı olur

Benim içinde günlüktü ilk yazdığım mesajı ağlaya ağlaya okudum

Canım zamanla acının azaldığını ama unutmadığını sen de göreceksin. Her işte mutlaka bir hikmet var. Allah'ın takdirine güven. Bir bildiği vardır mutlaka. Dua ediyoruz sana inşallah hayırlı evlatların olur acını alır goturur senden.

bende öyle hayal ediyorum en az 3 yıl geçsin
bilmiyorum çünkü 3 çocukla hayat nasıldır. inşallah herşeyin hayrılısı olsun.

Hayırlı musmutlu güzelliklerle dolu bir gün olsun hamişler
maşallah benim kızım baya baya vuruyor dün gece çok hareket etti. 22.haftada ben burdayım demeye başladı geç kaldı ama olsun

Ben de bu cumartesi detaylı ultrasona gireceğim. Bebeğim kız bebek :) Artık hareketlerini de hissediyorum hatta cok nadir aşağı sağda ayaklarıyla ittirdiğini düşünüyorum sabit kalıyor orda sonra değişiyor.
En cok uyumadan önce uzanırken hareketini hissediyorum. İlk kıpırdanmaları gıdık gibiydi. şimdi kımıldanma gibi ama az.

Ben, çok yazışan var, bir sürü biriktiğinden çoguna yetişemiyorum. En büyük sebebim bütün değerlerim hamilelik başında iyiyken artık bağışıklık sistemim çok düştü sürekli hastayım burnumun akıntıntısı hiç geçmiyor mesela. Bir de mide yanması bir kaç gündür yaşıyorum. mide yanması nedir bilmezdim artık yemek borum yara gibi yanıyorum iki gündür yarı oturur gibi rahatsız bir uyku uyuyorum.

Bu rahatsızlıkların geçici olduğunu düşünüyorum ve bebeğimi düşünerek mutlu oluyorum. Artık cinsiyette belli olduğuna göre isimleri düşünmenin vaktidir. Pelin, Aden, Nil, Deniz, böyle tatlı ama anlamlı bir de Kuranda geçen isimlerden gitmeye çalışıyoruz...

evet ben seni ilk başlarda görüyordum, o zamanlar ben yazmıyordum pek. geçmiş olsun. mide yanması için ne iyi biliyorum ama çok baharatlı acılı ekşili yapay şeyler yememeye dikkat et inşallah geçer . bağışıklık çöktüğü içşn değilde alerjik olabilir benim gibi. sürekli burnum akıyor. benn 3 aya yakındır nerdeyse hamileliğimin başından beri dik yatıyorum ancak nefes alıyorum . nil hoşuma gitti isimlerden. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . yaz buraya bekliyoruz seni

Hayırlı musmutlu güzelliklerle dolu bir gün olsun hamişler
maşallah benim kızım baya baya vuruyor dün gece çok hareket etti. 22.haftada ben burdayım demeye başladı geç kaldı ama olsun

Hayırlı Günler Canım. Benim kızım da arada annesi dinlenirken ben buradayım diyor çok şükür. Ama ayaktayken daha net hissediyorum ben. Özellikle yatarken epey seyrek hareketini hissediyorum. Ben de bugün açlık sekerime baktırdım çok şükür normal çıktı. Bu ara çok kilo aldim sebebi belli ama olsun şekerden de şüphelendim tabi. Hamdolsun sorun yok.

Geçmiş olsun hamilelik ilerledikçe şikayetler de değişiyor haliyle. Mide yanması ekşimesi bu aylarda çok normal aslında ama ne de olsa rahatsız ediyor insanı. karapisso nun da dediği gibi daha hafif gıdalarla beslenmeyi dene. Ben de nefes alamamaktan yana muzdaribim. Hele ki yolda yürürken resmen nefesim kesiliyor dokuz aylık gibi daralıyorum şimdiden. Minikler sağlıklı olsun da dayanırız Allah'ın izniyle.

sorun çıkmamasına sevindim. kız bende kilo aldım baya çıktı iki gündür. kaç kilo aldın desen 3 galiba ama belli ediyor baya. Bende tam tersi ayakta hiç hissetmiyorum uzanınca oturunca hissediyorum .
benim arada midem bulanıyor yoksa daha çok yer kilo alırım. geçen cuma akşamındn beri gene bulanıyor

mesela turşu ve baharatlı yiyecekler yerken daha yemek borumun yandığını hissediyorum. ondan dikkat etmeye çalışıyorum. bizimde mübarek her yemekte karabiber var illa acı eksi oluyor . Dediğin gibi bebeklerimiz için sağlık olsun dikkat ederiz nolcak

Hayırlı günler kızlar masaklma genişler baya hareketlenmis benim oğlum daha hareket yok çok nadir ağır canlı olacak zaar benim de bir sorum olacak ikinci hamileliğim ilk doğumum sezeryanla oldu ameliyat yerim acimaya başladı bu konuda bilgisi olan var mi

seninde bir kaç haftaya kalmaz hareketleri kuvvetlenir inşallah. evet canım benimde arada acıyor. iki sezeryanlıyım. soğuk almamaya çalış. doktoruna muhakkak danış baksın dikiş yerlerine ultrason ile.

seninde bir kaç haftaya kalmaz hareketleri kuvvetlenir inşallah. evet canım benimde arada acıyor. iki sezeryanlıyım. soğuk almamaya çalış. doktoruna muhakkak danış baksın dikiş yerlerine ultrason ile.
Doktora sormak hiç aklıma gelmedi bide böyle soracağım şey oldu mu bebeği görünce unutuyorum bütün sorularımı

Tiroide baktırdın mı yakın zamanda canım o da bulantı yapabiliyormuş. Ama inşallah basit bir sebeptendir. Benim de çok nadir sabahları çok kısa bir süre bulanti gelip geçiyor. Genellikle iyiyim iyi de yiyorum hemen her şeyi tüketiyorum. İstahim geçen hafta daha çoktu mesela şimdi pek yok ama evde olduğum için çoğunlukla boşluklarda elim yemeğe gidiyor bes kilo aldım üçünü bu ay aldım doktordan azarı yiyeceğim kesin en azından sebebi belli . Yedim de aldım

Canım 23+3üm inan daha yeni yeni kuvvetleniyor hareketler. Onu da her zaman hissetmiyorum zaten günde birkaç kez. Senin de zamanla çoğalacak inşallah. Diğer konuda bir bilgim yok sezaryen doğum yapmadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…