Birde bebek mideye baskı yaptıkça saclanmaya başladıkça da çok mide yanması olur canım benim ilk kızım da öyleydi mide yanmam hat safhadaydi ve doğduğunda acayip saçlı bir bebekti ayriyeten çok tüylüydu sirti gövdesi felan

bende bir kez bir ayda 3 kilo almıştım. iştahım yoktu birden açılmıştı. aynen öyle sağlık olsun kilo alma sebenimiz bile güzel...

Canım 23+3üm inan daha yeni yeni kuvvetleniyor hareketler. Onu da her zaman hissetmiyorum zaten günde birkaç kez. Senin de zamanla çoğalacak inşallah. Diğer konuda bir bilgim yok sezaryen doğum yapmadım daha.
inşallah buda normal olur ya. sezeryan kolay değil
biliyorum yaşadıklarını haklısında. inşallah hepimiz gönlümüze göre kolay ve guzel doğum yaparız .

inşallah buda normal olur ya. sezeryan kolay değil
biliyorum yaşadıklarını haklısında. inşallah hepimiz gönlümüze göre kolay ve guzel doğum yaparız .

Canım ister normal ister sezaryen her doğumun bir zorluğu mutlaka var. Belki denesem bu kez ilkine göre çok daha kısa surede ve rahat geçecek ama o korkuyu bir kez hissettim iliklerime kadar bu stresle deneyemem. Allah nasip eder de sağlıkla görürsek o günleri ben acısını çekerim yeter ki evladım iyi olsun diye düşündüğüm için bu kez sezaryen istiyorum. Ama diğer arkadaşlarımın gözü korkmasın. Normal doğum bebeginize sağlıkla kavuştuğunuz zaman en güzeli aslında. Doğum yapana kadar evet zor ama doğumdan sonra toparlanması daha kolay. Ama yine de en en en büyük tavsiyem doğum şeklinizi enine boyuna doğumdan önce doktorunuzla görüşün. Bakış açısını çok iyi öğrenin öyle yola devam edin. Doktor çok ama çok onemli.

S Sibelll16 canım senden haber bekliyoruz inşallah sen de bebek de iyisinizdir. Rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Dualarımızdasınız. Rabbim korusun sizi.

güzellikler seninle olsun. sağlıkla huzurla arkadaşım.

Allah razı olsun canım. Hepimiz için en hayırlı olan ne ise o olsun.
çok hayaller kurdum ilk iki ay . sonra düşük tehlikesi yaşadım. sonra evi süpürünce bilé hastanelik oldum. ve bıraktım hayal kurmayı. bazen düşünüyorum kaç kilo olacak acaba. nasıl olacak diye heyecanlanıyorum . hakikaten bakalım bizi neler bekliyor. az kaldı baş aşağı yol alıyoruz artık.

Kızlar malesef haberlerim iyi değil, doktorun dediği doğru çıktı fetal eko çeken doktorda aynı şeyi söyledi mucize olması lazım kalbin sağ tarafının gelişmesi için isterseniz haftaya bir daha bakalım dedi. Kadın doğumcum doğsa da yaşamaz diyor gebeliği sonlandırmamız lazımmış önceki doktoruma gittik o da yaşamla bağdaşmayan bir anomali diyor karar sizin diyorlar ama yaşama ihtimali yokmuş o zaman doğurmamın bebeğime acı çektirmenin bir anlamı yok, haftaya gebeliği sonlandıracaklar hemen bile yapmaya hazırlar. Nasip değilmiş, her zaman sağlıklı olduğuna inanmıştım ama değilmiş, önceki doktorum bunun için olmuş kanamaların filan diyor öyle işte. Malesef kalbi yarım olsada hala atan bebeğimin yaşama şansı yokmuş..

üzüldüm canım ya
ne diyeceğimi bilmiyorum . be yazacağım bilmiyorum

Canım çok üzüldüm zor bir durum Allah'ım sana güç kuvvet sabır versin. Sen elinden gelenin de fazlasını yaptın. Ötesi Allah'ın takdiri. Şuna emin ol ki bize zor gelse de olan da mutlaka hayır vardır. Sen anneliğin zor yanlarıyla da yuzleserek hakkını verdin. Evlatların senden razı olarak Allah'a kavuşacak inaniyorum ki...

Hayatta bu kadar sınama varken evet umut etmeye devam ediyoruz ama insan endişeden yakasını sıyıramıyor ki... Ben gebeliklerde bu kadar çok problem yaşandığını bilmiyordum mesela ilk bebegimden once. Her hamile kalan dogurur sanıyordum hep tecrübesizlik işte. Ama yaşadıklarım gördüklerim duyduklarimdan sonra her şeyi Allah'a emanet ettim öyle toz pembe bakamıyorum artık. Sadece elimden geldiğince bana verdiği emanetleri korumaya çalışıyorum. Başka yapacak neyimiz var ...

üzüldüm canım ya
ne diyeceğimi bilmiyorum . be yazacağım bilmiyorum
Biz eşimle dünden hazırlamıştık kendimizi ona rağmen hala kendimize gelemedik. Allahın takdiri diyoruz, Allah büyük kızımıza sağlık sıhhat versin belki çok sonra bir kardeşi olur, çok ümitlenmişti kuzum nasıl anlatacağız bilmiyoruz

Rabbim size güç versin yol göstersin yavrum benim.

Biz de öyle düşünüyoruz gerçekten elimizden geleni yapmaya çalıştık herşeye rağmen inandık tedavileri araştırdık nereye derlerse gittik ama olmayınca olmuyor, Allahın dediği oluyor şükretmek lazım her duruma, şer görünende hayır vardır inanıyoruz ama kabullenmek zor oluyor mutlaka, heryeri gelişmiş yavrumun kalbinin yarısı gelişmemiş o da çok önemli tabiki. Allah bana güç verir inşallah, sağolun desteğiniz için..

Evlatla sinanmak gerçekten çok ağır ama kadere rızadan daha makul da bir çıkış yolu yok bizler için. Ben mesela evladimin hastalığıyla mücadele ederken türlü türlü hadiselerle karşılaşıyorum. Ama vardır bir hayr. O günahsız olarak yaşayıp gidecek buralardan giderken de bizim günahlarımızı da supurecek defterlerimizden öyle inanıyorum. Allah kızına afiyet versin sağlık versin nice güzel günlerini göstersin canım. En büyük tesellin şu anda o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…