Sabahlikli olanlar varya ben ondan aldim hastane odalari zaten sicak oluyor.
Ustu kisa kollu ama ustunde ince bi hirkasi var ben bi tane aldim

Sağlığı yerindeyse minyon tipli olması hiç hiç hiç önemli değil;bana göre. Inşallah bu ay seni şaşırtır küçük lokum ❤

Bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım yaa..ne yalan soyliim benim bebe hep öyle hareketli dur durak bilmiyor! Bi yarim saat mola veriyor sonra kop kop! Diğerleri de hareketliydi ama bu fena. Gittigim her doktor aşırı hareketli net ölçüm yapamıyorum diyor
Günaydin hanimlar...
Umarim hepiniz İyisinizdir.
Bende yavastan basladim kiyafet almaya.
Ama her sey ates pahasi
Günaydın. Hamdolsun iyiyiz. Kesinlikle her şey çok pahalı.. dolar normal kuruna geri döndü ama fiyatlar çıktığı yerde kaldı

Çok teşekkürler canım iyiyiz çok şükür..
Sen nasılsın

Usuyecegini hiç sanmıyorum canım. Hastane odaları genelde sıcak oluyor zaten. Mayis ayı da öyle üşenecek bir ay değil zaten.
2 dogumumdan sonra ayaklarım aşırı üşüdü,üzerime kar yağıyor sandım. Bu olay kısa sürdü..sonrası sıcak basması şeklinde devam etti..
Ilk dogumumda kısa kol 2.dogumumda uzun kol pijama takimi giydim. Hastane yataklarında genelde ince pike oluyor,sabahligimi giyip pikeye de sarıldım ayaklarima da kalın çorap giydim 10-15 dk sonra düzeldim soyunmaya başladım

Herkese merhaba kızlar..
Bende alışverişimi bitirdim sayılır.
İkinci çocuk olduğu için çok eksiğim yoktu zaten.
Bir tek süt sağma makinesi ve kanguru kaldı. Onları da ikinci el düşünüyorum..
Oğlumun ameliyatından dolayı evdeyim çalışmıyorum. Çarşamba kontrolüm var ama cumartesine almaya çalışıcam.
Erken doğum riskim devam ettiği için ilk fırsatta doğum çantamı hazırlamam lazım..

Ben ilk doğumumda çok üşüdüm canım.
Aralık ayıydı belki ondan olabilir ama kan kaybetmeninde etkisi var.
Benimkiler uzun kollu. Ama kumaşı ince kalın değildi..

Lohusa takımlarını nereden alıyorsunuz? İnternette olanlara bakıyorum pek içime sinen modeller yok, olanlar da tükenmiş zaten. Değişik modellerin olduğu bir yer önerebilecek olan olursa minnettar kalırım. :)

Lohusa sepeti sitesinden aldım ben 2 tane birini hamile pijaması olarak evde şimdi giyiyorum cicili bicili ben beğendim resimde gösterildiği gibi gelen ürün çeşit de çok bak istersen

Ben de minyon yapılıyım zaten çok büyük bir şey beklemiyorum da sağlığı açısından endişe ediyorum bazen çok şükür şimdiye dek bir sorun olmadı Allah hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin canım

Teşekkür ederim canım bu bilgi bir gün mutlaka işime yarayacaktır. Güvenilir site bulmak kolay değil

Mrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?

kızlar nasılsınız benim halim yok elimi ayağımı kaldıramıyorum. okuyorum yazacak halim yok o derece . birde okullar tatil evdeyiz malum. hepinizi sevgiyle kucaklıyor öpüyorum.
herkes iyidir inşallah ❤

mutlaka sabahlık almalısın
bende var diye gerek duymadım.
kişiden kişiye göre değişir. ama genelde üşüme oluyor. mayıs sonu temmuz sonu fark etmiyor doğum luhusa üşüme farkı birşey. çorap almalısın kalın.
lohusa pijama olması şart değil kalın alt üst bir takım olsun. benim evde olanları giydim doğum sonrası. çok afedersin gecelik pijama ne varsa kirlenecek . O nedenle cicili takımlarımı evde giyeceğim. hastane için evdekileri kullanacağım. kızımı oğustos sonunda doğurdu 31 ağustos akşamİ . O zman bile yelek giydim düşün. sende kendi bünyene göre hareket edersin. sağlıkLA kucağına alırsın inşallah.

Mrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?
Merhaba benim de bi kere oldu belimden bacağıma ağrı siyatik ağrısıymış doktoruma sordum normalmiş bi araştır istersen

Günaydin hanimlar...
Umarim hepiniz İyisinizdir.
Bende yavastan basladim kiyafet almaya.
Ama her sey ates pahasi

bende tamamladım sayılır. indirimleri takip ediyorum çok uygun aldım hemen hemen herşeyini .
şükürler olsun iyiyim sen nasılsın. nasıl geçiyor ?

sen nasılsın tatlım. sanada iyi güzel haftalar olsun inşallah.

benim bebeğimde bazen çoook hareketli. gittikçe Kilo alıyorlar yerleri daralıyor. ondan daha çok ve kuvvetli hissedceğiz artık... sağlıkla gelsin kuzucuklar.

benimki gibi minnoş desene. kızlar genelde minnoş oluyorlar. inşallah sağ salim kilo alırlar . benim kızım maşallah gayet güzel gelişiyor. kuvvetleniyor gün geçtikçe...
Pisikedii doğru diyorsun dikkat etmeyince daha iyi Kilo alıyorlar. stresten uzak oluyoruz çünkü. .aksi halde düşünmek bile etkiliyor şunu ye kiLo olsun diye diye stres yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…