Sabahlikli olanlar varya ben ondan aldim hastane odalari zaten sicak oluyor.selam kızlar umarım herkes iyidir
Hastahanede giyeceğimiz lohusa pijaması nasıl olmalı kalın mı ince mi mayısın sonu gibi gözüküyor doğum ama havayı tam kestiremiyorum. Normalde kısa kollu bi takım almıştım ama ablam üşürsün kalın bişey al falan diyor kafam karıştı. Lohusa pijaması diyince de uzun kollu olsa da genelde kumaşı incecik modeller karşıma çıkıyor. Sizler nasıl bişey aldınız ya da alacaksınız? Doğumdan sonra terleniyor mu üşünüyor mu. Kalın mı alayım Karar veremedim bir türlü
Sağlığı yerindeyse minyon tipli olması hiç hiç hiç önemli değil;bana göre. Inşallah bu ay seni şaşırtır küçük lokum ❤Ay inşallahaklıma geldi ara sıra ama pek kafama takamadım doğrusu yoğunluktan. Benimki zaten minnoş biraz ne yaptıysam kilo aldıramadım. Bu ay da böyle denemiş olalım belki bu yöntem biraz daha işe yaramıştır
Bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım yaa..ne yalan soyliim benim bebe hep öyle hareketligünaydın arkadaşlar. bi sorum olacaktı bebeğim dün akşam 8 den itibaren durmadan hareke ediyor. sabah 7 de uyandım hala kıpır kıpır. hiç bu kadar hareketli değildi. bi sorun yoktur değil mi? doktorla cumartesi görüştük hiç bir sorun yoktu
Günaydın. Hamdolsun iyiyiz. Kesinlikle her şey çok pahalı.. dolar normal kuruna geri döndü ama fiyatlar çıktığı yerde kaldıGünaydin hanimlar...
Umarim hepiniz İyisinizdir.
Bende yavastan basladim kiyafet almaya.
Ama her sey ates pahasi
Stresten gecikmistir ? bir kadın doğuma muayene olun daha sağlıklı sonuç alırsınız.Adetim 4 gün geçti
Çok teşekkürler canım iyiyiz çok şükür..Selamlar arkadaşlar 3-4 gündür pek okuyamadım. ÖncelikleKEVOK çok geçmiş olsun. Hepinize iyi güzel haftalar.... A asitane161719 Ben joker'in ve bebek in internet s,telerinden alışveriş yaptım gayet güvenliler. İade konusunda da sorun çıkmıyor merak etmeyin.
Usuyecegini hiç sanmıyorum canım. Hastane odaları genelde sıcak oluyor zaten. Mayis ayı da öyle üşenecek bir ay değil zaten.selam kızlar umarım herkes iyidir
Hastahanede giyeceğimiz lohusa pijaması nasıl olmalı kalın mı ince mi mayısın sonu gibi gözüküyor doğum ama havayı tam kestiremiyorum. Normalde kısa kollu bi takım almıştım ama ablam üşürsün kalın bişey al falan diyor kafam karıştı. Lohusa pijaması diyince de uzun kollu olsa da genelde kumaşı incecik modeller karşıma çıkıyor. Sizler nasıl bişey aldınız ya da alacaksınız? Doğumdan sonra terleniyor mu üşünüyor mu. Kalın mı alayım Karar veremedim bir türlü
Ben ilk doğumumda çok üşüdüm canım.selam kızlar umarım herkes iyidir
Size uzmansınız diyen olmadı zatenStresten gecikmistir ? bir kadın doğuma muayene olun daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Sonuçta biz uzman değiliz !
Lohusa sepeti sitesinden aldım ben 2 tane birini hamile pijaması olarak evde şimdi giyiyorum cicili bicili ben beğendim resimde gösterildiği gibi gelen ürün çeşit de çok bak istersenLohusa takımlarını nereden alıyorsunuz? İnternette olanlara bakıyorum pek içime sinen modeller yok, olanlar da tükenmiş zaten. Değişik modellerin olduğu bir yer önerebilecek olan olursa minnettar kalırım. :)
Sağlığı yerindeyse minyon tipli olması hiç hiç hiç önemli değil;bana göre. Inşallah bu ay seni şaşırtır küçük lokum ❤
Bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım yaa..ne yalan soyliim benim bebe hep öyle hareketlidur durak bilmiyor! Bi yarim saat mola veriyor sonra kop kop! Diğerleri de hareketliydi ama bu fena. Gittigim her doktor aşırı hareketli net ölçüm yapamıyorum diyor
Günaydın. Hamdolsun iyiyiz. Kesinlikle her şey çok pahalı.. dolar normal kuruna geri döndü ama fiyatlar çıktığı yerde kaldı
Selamlar arkadaşlar 3-4 gündür pek okuyamadım. ÖncelikleKEVOK çok geçmiş olsun. Hepinize iyi güzel haftalar.... A asitane161719 Ben joker'in ve bebek in internet s,telerinden alışveriş yaptım gayet güvenliler. İade konusunda da sorun çıkmıyor merak etmeyin.
mutlaka sabahlık almalısınselam kızlar umarım herkes iyidir
Merhaba benim de bi kere oldu belimden bacağıma ağrı siyatik ağrısıymış doktoruma sordum normalmiş bi araştır istersenMrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?
Günaydin hanimlar...
Umarim hepiniz İyisinizdir.
Bende yavastan basladim kiyafet almaya.
Ama her sey ates pahasi
Selamlar arkadaşlar 3-4 gündür pek okuyamadım. ÖncelikleKEVOK çok geçmiş olsun. Hepinize iyi güzel haftalar.... A asitane161719 Ben joker'in ve bebek in internet s,telerinden alışveriş yaptım gayet güvenliler. İade konusunda da sorun çıkmıyor merak etmeyin.
benim bebeğimde bazen çoook hareketli. gittikçe Kilo alıyorlar yerleri daralıyor. ondan daha çok ve kuvvetli hissedceğiz artık... sağlıkla gelsin kuzucuklar.günaydın arkadaşlar. bi sorum olacaktı bebeğim dün akşam 8 den itibaren durmadan hareke ediyor. sabah 7 de uyandım hala kıpır kıpır. hiç bu kadar hareketli değildi. bi sorun yoktur değil mi? doktorla cumartesi görüştük hiç bir sorun yoktu
Ay inşallahaklıma geldi ara sıra ama pek kafama takamadım doğrusu yoğunluktan. Benimki zaten minnoş biraz ne yaptıysam kilo aldıramadım. Bu ay da böyle denemiş olalım belki bu yöntem biraz daha işe yaramıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?