bende öyleyim tatlım. bakıp bakıp seviyorum. gelsinler resim atarım inşallah... ilk zmanalr illa gelmek isterler yatarken ama sürekli olmaz inşallah. zor olur bebekle

Kızlar mutlu haftalar güzel haberler alacağımız günler olur inşallah
Kızlar bende de eklem tutulması mi desem ne desem bilemediğim bir şey oluyor akşam ağladım resmen kalcam dan aşağı bı kemik kilitlenip kaliyor sanki düzeltip üzerine basamiyorum kipirdayamiyorum sizde de oluyor mu 5 dakika da ömrümden ömür gidiyor sanki

Geçmiş olsun. Ben de iş yaptığımda, ayakta kaldığımda oluyor artık. Bir tarafımda adım attıkça kemiğim acıyor sanki. Bir de öğretmenim sürekli ayaktayım son haftalarda başladı benim de bu tür ağrılara alışacağız sanırım. Tabii dikkat etmek de gerek çok yorma kendini.

Hareketlerinden ben de hissediyorum kilo aldığını kendine yetecek kadar alıyor herhalde fazlasında gözü yok sağlıklı olduğunu bilmek bile yeter. Kilo nice nice sonraki bir mesele

Valla Allah kolaylık versin size çok içten dua ediyorum böyle oldukça ben evde bu haldeyim siz akşama kadar disardasiniz çalışıyorsunuz tum çalışanların Allah yardımcınız olsun

Mrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?

Böbrek bölgesinden başlayan gaz sancısına benzeyen bir ağrı mı ? Tarif ettiğin gibi kasığa ve bacağa vuruyor. İki hafta önce çok şiddetli bir şekilde saatlerce süren bir ağrı yaşadım acillik oldum hatta. Kesin tanı koyamadılar ama bebek organlara baskı yaptığı için olabiliyormuş. O günden sonra bir daha yaşamadım hamdolsun kimse de yaşamasın inşallah.

Canım benim de kalkarken belimde takılma oluyor önerim önce yana döncen yatarken sonra yana doğru dönükken kalkcaksın bir de bel içi egzersiz yapınca iyi geliyor ben bunlara uyunca simdi çok daha az sorun yaşıyorum İnternetten gebelerin yapabileceği egzersizler bulabiliyorsun. En kısa zamanda düzelirsin inşallah....

Dediğin gibi yapıyorum bende genellikle canım bu sefer yerden bişey almam gerekti eğilip aldım ama düzenlenen kadar baya çektim yani bu ikinci oluşu zaten oturduğum yada yattığımda yerden kalkarken senin dediğin gibi yapıyorum yoksa kalkamıyorum bütün hamilelik kilolarimi kalcama aldığım için baya zorluk cekiyorum maalesef

Hareketlerinden ben de hissediyorum kilo aldığını kendine yetecek kadar alıyor herhalde fazlasında gözü yok sağlıklı olduğunu bilmek bile yeter. Kilo nice nice sonraki bir mesele
öyle şükürler olsun..sağ salim gelsinler büyüsünler inşallah .
Hifaa benimde var bazen yürüyemiyorum. doğumdan sonra geçer inşallah.
leylunehar amin canım. hoşgeldin nasılsın ❤

arada bir çok zorlanıyorum kızlar. .bugunde öyle bir gündü. 3 , 30 gibi kızımı uyuttum bayılacak kadar yorgun uykusuz hissediyorum kendimi. uyur uyumaz kızım uyandı ve rahat bırakmadılar sağolsunlar :)

zorlanıyorum huzurlu olmuyorum böyle zamanlarda. uyudum uyanana kadar içerdeki tekmeledi durdu dışardaki anne kaldı kalk dedi. şükürler olsun. Rabbimden hepimize şifalar vermesini istiyorum.

Dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm. üzülüyorum nasıl olur diye.

bugün o 1 saat uykuda hafta hesabı yaparak uyandım
hamilelik kafası işte budur
30.haftadayım diyorum az kaldı. halbuki yeni 28.haftadan gün aldım.

sanki 30 olunca zaman daha hızlı akacak...

Allah hepimize yar ve yardımcı olsun.

Valla Allah kolaylık versin size çok içten dua ediyorum böyle oldukça ben evde bu haldeyim siz akşama kadar disardasiniz çalışıyorsunuz tum çalışanların Allah yardımcınız olsun
Aminnn Allah razı olsun çalışan çalışmayan tüm hamilelerin yardımcısı olsun . Çok şükür sabrını veriyor bir şekilde bebeğim beni zorlamadı şimdiye kadar. Az kaldı iznimi bekliyorum sabırsızlıkla.

Bende de sonlara yaklaştıkça erken doğum olursa bir sıkıntı çıkarsa düşüncesi başladı ama uzaklaştırmaya çalışıyorum kafamdan kötü senaryoları. Sen daha tecrübelisin sanırım benim bir de ilk olunca ya sancı gelir de anlayamazsam ya bir sıkıntı olur da farkedemezsem gibi düşüncelerim de oluyor.:) İnşallah zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz.

evet daha tecrübeliyim ama bunda düşük riski atlattım 3 ay yattım nerdeyse. diğer ikisinde ayakta tatilde gezmede geçti. sanırım bilinç altında kaybetme var. Allah korusun hepimizi. sende en iyisini yapıyorsun düşünme. ki bende düşünmüyorum aslında. kafama takmıyorum vaktim bilé yok
ama yaşadık geçti ondan etkisi kaldı .
senin izin 32.haftadamı.
sancın normalde doğum sancısı olsn inşallah ve zamanı geldiğinde doğurduğunda anlarsın anlaşılmayacak birşey değil.

Bobreklerde bi agrim yok tam bel kisminda hala devam ediyor cok siddetli degil ama surekli var belimin agrisi kasiga vuruyo sirtim cok agriyo bundan sonrasi benim icin zor gecicek sanirim onceki hamileliklerimdede bel agrisi cok cektim buda oyle olucak galiba

Günaydın kızlar... karapisso çok geçmiş olsun atlatmışsın o zamanları seni anlıyorum benim de bu hamileliğimden hemen önce kimyasal tecrübem oldu. İlk zamanlar çok korktum bunda da aynısı olacak diye. Sonra baktım böyle olmuyor ne yaparsam yapayım eğer olacağı varsa olur dedim. Bugünlere geldik çok şükür. Ben doğum öncesi çalışabilir raporu alsam 37 ye kadar kalsam da sonrasında bir işime yaramıyor, yaz tatiline geliyor. O yüzden 32 de çıkacağım. Bu arada kimileri doğum sancısı çektiğini anlayamamış, o yüzden dedim aslında ben de anlamaz mıyım acaba diye:) Çok okumamak lazım. Amin inşallah doğum zamanı geldiğinde hepimiz normal doğuralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…