çok okumamaaklazım doğru. kimisi öyle doğuruyor evet.
az kaldı 32.haftada ayrılırsın.
sağlıkla gelsinler inşallah... ❤

Günaydın kızlar, valla ben de hiç rahat uyuyamadım, burnum çok kuru ve tıkalı nefes alamıyorum düzgün... yatakta rahat bi pozisyon bulamıyorum sanki yan yatarken karnımın üstüne çok abanıyormuşum da bebek sıkışıyormuş gibi geliyor...
Bir de 2 gündür pek az hareket ediyor benim kızım, çok endişeleniyorum hemen böyle olunca... dün gece iyice uykularım kaçtı, gecenin 2 sinde kalktım soğuk portakal yedim neyse 1-2 tekme hissettim...
Ama böyle herkes özellikle gece yatınca çok hareket eder, uyutmaz falan diyor, benim hiç öyle değil, gece uykumda falan hiç hissetmiyorum ( çok üzülüyorum ... gündüzleride iş, yol falan pek öyle kuvvetli hareketler hissedemiyorum... son iki gündür psikolojim çok iyi değil sanırım işe gelmekte çok zor geliyor... cumartesi kontrolümüz var hayırlısıyla geçsin, doktorada danışıcam ne kadar hissetmek normaldir diye belki biraz rahatlarım... Nilayyy karapisso benimde öncesinde bir düştüğüm vardı herhalde bu yüzden bir türlü üzerimden endişeleri atamadım.. çok şükür bugünlere geldik. Ben de 32 de hemen izne ayrılıcam hatta yıllık iznimi alıp 1-2 hafta daha erken bile çıkmayı düşünüyorum şu an... psikolojim çok iyi değil çünkü.

Çok teşekkür ederim canım ablam da öyle dedi çok üşünüyor diye en iyisi iki takım götüreyim birisi ince birisi kalın duruma göre giyerim

Gebelik kramplarınız başlamış olabilir. Bunun için de magnezyum veriyor doktorlar. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden kas ağrıları kramplar oluşabiliyormus

tatlım ara ara benim kızımmda hsraketsiz tek farkımız sen sadece bebeğine odaklısın ve bu kadar endişe etmende doğal. benim iki tane evladım daha var geçiyor zaman. mesela bu sabah baya neresi nerde anladım ve 3.hamileliğim olmasına rağmen çok ama çok geç hissettim. nerdeyse 24.haftadan sonra. halbuki o zman kadar hissetmem lazımdı. teoriler bilmem neler boş. doktoruna sorsan oda normaldir der. bebekler çoğu zamanı uyuyarak geçiriyor hel bizler yorgunsak onlarda yorgun sende çalışan bir gebişsin.

düşük Vs onar geçti bu bizim başka sağlıklı gebeliğimiz. .kendini rahatlat bize yaz. önceden izne ayrılacak bir sağlık sorunun yoksa çalış bence...
ve çok oku kendinede bebeğinede. sadaka ver. bunlar seni rahatlatır bana iyi geliyor. birde kitap okuyorum, elime fırsat geçtikçe asla boş durma.
kitap Kurân zikir illa bişey yaparım .
meşguliyet lazım bize.
çok güzel kitaplar var.
mesela küçük ağaç isimli kitabı okurken gittim o doğa ortamına kuş seslerini duyuyordum ruhumla :)
ve tepemde öten iki kuş ile okudum iki günde
bunlar tavsiye yeterki rahatla gevşe şükredecek çok şey var. kızın iyi sağlık sorunu yok. demek benimki gibi uyumlu rahat huzurlu bir kız. sende ona güzel mesajlar yolla annesi.

Çok teşekkür ederim canım ablam da öyle dedi çok üşünüyor diye en iyisi iki takım götüreyim birisi ince birisi kalın duruma göre giyerim

doğuma yakın çanta hazırlaarken yazarız gene buraya :)
ayyy şükürler olsun ❤❤❤

Günaydın kızlar
inşallah rahat uyumuşsundur ben uyuyamadım burnum tıkalı gene.
Bende aynı canım ağrıdan uyudum mu uyumadim mi anlamadım kaç kere uyandım yine

Gebelik kramplarınız başlamış olabilir. Bunun için de magnezyum veriyor doktorlar. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden kas ağrıları kramplar oluşabiliyormus
Benim doktorum ilaç takviyesi pek vermiyor canım bakalım daha var kontrole gittiğimde danışacam yine

❤❤❤❤❤❤ okadar alışveriş yaptım hala alasım var çok tatlılar ama ya ❤❤❤❤❤❤❤
Sende mibende öyle baya alışveriş yaptım ama hala biseyler alasım var ama kendimi firenliyorum

Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın??

Canım sen 32+0'da çalışabilir 37+0'da ise çalışamaz raporunu alacaksın. Yani 26/03/2019'da çalışabiliri alarak 5 haftanı akratacak ve nihayetinde 30/04/2019'da çalışamaz raporunu alarak işe gitmeyeceksin. Özetle 30/04/2019'da artık işe gitme, raporunu al kurumuna ver!

O zaman dediğin gibi gebeliğe bağlı bir bel ağrısı yaşıyorsun. Yorgunluk da tetikliyor bu durumu. Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Biraz daha sabredelim inşallah sonu çok güzel olacak

Hayırlı Günler Kızlar. Bugün kontrole gittim. Nst de çekildi. Çok şükür yolunda her şey. Minnoş kızım büyüyor. Elleri yüzünde olduğu için bu kez poz yakalayamadık ama hiç önemli değil. İyi olduğunu bilmek yetti de arttı hamdolsun. Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacak. Sonlara doğru daha da sıklaşır muhtemelen. Bizden haberler böyle . İnşallah herkesin günü güzel geçer ve güzel haberler alırsınız sizler de. Allah herkese afiyet versin

maşallah çok sevindim hep güzel geçsin kontroller.

Oh ne güzel canım hep güzel haberler alırız inşallah
Ben bu ay biraz sık gidince hastaneye gidesim yok daha doktor da bir ay sonra yapalım kontrolü dedi bakalım Mart n ikinci haftası gideyim diyorum bı sıkıntı olmazsa inşallah

Benim de öyleydi 2 gün çok hissedememiştim sonrasında kendini hissettirdi. Şimdi de ara ara hareketlerini hissetmediğim oluyor dinlenip bekliyorum. Ama zor tabii endişelenmemek elde olmuyor. İyidir inşallah. Dikkat ettim kendimi yorunca böyle oluyor. Dinlenmek lazım bol bol.

Evet sanırım öyle.. neyse ben de yarın için izin aldım işimden, bir gün de olsa dinleneceğim. Benim işim evime çok uzak sabah 1,5 saat akşam nerdeyse 2 saat yol gidiyorum çok yorucu oluyor haliyle...

çok sevindim güzel haberlerinize! Ben şimdilik ayda 1 gidiyorum bu cumartesi 28. hafta kontrolü sonra da sanırım 32 de çağıracak belki ondan sonra sıklaşır kontroller... açıkçası daha sık olsa daha iyi olurdu insanın içi rahat ediyor

Mrb kızlar bende 32 haftada rapor alıp çalışmaya devam etmek istiyorum ama 37 ye kadar değil de 35 yada 36 bırakmak istiyorum ailemden uzağım cunki daha hazırlık da yapmadim 2 hafta erken ayrılıp hazırlık yapmam lazim o zaman 35 yafa 36 da tekrar rapor alıp vermem mi lazim

Mrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?
son haftalara doğu oluyor galiba canım aynı kasık ağrısından bende çok şikayetçiyim sol bacağımın üstüne basamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…