Günaydın kızlar...karapisso çok geçmiş olsun atlatmışsın o zamanları seni anlıyorum benim de bu hamileliğimden hemen önce kimyasal tecrübem oldu. İlk zamanlar çok korktum bunda da aynısı olacak diye. Sonra baktım böyle olmuyor ne yaparsam yapayım eğer olacağı varsa olur dedim. Bugünlere geldik çok şükür. Ben doğum öncesi çalışabilir raporu alsam 37 ye kadar kalsam da sonrasında bir işime yaramıyor, yaz tatiline geliyor. O yüzden 32 de çıkacağım. Bu arada kimileri doğum sancısı çektiğini anlayamamış, o yüzden dedim aslında ben de anlamaz mıyım acaba diye:) Çok okumamak lazım. Amin inşallah doğum zamanı geldiğinde hepimiz normal doğuralım :)
Çok teşekkür ederim canım ablam da öyle dedi çok üşünüyor diye en iyisi iki takım götüreyim birisi ince birisi kalın duruma göre giyerimmutlaka sabahlık almalısın
bende var diye gerek duymadım.
kişiden kişiye göre değişir. ama genelde üşüme oluyor. mayıs sonu temmuz sonu fark etmiyor doğum luhusa üşüme farkı birşey. çorap almalısın kalın.
lohusa pijama olması şart değil kalın alt üst bir takım olsun. benim evde olanları giydim doğum sonrası. çok afedersin gecelik pijama ne varsa kirlenecek . O nedenle cicili takımlarımı evde giyeceğim. hastane için evdekileri kullanacağım. kızımı oğustos sonunda doğurdu 31 ağustos akşamİ . O zman bile yelek giydim düşün. sende kendi bünyene göre hareket edersin. sağlıkLA kucağına alırsın inşallah.
Gebelik kramplarınız başlamış olabilir. Bunun için de magnezyum veriyor doktorlar. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden kas ağrıları kramplar oluşabiliyormusKızlar mutlu haftalargüzel haberler alacağımız günler olur inşallah
Kızlar bende de eklem tutulması mi desem ne desem bilemediğim bir şey oluyor akşam ağladım resmen kalcam dan aşağı bı kemik kilitlenip kaliyor sanki düzeltip üzerine basamiyorum kipirdayamiyorum sizde de oluyor mu 5 dakika da ömrümden ömür gidiyor sanki
Günaydın kızlar, valla ben de hiç rahat uyuyamadım, burnum çok kuru ve tıkalı nefes alamıyorum düzgün... yatakta rahat bi pozisyon bulamıyorum sanki yan yatarken karnımın üstüne çok abanıyormuşum da bebek sıkışıyormuş gibi geliyor...
Bir de 2 gündür pek az hareket ediyor benim kızım, çok endişeleniyorum hemen böyle olunca... dün gece iyice uykularım kaçtı, gecenin 2 sinde kalktım soğuk portakal yedim neyse 1-2 tekme hissettim...
Ama böyle herkes özellikle gece yatınca çok hareket eder, uyutmaz falan diyor, benim hiç öyle değil, gece uykumda falan hiç hissetmiyorum( çok üzülüyorum ... gündüzleride iş, yol falan pek öyle kuvvetli hareketler hissedemiyorum... son iki gündür psikolojim çok iyi değil sanırım işe gelmekte çok zor geliyor... cumartesi kontrolümüz var hayırlısıyla geçsin, doktorada danışıcam ne kadar hissetmek normaldir diye belki biraz rahatlarım... Nilayyy karapisso benimde öncesinde bir düştüğüm vardı herhalde bu yüzden bir türlü üzerimden endişeleri atamadım.. çok şükür bugünlere geldik. Ben de 32 de hemen izne ayrılıcam hatta yıllık iznimi alıp 1-2 hafta daha erken bile çıkmayı düşünüyorum şu an... psikolojim çok iyi değil çünkü.
Çok teşekkür ederim canım ablam da öyle dedi çok üşünüyor diye en iyisi iki takım götüreyim birisi ince birisi kalın duruma göre giyerim
Bende aynı canım ağrıdan uyudum mu uyumadim mi anlamadım kaç kere uyandım yineinşallah rahat uyumuşsundur ben uyuyamadım burnum tıkalı gene.
Benim doktorum ilaç takviyesi pek vermiyor canım bakalım daha var kontrole gittiğimde danışacam yineGebelik kramplarınız başlamış olabilir. Bunun için de magnezyum veriyor doktorlar. Kalsiyum magnezyum eksikliğinden kas ağrıları kramplar oluşabiliyormus
Sende mi❤❤❤❤❤❤ okadar alışveriş yaptım hala alasım var çok tatlılar ama ya ❤❤❤❤❤❤❤
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın??öyle şükürler olsun..sağ salim gelsinler büyüsünler inşallah .
Hifaa benimde var bazen yürüyemiyorum. doğumdan sonra geçer inşallah.
leylunehar amin canım. hoşgeldin nasılsın ❤
Canım sen 32+0'da çalışabilir 37+0'da ise çalışamaz raporunu alacaksın. Yani 26/03/2019'da çalışabiliri alarak 5 haftanı akratacak ve nihayetinde 30/04/2019'da çalışamaz raporunu alarak işe gitmeyeceksin. Özetle 30/04/2019'da artık işe gitme, raporunu al kurumuna ver!Kızlar son 3 hafta kala en geç çalışabilir kâğıdıyla çalışıyoruz ya, 37 hafta bitince mi oluyor 37+6 gibi mi düşüncez? yoksa 36+6 hafta gibimi ? mesela 21.05.2019 doğumumsa hangi gün işe gitmiyorum
Bobreklerde bi agrim yok tam bel kisminda hala devam ediyor cok siddetli degil ama surekli var belimin agrisi kasiga vuruyo sirtim cok agriyo bundan sonrasi benim icin zor gecicek sanirim onceki hamileliklerimdede bel agrisi cok cektim buda oyle olucak galiba
maşallah çok sevindim hep güzel geçsin kontroller.Hayırlı Günler Kızlar. Bugün kontrole gittim. Nst de çekildi. Çok şükür yolunda her şey. Minnoş kızım büyüyor. Elleri yüzünde olduğu için bu kez poz yakalayamadık ama hiç önemli değil. İyi olduğunu bilmek yetti de arttı hamdolsun. Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacak. Sonlara doğru daha da sıklaşır muhtemelen. Bizden haberler böyle . İnşallah herkesin günü güzel geçer ve güzel haberler alırsınız sizler de. Allah herkese afiyet versin
Oh ne güzel canım hep güzel haberler alırız inşallahHayırlı Günler Kızlar. Bugün kontrole gittim. Nst de çekildi. Çok şükür yolunda her şey. Minnoş kızım büyüyor. Elleri yüzünde olduğu için bu kez poz yakalayamadık ama hiç önemli değil. İyi olduğunu bilmek yetti de arttı hamdolsun. Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacak. Sonlara doğru daha da sıklaşır muhtemelen. Bizden haberler böyle . İnşallah herkesin günü güzel geçer ve güzel haberler alırsınız sizler de. Allah herkese afiyet versin
Benim de öyleydi 2 gün çok hissedememiştim sonrasında kendini hissettirdi. Şimdi de ara ara hareketlerini hissetmediğim oluyor dinlenip bekliyorum. Ama zor tabii endişelenmemek elde olmuyor. İyidir inşallah. Dikkat ettim kendimi yorunca böyle oluyor. Dinlenmek lazım bol bol.Günaydın kızlar, valla ben de hiç rahat uyuyamadım, burnum çok kuru ve tıkalı nefes alamıyorum düzgün... yatakta rahat bi pozisyon bulamıyorum sanki yan yatarken karnımın üstüne çok abanıyormuşum da bebek sıkışıyormuş gibi geliyor...
Bir de 2 gündür pek az hareket ediyor benim kızım, çok endişeleniyorum hemen böyle olunca... dün gece iyice uykularım kaçtı, gecenin 2 sinde kalktım soğuk portakal yedim neyse 1-2 tekme hissettim...
Ama böyle herkes özellikle gece yatınca çok hareket eder, uyutmaz falan diyor, benim hiç öyle değil, gece uykumda falan hiç hissetmiyorum( çok üzülüyorum ... gündüzleride iş, yol falan pek öyle kuvvetli hareketler hissedemiyorum... son iki gündür psikolojim çok iyi değil sanırım işe gelmekte çok zor geliyor... cumartesi kontrolümüz var hayırlısıyla geçsin, doktorada danışıcam ne kadar hissetmek normaldir diye belki biraz rahatlarım... Nilayyy karapisso benimde öncesinde bir düştüğüm vardı herhalde bu yüzden bir türlü üzerimden endişeleri atamadım.. çok şükür bugünlere geldik. Ben de 32 de hemen izne ayrılıcam hatta yıllık iznimi alıp 1-2 hafta daha erken bile çıkmayı düşünüyorum şu an... psikolojim çok iyi değil çünkü.
Benim de öyleydi 2 gün çok hissedememiştim sonrasında kendini hissettirdi. Şimdi de ara ara hareketlerini hissetmediğim oluyor dinlenip bekliyorum. Ama zor tabii endişelenmemek elde olmuyor. İyidir inşallah. Dikkat ettim kendimi yorunca böyle oluyor. Dinlenmek lazım bol bol.
Hayırlı Günler Kızlar. Bugün kontrole gittim. Nst de çekildi. Çok şükür yolunda her şey. Minnoş kızım büyüyor. Elleri yüzünde olduğu için bu kez poz yakalayamadık ama hiç önemli değil. İyi olduğunu bilmek yetti de arttı hamdolsun. Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacak. Sonlara doğru daha da sıklaşır muhtemelen. Bizden haberler böyle . İnşallah herkesin günü güzel geçer ve güzel haberler alırsınız sizler de. Allah herkese afiyet versin
son haftalara doğu oluyor galiba canım aynı kasık ağrısından bende çok şikayetçiyim sol bacağımın üstüne basamıyorumMrb hnmlr nette arastrdim ama bisey bulamdim bide size soriyim iki gundur belimin sag tarafi dan kasigima kasigimdan bacagima inen bi agri vr yurumekdr bile zorlaniyorum nedeni sizce nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?