Tam anlamıyla benim ağrıları tarif etmişşin canımBel ağrım ve kuyruk sokumu ağrısı....Bir arada sanki kaburga kemiklerim birbirine kitlendi sandım gerçekten çok zorlandım... Normal doğum yaptım çok zor değildi bebeğim 3,5 kiloya yakın doğdu. Ama ağrılar yüzünden hamileliğim zor geçti
Muhtemelen ağrıların artabilir canım normalde olduğu içinBünyeye göre değişiyor bencebenim normalde de bel ve sırt ağrılarım var mesela kilo alsam nasıl olur bilmiyorum şimdi bile 5 dk ayakta dursam sırtım ağrımaya başlıyor
Benim gibi gece yatmadan yemeyin muzu aldığım kiloların sebebi gece yediğim muz oldu
Keseyi göreceğimiz zaman ankara’daydık zahide hanıma gittim mükemmel bir doktor. Bi daha gelemeyeceğimi bildiği halde o kadar güzel ilgilendi ki numarasını bile verdi hatta sormak istediğin bir şey olursa buradan ulaşabilirsin diye. Dediğin gibi sesi bile dinlendiriyor diyaloğu konuşması falan çok iyi :)
Ayy bende yılbaşını bekliyorum şimdi kayınvalidem bir sürü şey yapar doya doya yicem bananeResmen gün sayıyorum
Bende çok severim ammmmaa bi gece öncesinden o mükellef sofradan sonra brokoli fikri
Sorma kuzu yanımda çocuk üstümde çocuk bahane vermek istemiyorum ama çocuktur diyip geçiyoruz. Atlama koşma sesleri ağlama sesleri biz herşeye tahammül ediyoruz. Sabah körü son ses televizyon, müzik. Mesela benim eşim gece gidiyor gündüz gelip uyuyor. Üst kattakine nasıl diyeyim gündüz çocuklara TV açtırma ses geliyor diye. Çocuk sonuçta.. 1 gece kedi yalnız kaldı da ses çıkardı diye hoş değil yani.
Pazar gümleri dışında evimin temizliğini bile yapmıyorum yeri geliyor da. Eşim akşam uyanıyor akşamda ev süpürmek olmaz diye mesela. Bu kadar düşünüp işte karşılığında böyle cevap almak daha çok dokunuyor.
Haklısın kuzum çeşit çeşit insanlar. En kötüleri de kendini görmeden başkasına bahane verenler.Kuzum bı seneki muzlar çok tatsız yaama bende artık akşam yemiyorum akşamları ayvaya sardım normalde öyle yemezdim.
Ankara da olsam kesin zahide hanıma giderdim pamuk gibi nasıl rahatlatıyor insanı
Ayy bende yılbaşını bekliyorum şimdi kayınvalidem bir sürü şey yapar doya doya yicem banane
Ahh canım bende o konuda çok dertliyim inşallah yeni eve taşınınca aynı sıkıntıları yaşamayız hepsi ayrı manyak abartmıyorum kafayı yedirttiler bana allahtan hamile kaldıktan sonra bebek de etkilenmesin stres olmasın diye takmıyorum ama bir düzine çocuk var apartmanda bir de yeni bina nefret ettirdiler kaç kere kavga ettim o çocukları ben büyüttüm sanki o kadar çok ses geliyor ki sanki bizim evdelerbi de büyük şehir her çeşit insan çok zor ya
Başlangıç kiloma geldim canım 64 oldum 60a düşmüştüm :) hesapta 4 kilo almış oluyorum aslındaMuhtemelen ağrıların artabilir canım normalde olduğu için
Kaç kilo aldın :))
Tesekkurler canimYani hiç zararlı diyen doktor duymadım o ilaç için . 15 gün varmış daha al en azından biraz rahatlatır mideni. Geçmiş olsun canım
Tam anlamıyla benim ağrıları tarif etmişşin canım
Korkmakta haklıyım galiba bu kontrole gidişimde korse falan kullanabilir miyim diye sorcam
Bu gebeliğinde nasıl kilo aldın var mı ilkine göre ağrın
Benimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer mi
Bende söyleyim doktorumaaynı ağrılardan benim de vardı işe başlayıncaki ilk haftamın sonunda oldu dr.a söyledim magnezyuma baktı değerler iyi gerek yok dedi sonra rahim kasılmalarım olunca önce suda eriyen magnezyum verdi sonra kasılmalar geçmeyince magnimore diye bi tablet verdi hap yani.. direkt magnezyumdur bu dedi daha kuvvetli dedi hakkaten almaya başladıktan 1 hafta sonra kasılma kalmadı pek.. bu arada o bacak bel ağrıları da gitti şimdi çok rahatım.. demekki tahlilde yeterli çıksa da vücut magnezyum istiyomuş
Yerinden mi kaynaklı acaba canımKuzum bı seneki muzlar çok tatsız yaama bende artık akşam yemiyorum akşamları ayvaya sardım normalde öyle yemezdim.
Ankara da olsam kesin zahide hanıma giderdim pamuk gibi nasıl rahatlatıyor insanı
Ayy bende yılbaşını bekliyorum şimdi kayınvalidem bir sürü şey yapar doya doya yicem banane
Ahh canım bende o konuda çok dertliyim inşallah yeni eve taşınınca aynı sıkıntıları yaşamayız hepsi ayrı manyak abartmıyorum kafayı yedirttiler bana allahtan hamile kaldıktan sonra bebek de etkilenmesin stres olmasın diye takmıyorum ama bir düzine çocuk var apartmanda bir de yeni bina nefret ettirdiler kaç kere kavga ettim o çocukları ben büyüttüm sanki o kadar çok ses geliyor ki sanki bizim evdelerbi de büyük şehir her çeşit insan çok zor ya
Valla bu tesbit doğrudur cnm benim.yapmadigim şey kalmadı çatlak olmasın diye ama son haftalarimda bı başladım çatlamaya Allah'ım harita gibi oldu vücudum.magnezyumuda doktorum ilk gebelikte vermedi bana son iki hafta kala başlamıştım.bu doktorum hemen verdi yeni başladım içmeye doktordan doktora çok fark ediyor.Kızlar bu arada ben çatlak olaylarını araştırırken bir uzman çatlamayla magnezyum eksikliğinin doğru orantıda olduğunu söylüyor yani önlemini alıp krem ya da yağ sürdüğümüz halde çatlama oluyorsa magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş aklınızda olsun
Başlangıç kilona geldiğin için kilo sayılmıyoBaşlangıç kiloma geldim canım 64 oldum 60a düşmüştüm :) hesapta 4 kilo almış oluyorum aslında
Normal aralıkta olmuyor mu canım 8 bile olsa7 kilo aldım 8 e doğru gidiyor... Esas şimdi iştahım açılmaya başladı...
Yerinden mi kaynaklı acaba canım
Benim devamlı aldığım bir manav var muzların tadı güzel diğer manavlardakiler nasıl bir fikrim yok ama
Ayva kızının güzelliğine güzellik katsın canım
Canım burada daha çok yerli muz satılıyor tatsız onlarda ithal de aldım oda eh idare eder ama daha iyi bizim için şeker oranı azalmış oluyo
Kızım ayvayı seviyor diyorum
Yee gitsin kız boşver can boğazdan gelir
Valla bu tesbit doğrudur cnm benim.yapmadigim şey kalmadı çatlak olmasın diye ama son haftalarimda bı başladım çatlamaya Allah'ım harita gibi oldu vücudum.magnezyumuda doktorum ilk gebelikte vermedi bana son iki hafta kala başlamıştım.bu doktorum hemen verdi yeni başladım içmeye doktordan doktora çok fark ediyor.
Katılıyorum inşallah kazasız belasız güzelce emziririz. Hem bebek için faydalı hem bizim için hem arada ki bağ içinKızlar kiloyu takmayın kizimda hamile.öncesinde 15.kilo aldım folk asit ten dolayi hamileyken de 8 kilo aldım yani 63 le başlamıştım 86 la doğuma. Gitmiştim toplamda 23 kilo ve tam bir sene içinde eski kiloma döndüm hemde hiç diyet yapmadan bence emzirmek en iyi diyet ben öyle düşünüyorum şimdide 6 kilo aldım 7 ye doğru gidiyorum
Ben d 65ten 63e dustum simdi 69 oldum. 6 kilo almisim fena diil aslinda. Minnosum da 24+3ken 750 gramdiBaşlangıç kiloma geldim canım 64 oldum 60a düşmüştüm :) hesapta 4 kilo almış oluyorum aslında
Bence de çok değil mecbur alıcaz yani yiyoruz ve eskisi kadar hareketli değiliz. Maşallah bebişeBen d 65ten 63e dustum simdi 69 oldum. 6 kilo almisim fena diil aslinda. Minnosum da 24+3ken 750 gramdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?