2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tam anlamıyla benim ağrıları tarif etmişşin canım
Korkmakta haklıyım galiba bu kontrole gidişimde korse falan kullanabilir miyim diye sorcam
Bu gebeliğinde nasıl kilo aldın var mı ilkine göre ağrın

Bünyeye göre değişiyor bence benim normalde de bel ve sırt ağrılarım var mesela kilo alsam nasıl olur bilmiyorum şimdi bile 5 dk ayakta dursam sırtım ağrımaya başlıyor
Muhtemelen ağrıların artabilir canım normalde olduğu için
Kaç kilo aldın :))

Benim gibi gece yatmadan yemeyin muzu aldığım kiloların sebebi gece yediğim muz oldu

Kuzum bı seneki muzlar çok tatsız ya ama bende artık akşam yemiyorum akşamları ayvaya sardım normalde öyle yemezdim.

Ankara da olsam kesin zahide hanıma giderdim pamuk gibi nasıl rahatlatıyor insanı

Resmen gün sayıyorum
Bende çok severim ammmmaa bi gece öncesinden o mükellef sofradan sonra brokoli fikri
Ayy bende yılbaşını bekliyorum şimdi kayınvalidem bir sürü şey yapar doya doya yicem banane

Ahh canım bende o konuda çok dertliyim inşallah yeni eve taşınınca aynı sıkıntıları yaşamayız hepsi ayrı manyak abartmıyorum kafayı yedirttiler bana allahtan hamile kaldıktan sonra bebek de etkilenmesin stres olmasın diye takmıyorum ama bir düzine çocuk var apartmanda bir de yeni bina nefret ettirdiler kaç kere kavga ettim o çocukları ben büyüttüm sanki o kadar çok ses geliyor ki sanki bizim evdeler bi de büyük şehir her çeşit insan çok zor ya

Haklısın kuzum çeşit çeşit insanlar. En kötüleri de kendini görmeden başkasına bahane verenler.
Benimde alt üst yanlardaki (2 yan dairem var ) herkeste 2şer çocuk var.
Diyorum çocuğum doğduğunda ağlıyor diye ona da bahane verirler artık.
Önceki alt komşum valla varlığınız yokluğunuz belli değil diye derdi. Işıklardan anlıyorum olup olmadığınızı derdi.
Herkes manyak katılıyorum kesinlikleee

Tam anlamıyla benim ağrıları tarif etmişşin canım
Korkmakta haklıyım galiba bu kontrole gidişimde korse falan kullanabilir miyim diye sorcam
Bu gebeliğinde nasıl kilo aldın var mı ilkine göre ağrın

7 kilo aldım 8 e doğru gidiyor... Esas şimdi iştahım açılmaya başladı...

Benimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer mi

aynı ağrılardan benim de vardı işe başlayıncaki ilk haftamın sonunda oldu dr.a söyledim magnezyuma baktı değerler iyi gerek yok dedi sonra rahim kasılmalarım olunca önce suda eriyen magnezyum verdi sonra kasılmalar geçmeyince magnimore diye bi tablet verdi hap yani.. direkt magnezyumdur bu dedi daha kuvvetli dedi hakkaten almaya başladıktan 1 hafta sonra kasılma kalmadı pek.. bu arada o bacak bel ağrıları da gitti şimdi çok rahatım.. demekki tahlilde yeterli çıksa da vücut magnezyum istiyomuş

Bende söyleyim doktoruma

Yerinden mi kaynaklı acaba canım
Benim devamlı aldığım bir manav var muzların tadı güzel diğer manavlardakiler nasıl bir fikrim yok ama
Ayva kızının güzelliğine güzellik katsın canım

Yee gitsin kız boşver can boğazdan gelir

Valla bu tesbit doğrudur cnm benim.yapmadigim şey kalmadı çatlak olmasın diye ama son haftalarimda bı başladım çatlamaya Allah'ım harita gibi oldu vücudum.magnezyumuda doktorum ilk gebelikte vermedi bana son iki hafta kala başlamıştım.bu doktorum hemen verdi yeni başladım içmeye doktordan doktora çok fark ediyor.

Doğrudur canım şuan için bende içmiyorum bakalım kontrolden sonra ilave bir şeyler verecek mi doktorum

Kızlar kiloyu takmayın kizimda hamile.öncesinde 15.kilo aldım folk asit ten dolayi hamileyken de 8 kilo aldım yani 63 le başlamıştım 86 la doğuma. Gitmiştim toplamda 23 kilo ve tam bir sene içinde eski kiloma döndüm hemde hiç diyet yapmadan bence emzirmek en iyi diyet ben öyle düşünüyorum şimdide 6 kilo aldım 7 ye doğru gidiyorum

Katılıyorum inşallah kazasız belasız güzelce emziririz. Hem bebek için faydalı hem bizim için hem arada ki bağ için

Bi yerde okumuştum gebelikte alınan kilolar icin söyle yaziyodu. Anne doğumdan sonra emzirecegi icin ve olasi bi kıtlık yaşanırsa bebek emdigi icin annenin vucudunun yagli olmasi gerekiyormuş yani kıtlıkla karsi karsiya kalan anne rahat bi şekilde emzirmeye devam edermiş.Boylede okuyunca yaradan ne güzel yaratmis diorum vücut gebelikte herseye kendini hazırlıyor.tabi kilo almayanlarda vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…