2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yedikten sonra pişmanlık hissi geliyo bide
Geçen banada eşimin parfümü muzlu puding gibi koktu canım istiyo o günden beri yemeye tırsar oldum
Evet pişmanlık hissi geliyor Hemde nasıl. Naptım ben yaa oluyorum sonra
Canım az olsa da ye bari içinde kalmasın.

Zahide küçük mü

Belli olmuyor kuzum bazen çok yiyesim geliyor bazen normal miktarda yiyorum nasıl eserse şekerim düşüyor belki de
Evet kuzum.
Takip ettiğim 2 doktor var benimde gebelik konusunda.
Zahide Küçük ve Kağan Kocatepe
Bir sorun olduğunda bunların videolarına bakıyorum genelde.
Birde Banu çiftçi tabi.

Zahide küçük mü

Belli olmuyor kuzum bazen çok yiyesim geliyor bazen normal miktarda yiyorum nasıl eserse şekerim düşüyor belki de
Kızcenin canının isteğine kalmış o zaman :))
Olabilir kız belkide şekerin düşüyor ondan tatlı isteği doğuyo olabilir
Yada insülin direncin oluşmuş olabilir
Banada normal geliyordu kilom aslında ama doktor faktörü :) ama kıskanıyorum az kilo alanları.gıcıklar :)
Benim doktor şu kiloyla tamamla demedi
Kendim hedef koydum 65-70 arasında bitirmeyi umut ediyorum
Aç geziyoz aç o halde gıcık olduk

Keseyi göreceğimiz zaman ankara’daydık zahide hanıma gittim mükemmel bir doktor. Bi daha gelemeyeceğimi bildiği halde o kadar güzel ilgilendi ki numarasını bile verdi hatta sormak istediğin bir şey olursa buradan ulaşabilirsin diye. Dediğin gibi sesi bile dinlendiriyor diyaloğu konuşması falan çok iyi :)

Belki de kuzum :)) sabaha karşı mide gurultusuyla uyanıyorum kalkıp yiyesim gelmiyor sonra da acaba kızım mı acıktı diyorum kafamda deli sorularla uyumaya çalışıyorum tekrar

Seni şanslı şapşikkk
Kıskandım

Yılbaşında nasıl olsa dayanamıcam
O güne saklıyorum tatlıyı
Ertesi günde çorba ve brokoliye talim

ya benim ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı ondan korkuyor sanırım.. ben de başından beri korkuyordum hatta bulantılarım geçtiğinden beri elimi eteğimi çekmiştim unlu şeylerden, tatlı zaten pek sevmem de.. ama yine de kilo almışım yine diyet yapıyom ben de 52le hamile kaldım 61.5um şu an canım ya bi de dr.lar kilo almayalımı doğum kolay olsun şeker çıkmasın diye istiyorlar ama benim oğlanda 24 kilo aldım doğumum da çook kolay oldu üstelik çok hareketsizdim 5 ay yatmıştım amaaan her şey olacağına varıyor sonuçta herkesin bünyesi de bir değil ki belli kalıpların içine sokmak çook zor aynı şeyleri yiyen kişiler bile farklı farklı tepki veriyo yediklerine.. önlemimizi alalım ama kafaya takıp stres yapmamak lazım bunu kendime de söylüyorum çünkü kilo da kilo dr. kızcak diye bozdum kafayı

Belki de kuzum :)) sabaha karşı mide gurultusuyla uyanıyorum kalkıp yiyesim gelmiyor sonra da acaba kızım mı acıktı diyorum kafamda deli sorularla uyumaya çalışıyorum tekrar
İnsanın aklına direk o geliyo zaten
Aç aç uyunuyo mu tekrardan

A April wind cok takilma derim binada komşunun dedigine bosver. Apartmanda oturmak basli basina sorun zaten herkesle gecinmek zorundasin yoksa sinirini oynatiyolar ister istemez. Benim yanimdakiler surekli kari koca kavgasi icindeler kadinin zaten sesi beynimi tirmaliyo ustumdeki desen zir zir sabahtan aksama kadar cocuk aglama sesi ama küçük bi bebek filan degil olsa zaten anlayisla karsilardim hos bunada hoc demedim ses geliyo filan diye sikayet etmedim yani . Altimda ki desen pskilojisimi bozuktur nedir koca adam koca sesiyle binayi inletiyo daha bi gun noluyo demedik. Bermuda seytan ucgeni gibi sardilar etrafimi bi biz ailece sessiziz onlara göre benimde çocuklarım var ama hep uyaririm . Bazende biri susuyo öbürü basliyo artik o ara banada geliyolar

Evet bende bazen çevremde görüyorum hamileliğinde 20 den fazla kilo alanlar oluyor hamilelikleri güzel geçiyor doğumları güzel oluyor doktorlar abartıyormu diye düşünüyorum sonra da okadar eğitim alıyorlar vardır bir bildikleri diyorum neyse ki az kaldı bebeklerimize kavuşmaya allah saglıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

@Cuttingcorners
Ben çok tüketrdim ekmek hamur işleri falan o yüzden şeker çıktığını düşünüyorum zaten inşallah gebelikten sonra yok olur.tavsiyelerin için teşekkürler denicem hepsini :)
kaç kilo aldın canım?

Yedikten sonra pişmanlık hissi geliyo bide
Geçen banada eşimin parfümü muzlu puding gibi koktu canım istiyo o günden beri yemeye tırsar oldum

ah o pişmanlıklar yerken öyle zevkle yiyorum sonra nasıl pişman oluyorum irade diye birşey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…