- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evet pişmanlık hissi geliyor Hemde nasıl. Naptım ben yaa oluyorum sonraYedikten sonra pişmanlık hissi geliyo bide
Geçen banada eşimin parfümü muzlu puding gibi koktu canım istiyo o günden beri yemeye tırsar oldum
Evet kuzum.Zahide küçük mü
Belli olmuyor kuzum bazen çok yiyesim geliyor bazen normal miktarda yiyorum nasıl eserseşekerim düşüyor belki de
Kızcenin canının isteğine kalmış o zaman :))Zahide küçük mü
Belli olmuyor kuzum bazen çok yiyesim geliyor bazen normal miktarda yiyorum nasıl eserseşekerim düşüyor belki de
Benim doktor şu kiloyla tamamla demediBanada normal geliyordu kilom aslında ama doktor faktörü :) ama kıskanıyorum az kilo alanları.gıcıklar :)
Keseyi göreceğimiz zaman ankara’daydık zahide hanıma gittim mükemmel bir doktor. Bi daha gelemeyeceğimi bildiği halde o kadar güzel ilgilendi ki numarasını bile verdi hatta sormak istediğin bir şey olursa buradan ulaşabilirsin diye. Dediğin gibi sesi bile dinlendiriyor diyaloğu konuşması falan çok iyi :)Evet pişmanlık hissi geliyor Hemde nasıl. Naptım ben yaa oluyorum sonra
Evet kuzum.
Takip ettiğim 2 doktor var benimde gebelik konusunda.
Zahide Küçük ve Kağan Kocatepe
Bir sorun olduğunda bunların videolarına bakıyorum genelde.
Birde Banu çiftçi tabi.
Belki de kuzum :)) sabaha karşı mide gurultusuyla uyanıyorum kalkıp yiyesim gelmiyor sonra da acaba kızım mı acıktı diyorum kafamda deli sorularla uyumaya çalışıyorum tekrarKızcenin canının isteğine kalmış o zaman :))
Olabilir kız belkide şekerin düşüyor ondan tatlı isteği doğuyo olabilir
Yada insülin direncin oluşmuş olabilir
Benim doktor şu kiloyla tamamla demedi
Kendim hedef koydum 65-70 arasında bitirmeyi umut ediyorum
Aç geziyoz aç o halde gıcık olduk
Seni şanslı şapşikkkKeseyi göreceğimiz zaman ankara’daydık zahide hanıma gittim mükemmel bir doktor. Bi daha gelemeyeceğimi bildiği halde o kadar güzel ilgilendi ki numarasını bile verdi hatta sormak istediğin bir şey olursa buradan ulaşabilirsin diye. Dediğin gibi sesi bile dinlendiriyor diyaloğu konuşması falan çok iyi :)
Yılbaşında nasıl olsa dayanamıcamEvet pişmanlık hissi geliyor Hemde nasıl. Naptım ben yaa oluyorum sonra
Canım az olsa da ye bari içinde kalmasın.
Evet kuzum.
Takip ettiğim 2 doktor var benimde gebelik konusunda.
Zahide Küçük ve Kağan Kocatepe
Bir sorun olduğunda bunların videolarına bakıyorum genelde.
Birde Banu çiftçi tabi.
Ne güzel çıkmış tokluğun.demekki senin bünyenle alakalı zaten zayıf hamile kalanlar çok kilo alıyormuş ondandır belki dikkat et ama benim doktorum 14 kiloyla doğuma gelmen lazım dedi 55.5 ile hamile kaldım 61.5 oldum doktorum uyardı son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş
Ehueh :) Sakla sakla daha tatlı gelirYılbaşında nasıl olsa dayanamıcam
O güne saklıyorum tatlıyı
Ertesi günde çorba ve brokoliye talim
Hiç öyle deme acaba ankara’da mı doğursam diye düşündüm aklım kaldıSeni şanslı şapşikkk
Kıskandım
Ailen Ankara daysa neden olmasın ki kuzu . Aklına girmiş gibi olmayayım amaHiç öyle deme acaba ankara’da mı doğursam diye düşündüm aklım kaldı
İnsanın aklına direk o geliyo zatenBelki de kuzum :)) sabaha karşı mide gurultusuyla uyanıyorum kalkıp yiyesim gelmiyor sonra da acaba kızım mı acıktı diyorum kafamda deli sorularla uyumaya çalışıyorum tekrar
Uyuyorum benİnsanın aklına direk o geliyo zaten
Aç aç uyunuyo mu tekrardan
Resmen gün sayıyorumEhueh :) Sakla sakla daha tatlı gelir
O değilde ben çok severim brokoli falan
Birşey kalmadı kız 5 gün kalmış :))Resmen gün sayıyorum
Bende çok severim ammmmaa bi gece öncesinden o mükellef sofradan sonra brokoli fikri
Maşallah kız açken uyuyabiliyosan :))Uyuyorum benson aylarda uyku gidecekmiş zaten şimdi uyuyalım bol bol
Evet bende bazen çevremde görüyorum hamileliğinde 20 den fazla kilo alanlar oluyor hamilelikleri güzel geçiyor doğumları güzel oluyor doktorlar abartıyormu diye düşünüyorum sonra da okadar eğitim alıyorlar vardır bir bildikleri diyorum neyse ki az kaldı bebeklerimize kavuşmaya allah saglıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahya benim ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı ondan korkuyor sanırım.. ben de başından beri korkuyordum hatta bulantılarım geçtiğinden beri elimi eteğimi çekmiştim unlu şeylerden, tatlı zaten pek sevmem de.. ama yine de kilo almışım yine diyet yapıyomben de 52le hamile kaldım 61.5um şu an canım ya bi de dr.lar kilo almayalımı doğum kolay olsun şeker çıkmasın diye istiyorlar ama benim oğlanda 24 kilo aldım doğumum da çook kolay oldu üstelik çok hareketsizdim 5 ay yatmıştım amaaan her şey olacağına varıyor sonuçta herkesin bünyesi de bir değil ki belli kalıpların içine sokmak çook zor aynı şeyleri yiyen kişiler bile farklı farklı tepki veriyo yediklerine.. önlemimizi alalım ama kafaya takıp stres yapmamak lazım bunu kendime de söylüyorum çünkü kilo da kilo dr. kızcak diye bozdum kafayı
Çoğu gitti azı kaldı diye avutuyorumBirşey kalmadı kız 5 gün kalmış :))
Yapacak birşey yok ödül gibi düşün
Sonra brokoliye talim
kaç kilo aldın canım?@Cuttingcorners
Ben çok tüketrdim ekmek hamur işleri falan o yüzden şeker çıktığını düşünüyorum zaten inşallah gebelikten sonra yok olur.tavsiyelerin için teşekkürler denicem hepsini :)
Yedikten sonra pişmanlık hissi geliyo bide
Geçen banada eşimin parfümü muzlu puding gibi koktu canım istiyo o günden beri yemeye tırsar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?