2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sorma kuzu yanımda çocuk üstümde çocuk bahane vermek istemiyorum ama çocuktur diyip geçiyoruz. Atlama koşma sesleri ağlama sesleri biz herşeye tahammül ediyoruz. Sabah körü son ses televizyon, müzik. Mesela benim eşim gece gidiyor gündüz gelip uyuyor. Üst kattakine nasıl diyeyim gündüz çocuklara TV açtırma ses geliyor diye. Çocuk sonuçta.. 1 gece kedi yalnız kaldı da ses çıkardı diye hoş değil yani.
Pazar gümleri dışında evimin temizliğini bile yapmıyorum yeri geliyor da. Eşim akşam uyanıyor akşamda ev süpürmek olmaz diye mesela. Bu kadar düşünüp işte karşılığında böyle cevap almak daha çok dokunuyor.

canım bende ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım, çok ağrım oluyordu sonradan öğrendim ki kilo fazlalığı ağrı yaparmış

Bermuda şeytan üçgeni tam yerinde tabir olmuş
Allah sabır versin apartman şartları zor gerçekten

Maşallah kız açken uyuyabiliyosan :))
Benim aklımdan onu mu yesem bunu mu diye geçmeye başlıyo film senaryoları
Hiç olmuyor o bende ya karnım guruldamasa aklıma gelmez
Yengem 25 kilo aldı normal doğum yaptı hamilelikte de hiç zorlanmadı hareketlerinde falan bi kısıtlanma olmadı :)

Çoğu gitti azı kaldı diye avutuyorum
Brokoli mi mmm nefis nefis
Beynime şimdiden güzel sinyal göndereyim
Gönder kuzum gönderrr:)
Çoğu kişi kokusundan ötürü sevmez sende seviyorsun en azından
Sevmediğin şeyleri yemek daha zor

canım bende ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım, çok ağrım oluyordu sonradan öğrendim ki kilo fazlalığı ağrı yaparmış
Canım ağrın genelde nerde oluyordu
Benim boyum kısa kilo aldıkça bel ağrılarımın şiddeti arttı.
İlerleyen aylar gözümü korkutmaya başlamadı desem yalan olur

Gecenlerde komik diyebilecegim bisey oldu bu benim alttaki gece demez gündüz demez hep bagirir ama nasik bazen agliyo bideneyse bunun altindakinin misafiri gece ses cikardi cocuklar kostu filan bize bile geliyo sesleri o kadar. Sanki kendi hic ses cikarmamis gibi benim alttaki bi bagiriyo duvarlari yumrukluyo gece gec saatte niye ses cikariyonuz diye kendini görmüyorda dedim.

Yengem 25 kilo aldı normal doğum yaptı hamilelikte de hiç zorlanmadı hareketlerinde falan bi kısıtlanma olmadı :)
Kuzenimde 22 kilo aldı normal doğurdu valla daha yeni. Hiç ağrı sıkıntısı falanda olmadı geriyede 3-4 kilo fazlası kaldı diye biliyorum.

Yaa kendilerini bilmeden böyle yapıyorlar ne gıcık :)
Bana onca sesten alttakinin gelmiyor ama 2 küçük çocuğu var onunda. Kim bilir onun altındaki neler çekiyor :)

Benim boğaz başa bela
Çok kilo alan daha mı iyi oluyo arkedeş anlamadım ben bu işi

Canım ağrın genelde nerde oluyordu
Benim boyum kısa kilo aldıkça bel ağrılarımın şiddeti arttı.
İlerleyen aylar gözümü korkutmaya başlamadı desem yalan olur

Bel ağrım ve kuyruk sokumu ağrısı.... Bir arada sanki kaburga kemiklerim birbirine kitlendi sandım gerçekten çok zorlandım... Normal doğum yaptım çok zor değildi bebeğim 3,5 kiloya yakın doğdu. Ama ağrılar yüzünden hamileliğim zor geçti

O da öyle kuzum 1 yılda eski haline döndü ne spor ne diyet kendiliğinden gitti kilolar
Emzirince gidiyor genelde.
Annemde 20 kilo aldı ama emziremedi. 2 ay Sonra işe döndü bide. kiloları yapıştı kaldı.
Artık sezeryandan mı yoksa emziremediğinden mi bilmiyorum ama :)

Benim boğaz başa bela
Çok kilo alan daha mı iyi oluyo arkedeş anlamadım ben bu işi
Bünyeye göre değişiyor bence benim normalde de bel ve sırt ağrılarım var mesela kilo alsam nasıl olur bilmiyorum şimdi bile 5 dk ayakta dursam sırtım ağrımaya başlıyor

Emzirince gidiyor genelde.
Annemde 20 kilo aldı ama emziremedi. 2 ay Sonra işe döndü bide. kiloları yapıştı kaldı.
Artık sezeryandan mı yoksa emziremediğinden mi bilmiyorum ama :)
Emziremediği içindir o zaman emzirirken de vücut çok kalori harcıyormuş :)

Bünyeye göre değişiyor bence benim normalde de bel ve sırt ağrılarım var mesela kilo alsam nasıl olur bilmiyorum şimdi bile 5 dk ayakta dursam sırtım ağrımaya başlıyor
Benimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer mi

Öyleymiş evet. Nasip olur inşallah emzirmek bizlere de
İnşallah kuzum
Benimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer mi
Benim de kalça ağrım başladı doktora söylemedim ama son kontrolde magnezyum yazdı zaten çok yürüyünce oluyordu bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…