- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
7 kiloya doğru gidiyorum canımkaç kilo aldın canım?
ah o pişmanlıklar yerken öyle zevkle yiyorum sonra nasıl pişman oluyorum irade diye birşey kalmadı
Sorma kuzu yanımda çocuk üstümde çocuk bahane vermek istemiyorum ama çocuktur diyip geçiyoruz. Atlama koşma sesleri ağlama sesleri biz herşeye tahammül ediyoruz. Sabah körü son ses televizyon, müzik. Mesela benim eşim gece gidiyor gündüz gelip uyuyor. Üst kattakine nasıl diyeyim gündüz çocuklara TV açtırma ses geliyor diye. Çocuk sonuçta.. 1 gece kedi yalnız kaldı da ses çıkardı diye hoş değil yani.A April wind cok takilma derim binada komşunun dedigine bosver. Apartmanda oturmak basli basina sorun zaten herkesle gecinmek zorundasin yoksa sinirini oynatiyolar ister istemez. Benim yanimdakiler surekli kari koca kavgasi icindeler kadinin zaten sesi beynimi tirmaliyo ustumdeki desen zir zir sabahtan aksama kadar cocuk aglama sesi ama küçük bi bebek filan degil olsa zaten anlayisla karsilardim hos bunada hoc demedim ses geliyo filan diye sikayet etmedim yani . Altimda ki desen pskilojisimi bozuktur nedir koca adam koca sesiyle binayi inletiyo daha bi gun noluyo demedik. Bermuda seytan ucgeni gibi sardilar etrafimi bi biz ailece sessiziz onlara göre benimde çocuklarım var ama hep uyaririm . Bazende biri susuyo öbürü basliyo artik o ara banada geliyolar
Evet bende bazen çevremde görüyorum hamileliğinde 20 den fazla kilo alanlar oluyor hamilelikleri güzel geçiyor doğumları güzel oluyor doktorlar abartıyormu diye düşünüyorum sonra da okadar eğitim alıyorlar vardır bir bildikleri diyorum neyse ki az kaldı bebeklerimize kavuşmaya allah saglıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bermuda şeytan üçgeni tam yerinde tabir olmuşA April wind cok takilma derim binada komşunun dedigine bosver. Apartmanda oturmak basli basina sorun zaten herkesle gecinmek zorundasin yoksa sinirini oynatiyolar ister istemez. Benim yanimdakiler surekli kari koca kavgasi icindeler kadinin zaten sesi beynimi tirmaliyo ustumdeki desen zir zir sabahtan aksama kadar cocuk aglama sesi ama küçük bi bebek filan degil olsa zaten anlayisla karsilardim hos bunada hoc demedim ses geliyo filan diye sikayet etmedim yani . Altimda ki desen pskilojisimi bozuktur nedir koca adam koca sesiyle binayi inletiyo daha bi gun noluyo demedik. Bermuda seytan ucgeni gibi sardilar etrafimi bi biz ailece sessiziz onlara göre benimde çocuklarım var ama hep uyaririm . Bazende biri susuyo öbürü basliyo artik o ara banada geliyolar
Hiç olmuyor o bende ya karnım guruldamasa aklıma gelmezMaşallah kız açken uyuyabiliyosan :))
Benim aklımdan onu mu yesem bunu mu diye geçmeye başlıyo film senaryoları
Yengem 25 kilo aldı normal doğum yaptı hamilelikte de hiç zorlanmadı hareketlerinde falan bi kısıtlanma olmadı :)Evet bende bazen çevremde görüyorum hamileliğinde 20 den fazla kilo alanlar oluyor hamilelikleri güzel geçiyor doğumları güzel oluyor doktorlar abartıyormu diye düşünüyorum sonra da okadar eğitim alıyorlar vardır bir bildikleri diyorum neyse ki az kaldı bebeklerimize kavuşmaya allah saglıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gönder kuzum gönderrr:)Çoğu gitti azı kaldı diye avutuyorum
Brokoli mi mmm nefis nefis
Beynime şimdiden güzel sinyal göndereyim
Canım ağrın genelde nerde oluyorducanım bende ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım, çok ağrım oluyordu sonradan öğrendim ki kilo fazlalığı ağrı yaparmış
Gecenlerde komik diyebilecegim bisey oldu bu benim alttaki gece demez gündüz demez hep bagirir ama nasik bazen agliyo bideSorma kuzu yanımda çocuk üstümde çocuk bahane vermek istemiyorum ama çocuktur diyip geçiyoruz. Atlama koşma sesleri ağlama sesleri biz herşeye tahammül ediyoruz. Sabah körü son ses televizyon, müzik. Mesela benim eşim gece gidiyor gündüz gelip uyuyor. Üst kattakine nasıl diyeyim gündüz çocuklara TV açtırma ses geliyor diye. Çocuk sonuçta.. 1 gece kedi yalnız kaldı da ses çıkardı diye hoş değil yani.
Pazar gümleri dışında evimin temizliğini bile yapmıyorum yeri geliyor da. Eşim akşam uyanıyor akşamda ev süpürmek olmaz diye mesela. Bu kadar düşünüp işte karşılığında böyle cevap almak daha çok dokunuyor.
Kuzenimde 22 kilo aldı normal doğurdu valla daha yeni. Hiç ağrı sıkıntısı falanda olmadı geriyede 3-4 kilo fazlası kaldı diye biliyorum.Hiç olmuyor o bende ya karnım guruldamasa aklıma gelmez
Yengem 25 kilo aldı normal doğum yaptı hamilelikte de hiç zorlanmadı hareketlerinde falan bi kısıtlanma olmadı :)
İrademi ahh oda neymiş modundayımkaç kilo aldın canım?
ah o pişmanlıklar yerken öyle zevkle yiyorum sonra nasıl pişman oluyorum irade diye birşey kalmadı
Yaa kendilerini bilmeden böyle yapıyorlar ne gıcık :)Gecenlerde komik diyebilecegim bisey oldu bu benim alttaki gece demez gündüz demez hep bagirir ama nasik bazen agliyo bideneyse bunun altindakinin misafiri gece ses cikardi cocuklar kostu filan bize bile geliyo sesleri o kadar. Sanki kendi hic ses cikarmamis gibi benim alttaki bi bagiriyo duvarlari yumrukluyo gece gec saatte niye ses cikariyonuz diye kendini görmüyorda dedim.
O da öyle kuzum 1 yılda eski haline döndü ne spor ne diyet kendiliğinden gitti kilolarKuzenimde 22 kilo aldı normal doğurdu valla daha yeni. Hiç ağrı sıkıntısı falanda olmadı geriyede 3-4 kilo fazlası kaldı diye biliyorum.
Benim boğaz başa belaHiç olmuyor o bende ya karnım guruldamasa aklıma gelmez
Yengem 25 kilo aldı normal doğum yaptı hamilelikte de hiç zorlanmadı hareketlerinde falan bi kısıtlanma olmadı :)
Canım ağrın genelde nerde oluyordu
Benim boyum kısa kilo aldıkça bel ağrılarımın şiddeti arttı.
İlerleyen aylar gözümü korkutmaya başlamadı desem yalan olur
Emzirince gidiyor genelde.O da öyle kuzum 1 yılda eski haline döndü ne spor ne diyet kendiliğinden gitti kilolar
Bünyeye göre değişiyor benceBenim boğaz başa bela
Çok kilo alan daha mı iyi oluyo arkedeş anlamadım ben bu işi
Emziremediği içindir o zaman emzirirken de vücut çok kalori harcıyormuş :)Emzirince gidiyor genelde.
Annemde 20 kilo aldı ama emziremedi. 2 ay Sonra işe döndü bide. kiloları yapıştı kaldı.
Artık sezeryandan mı yoksa emziremediğinden mi bilmiyorum ama :)
Öyleymiş evet. Nasip olur inşallah emzirmek bizlere deEmziremediği içindir o zaman emzirirken de vücut çok kalori harcıyormuş :)
Benimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer miBünyeye göre değişiyor bencebenim normalde de bel ve sırt ağrılarım var mesela kilo alsam nasıl olur bilmiyorum şimdi bile 5 dk ayakta dursam sırtım ağrımaya başlıyor
İnşallah kuzumÖyleymiş evet. Nasip olur inşallah emzirmek bizlere de
Benim de kalça ağrım başladı doktora söylemedim ama son kontrolde magnezyum yazdı zaten çok yürüyünce oluyordu bakalım işe yarayacak mıBenimde bu aralar ayakta kalinca ve is yapınca sag taraf kalcamin ustu belimin alti agriyo kipirdayamiyorum bile acaba magnezyum içince gecer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?