2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sakıncalı bir durum olsaydı zaten söylerdi diye düşünüyorum. Bende kağıdıma bakmasam haberim bile olmayacaktı :)
Aslında cok da görülmeyen bi durummuş enteresan :)) hareketlerini hissediyorum ama hep solda dedim meğer sağ tarafımda plasenta varmıs ondanmıs

Canım benim detaylıdan önceki muaynemde plesenta ön taraftaydı doktorum çok normal olduğunu söyledi sonra sağ tarafa geçmiş detaylıda doktor sorun yok dediyse takılma canım internetten okuma

Dün akşam üzerinden beri hiç tekme hissetmedim uyku tutmadı korkudan az önce sırt üstü yattım bir iki kere pıtladı sanki ama emin değilim ondan da
Yorulacak birşey yaptın mı? Yorulunca onlarda pısıyor kuzu.
Kahvaltını yap yat ondan Sonra dinle sessiz ortamda.

Yorulacak birşey yaptın mı? Yorulunca onlarda pısıyor kuzu.
Kahvaltını yap yat ondan Sonra dinle sessiz ortamda.
Dün evde tamirat vardı kuzum oturma odasını değiştirdiler yan odaya taşıdılar tv falan monte edildi tekrar iş yapmasam da ayakta dolandım o sıralar kesildi zaten hareketleri , bir de eşimin teyzesi düşmüş tamirat sırasında haber geldi başını çarpmış iyi değildi hastaneye falan gitti onlar eşimle. biraz stres yaptım sanırım o yüzden mi acaba

Olabilir kuzum stresten değilde ayakta falan kalınca hissetmiyoruz sonradan yorulunca onlarında enerjisi olmuyormuş.

Dün akşam üzerinden beri hiç tekme hissetmedim uyku tutmadı korkudan az önce sırt üstü yattım bir iki kere pıtladı sanki ama emin değilim ondan da
Vücut yorulunca onlarda yoruluyor galiba bende gün içinde hareket halindeyken pek hissetmiyorum . anca eve gelince yemek yiyince uzanınca başlıyor ufaklık beni tekmelemeye .

Vücut yorulunca onlarda yoruluyor galiba bende gün içinde hareket halindeyken pek hissetmiyorum . anca eve gelince yemek yiyince uzanınca başlıyor ufaklık beni tekmelemeye .
Akşam da hareketlenmeyince endişe ettim canım dün koşturmamız vardı biraz ondan herhalde sakin

Ah o alt komşu böyle uykusuz bıraktı aslında seni rahat rahat uyumuştur bu gece
Olayı öğrendim kuzu aslında dün eşim işten geliyor kedi kızgınlığa girmiş ehehe. Miyavlıyormuş o da oynasın diye önüne ponponunu vermiş ponponla oynarken ses çıkmış ama patisi yere sürtünce çıkan ses yani tırnaklardan dolayı. hemen gelmiş alttakide.
Miyavlaması da duyulacak gibi değil ama gece ortam sessiz olunca belki rahatsız eder diye düşündüm. Gündüz gürültüde birşeycik olmaz

Ben söyleyemezdim herhalde ya rahatsız olsam bile, bizim apartmanda da çok gürültü oluyor ama kimsenin kapısını çalmadık daha insanlık hali yani gün gelir bizim sesimiz onlara gider birbirimizi çekicez biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…