2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maaşallah canım ben daha yeni kahvaltı yapıyorum gece uykularım yalan oldu

Sen nasılsın canım? Kasılmaların oluyor mu?

Bende daha yeni yaptım canım kahvaltı.. Oluyor canım bazı günler fazla bazı günler daha az oluyor.. değişiyor yani

Vurunca insan bi mutlu oluyor degil mi.ben bazen yer degistugini hissediyorum.sen belirgin olarak mi hissediyorsun yer değiştiğini.balik gibi yuzme olayini hic hissetmedim ben.gercekten asik gibiyiz

Vurunca insan bi mutlu oluyor degil mi.ben bazen yer degistugini hissediyorum.sen belirgin olarak mi hissediyorsun yer değiştiğini.balik gibi yuzme olayini hic hissetmedim ben.gercekten asik gibiyiz
Canım çok acıyor yer değiştirince sıpa durmuyor ki ordan oraya. Büyük bir balık gibi kayıyor içimde, hemen zaten belli ediyor karnım yamuluyor.. birde çok hareketli maşallah belime kadar vuruyor. Doktorlarda onayladı ultrasonda bile 2 saniye de başka yere kaçıyor asla durmuyor yerinde

Benimkide cok hareketliydi doktorda soyledi cok hareketli olacak dedi.tekme hissediyorum ama dondugunu senin kadar belirgin hissetmiyorum sadece uzaninca bi agri oluyor donuyo heralde diyorum.benim plesanta öndeymiş sanirim onunda etkisi var.sen ogrendin mi nerde oldugunu

Benimki de önde yukarda hatta ultrasonda yüzünü yapıştırmıştı plasentaya

Bi dönemden geçiyor yahu 1 hafta ses çıkarsa dahi sabredebilseler ne güzel oldurdu. Rahatsız olabilirler o konuda hak veriyorum ama düşüncesiz bir insan değilim ki dün gece sırf ses çıkarmasın diye her miyavladığında sevdim okşadım sürekli sakinleşsin diye peşinde gezdim hayvancağızın.
Keşke dediğin gibi olsa kediyi camda görmüşler geçenlerde hemen eşime sormuşlar evde kedi mi var diye öyle öğrendiler. Ne hikmetse ondan Sonra şikayet geldi. Fırsat kolluyorlarmış gibime geliyor o yüzden. Bu arada bizim apartmanımız da da köpek var ama sssi pek çıkmıyor çıksa da sorun etmezdim hayvan sonuçta :)

Hamişler bir göz atın bakalım güncelleme yaptım
Bu arada liste çok kalabalık ama çoğu kişi uzun süredir yazmıyor hiç katılım sağlansa ne güzel olur dimi aslında

Ben canim.ama doktora sormadim sen sordun mu.netten bende baktim bakmaz olaydim kafam karisti garip şeyler yaziyo.videoda bulanadim.birde hareketi hissetmezler falan yaziyo ben bebegin hareketlerini hissediyorum
Ben de hissediyorum ama genelde bitarafta hissediyorum. Bakmamak lazımmış nete ben de pişman oldum

Hamişler bir göz atın bakalım güncelleme yaptım
Bu arada liste çok kalabalık ama çoğu kişi uzun süredir yazmıyor hiç katılım sağlansa ne güzel olur dimi aslında
Cnm benim de sehir istanbul yas 26. Muhtemel doğum 29 nisan. Baslangıc kilom 61.5 boyum 165 kilom suan 67.5

Bazı insanlar değişik oluyorlar bu ses konusunda ya hayvan değil tek tahammül edemedikleri şey insanlara bile tahammülü olmuyor bu gibi insanların benim eşimin ailesi çit çit sesinden rahatsız oluyorlar çingen gibi kavga bile ediyorlar.hic umrumda olmaz ses gelmiş gelmemiş.esimde ailesi gibiydi Allah'a şükür alistirdim sese ama canım çıktı Azda olsa var ama onuda unutturucam.hosgoruyle alakalı bence insanlık olacak icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…