2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok Zaten olay hayvan olmasında diye düşünüyorum Tetikte bekliyorlarmış ses gelse diye

Yan komsumuzun boyum kadar kopegi vardi. Kopek cinslerinden pek anlamam ama sokak kopegine cok benziyordu baya buyuktu. O kopegi 3. Kattaki dairelerinde besliyorlardi gunduz sesi duyulmuyordu ama aksam surekli havlardi o boyuttaki kopegin sesi de baya gur cikiyordu ama bir kere kapisini calmadim. Esimde hic rahatsiz olmadi hatta bazen merdivende o koca kopekle karsilasirdik ben severdim Anlayisli olmak lazim sana fiziki zarar vermedigi surece cikardigi ses cokta onemli degil. Koca koca insanlar, cocuklar evde ses cikariyor. Minicik kedinin pati sesinden nasil rahatsiz olmuslar anlamis degilim

Günaydın kızlar magnezyum için hangi ilacı kullanıyorsun kalçalarim bacaklarım ağrıyor dr da gitmeme 1 hafta var evdede var bir marka ama kullanma konusunda kararsizim

Kızlar selam, bugün ayrıntılıya girdim plasenta rahim ön duvarındaymış. Plasenta anterior olarak geciyor. Aranızda bu durumda olan var mı?
Ben canim.ama doktora sormadim sen sordun mu.netten bende baktim bakmaz olaydim kafam karisti garip şeyler yaziyo.videoda bulanadim.birde hareketi hissetmezler falan yaziyo ben bebegin hareketlerini hissediyorum

Günaydın kızlar magnezyum için hangi ilacı kullanıyorsun kalçalarim bacaklarım ağrıyor dr da gitmeme 1 hafta var evdede var bir marka ama kullanma konusunda kararsizim
Doktora danışmadan içme bence canım. Bazıları hap veriyor bazıları suda eriyenlerden veriyor en iyisini doktorun bilir

Bende kizimda magvital kullanmıştım eşime magnorm vermişti hiç icmemis evde var valla içtim şimdi ağrılarım var sanki adet sancısı nda olan bacak ağrıları gibi eczanede arkadaşıma sordum.icebilirsin dedi

Recetesiz veriliyor mu o ilac ? Ben son gunlerde acaip kemik agrisi cekiyorum gece aglayacak duruma giriyorum uyuyamiyorum. Bebek icin bir problem olusturmuyor dimi

Recetesiz veriliyor mu o ilac ? Ben son gunlerde acaip kemik agrisi cekiyorum gece aglayacak duruma giriyorum uyuyamiyorum. Bebek icin bir problem olusturmuyor dimi
Reçetesiz veriliyormu bilmiyorum ama yinede bir dr git cnm muhtemelen sanada verecek hatta gece bacaklara kramp giriyor.çok kötü oluyor insan.bebeğe bir zararı yoktur ama sen vitamin siz kalma

Selam kızlar Gece yatmam 2 3 uyku düzenim şaştı bugun avm ye gitmem lazım üşeniyorum hem de 10 dkkalık yolda burada kar da yok

Kar yağanlar bizim yerimize çıkıp bi karda yürüsün temiz havada çok özledim karı ya yağmıyor burada

Günaydın kızlar Nasılsınız ?
Biz iyiyiz bebeğimle, geceleri uyumasamda sabah karşı uyumaya çalışıyorum. Bebeğim geceleri çok aktif hiç durmuyor kızlar sürekli tekmeliyor yer değiştiriyor aşağıdan yukarıya sağdan sola.. Gündüzleri de ihmal etmiyor arada anneye sinyal gönderiyor
Çok güzel bir duyguymuş sohbet ediyoruz bolbol oda bana tekmeleriyle cevap veriyor.. Çok aşığım çooook

Maaşallah canım ben daha yeni kahvaltı yapıyorum gece uykularım yalan oldu

Sen nasılsın canım? Kasılmaların oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…