2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Masallah canim benimde bi ara oyle iyi tekmeliyordu biraz dillendirince sakinlesti nazara mi geldi ne oldu oglusum

Anacim oku oku bitiremedim dünden beri giremedim hiziniza yetisilemiyor maşallah.dun balık yaptim oğlum istedi ağzıma bağladım eşarbı yapiyim dedim kokusuna dayanamıyorum balığın.yavrum kaç gündür anne yap diyip duruyor kolumu yaktım tavada sen kızgın tavaya kolunu yapıştır canım çekildi resmen gece boyu uyuyamadım doktora gittim sabah çok kötü yakmissin dedi bide suya tuttum Allah'ım berbat oldu kolum.ilac filanda kullanamıyorum akşamda oğlum geldi anne diye kucağıma atlayinca kolum şu toplamış o patladı şimdi ağrıdan kivraniyorum.allah saglimizdan etmesin neren agrirsa canın orada oluyormuş.

Çok geçmiş olsun canım yanık kötü olur ya geçer inşallah hemen

Kızlar iyi akşamlar ben Perinatolog a gidiyorum takibe sürekli bana şeker yüklemesini herkese önerdiğini söyledi aranızda yaptıran var nı?
Genelde doktorlar öneriyor canım. Yaptırılması gerekiyor.
Ama açlık tokluk baktırmayı teklif edebilirsin kabul ederse o şekilde yaparsınız.

Geçmiş olsun canım ya

Bende goremedim :) Doktor resim vermek istiyor ama hic elini yuzunden cekmiyor. Google amcaya sordum bebek stres altindaysa yuzunu kapatir yaziyor. İnternette zararli gercekten olmadik seyler yaziyor bu seferde insanin cani sikiliyor
.
Bende goremedim :) Doktor resim vermek istiyor ama hic elini yuzunden cekmiyor. Google amcaya sordum bebek stres altindaysa yuzunu kapatir yaziyor. İnternette zararli gercekten olmadik seyler yaziyor bu seferde insanin cani sikiliyor
niye stresleniyo acaba kuzum bnm

Masallah canim benimde bi ara oyle iyi tekmeliyordu biraz dillendirince sakinlesti nazara mi geldi ne oldu oglusum
kıvamında tekmelesinler ya . Fazlası can yakıyor açıkçası birde karnımın alt kısmında yoğun yoğun tekmelıyor böyle kıvranıyor içerde bugün resmen . Elimle tutuyorum bazen acıdan Bir günleri bi gününü tutmuyor işte . bazen de çok sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…