Ben almak istiyorum ama eşimş bekliyorum yarından sonra başlasın alışveriş inşallah. Görümcelerim bebişe takımlar falan almışlar önce onlara bakıp kalan eksik neyse alacağım. Eşim sağ salim gelsinde
Ben almak istiyorum ama eşimş bekliyorum yarından sonra başlasın alışveriş inşallah. Görümcelerim bebişe takımlar falan almışlar önce onlara bakıp kalan eksik neyse alacağım. Eşim sağ salim gelsinde
Canım teşekkür ederim allah kavuştursun bizim bir de taşınma işimiz var ocak ayında tüm eksiklerimi tamamlamam lazım hastane çıkışım pusetler ana kucağı beşik vs her şey duruyor
Kızlar nasılsınız bakalım okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı bi türlü yoğunluktan.
Dün bikaç kişinin olumsuz şeyler yazdığını gördüm çok üzüldüm pozitif oluyoruz iyi düşünüyoruz ona göre
Ben bu bal kıza isim bulamıyorum bi türlü ya normalde de çok kararsız insanım zaten bi türlü hiçbir isim içime sinmiyor sanki. Bu sıralar defneyi düşünüyorum nasıl sizce
Canım teşekkür ederim allah kavuştursun bizim bir de taşınma işimiz var ocak ayında tüm eksiklerimi tamamlamam lazım hastane çıkışım pusetler ana kucağı beşik vs her şey duruyor
Kizlar bebek bakim cantasi arastiriyorum su aralar. Aslinda normal bir spor canta alacaktim sirt cantasi, ancak instagramda su biberinu filan sicak tutabilen cantalari gordum, farkli markalarin var. Siz neler dusunuorsunuz, kullananlar neler onerir
Kizlar bebek bakim cantasi arastiriyorum su aralar. Aslinda normal bir spor canta alacaktim sirt cantasi, ancak instagramda su biberinu filan sicak tutabilen cantalari gordum, farkli markalarin var. Siz neler dusunuorsunuz, kullananlar neler onerir
Bende dediğin çantalardan aliexpressten alacaktım geçen aylarda 85 tl idi Black friday indirimiyle. Yılbaşından Sonra tekrar 100 tl olmuş :)
Ben yine sipariş vermeyi düşünüyorum biraz erteledim sadece le queen markası. Heryerde 140-150 tl aynı çantalar.
Eki Görüntüle 2222332
Bide bu takımı almıştım ebebekten baby corner markası. İndirimde 70-75 tl idi sanırım.
Görümcemin aldığıyla kıyaslayıp beğenmedikleri takım buydu
Eki Görüntüle 2222332
Bide bu takımı almıştım ebebekten baby corner markası. İndirimde 70-75 tl idi sanırım.
Eki Görüntüle 2222332