2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
18. Haftamda alttanda ölçüm yapmışlardı bişeyleri ama sorun yok demişlerdi canm. Acaba o zaman belli olmaz mıydı

Kuzu bildiğim kadarıyla normalde 12 haftadan sonra her ay 1 kere alttan ölçmeleri gerekiyormuş. Ben 18 haftada herşey yolundayken 20 haftada rahim kısalığı çıktı.
Erken doğum gibi durumlara önlem olması için. Bazı doktorlar yapmıyor ve büyük felaketler olabiliyor maalesef.
Ama içinş ferah tut. Tuaf birşey olsa hissedersin ben hissetmiştim mesela. Bir dahaki kontrolünde istersen alttan ölçülmeyi. İçin rahatlar

Günaydın kızlar bugün bana bayram eşim dönüyor allahın izniyle
Şöyle mis gibi büyük bir fincan kahve içesim var kokusu burnumda tüttü. Ama içmeyeceğim bu hafta Türk kahvesi içmiştim hakkımı doldurdum

Kızlar bebek bakım çantası indirime girmiş civilde ilgilenen varsa :)

Eklentiler

• 2088F2B9-1830-435B-A22B-0C79C6923D79.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 72
eşin döndü mü bakalim ?

Allaha şükür uçaktan indi canım şimdi trene binecek Bir kaç saat sonra kavuşacağız
Hadi gözün aydin .Cok şükür skntı olmadan geldi. O özlem duygusunu iyi bilirim eşimden ayrı kalamiyorum bende
artık bir kac saat sonra senden haber alamayiz. Kumrular kavusunca

Hadi gözün aydin .Cok şükür skntı olmadan geldi. O özlem duygusunu iyi bilirim eşimden ayrı kalamiyorum bende
artık bir kac saat sonra senden haber alamayiz. Kumrular kavusunca

cicilerimş hazırlandım giyinip süslenicem birazdan aynen yarına kadar yokum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…