2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Balık haftada bir gün tüketiyorum 1 gün kırmızı et 1 gün beyaz et olmak üzere, ama şu çayı açık içemiyorum 2 bardak gerçi içtiğim günde

Balık haftada bir gün tüketiyorum 1 gün kırmızı et 1 gün beyaz et olmak üzere, ama şu çayı açık içemiyorum 2 bardak gerçi içtiğim günde
Küçük bir dilim limon at içine canım, böylece vitaminleri özellikle demiri düsürmüyormuş TV de öyle izledim

Bu ara canım hiç balık çekmiyor ama çaydan vazgeçemem tek kötü alışkanlığım da bu olsun

Adam sarılmıyor bile düzgünce, çocuk ezilecek diyeeeee ben nerelere gidemmm

Kız sen sarıl boşver

Eti hergun tuketmemiz lazim.sebze yemeklerine az az atsak yeter.birde hindi eti cok sağlıklı ben hindi eti aliyorum.baligi ikiye cikarsan daha iyi olur.cayi kahvaltida dikkat et yeter
yasak degilse korkmayın yaw . Akışına birakin
Ilk uc ay yasakti simdide kanamam oldu artik hic dusunmemzaten esimde dusunmuyo garip geliyo boyle
Bu gece de kocaların uyuzluğuna içelimm sütümüzü
Icelim anamnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…