Tek tesellim şuan zaten başka hastalıkların eşlik etmemesi ama bizim durumumuz kanla tespit edilmiyor vs yani genetik birşey değil kuzum oluşumsal hata olarak geçiyor, normal usg ile bile belli oluyor yani yanılma durumu yok malesef. Ama inşallah herşey yolunda gidecek temennim..
Bazen geliyor böyle hormonlara atayım suçu :) Pozitif olmaya çalışıyorum ama bir yandanda kötü sonuca kendimi hazırlıyorum çok acı çekmemek için inşallah herşey hayırlı olana varacak.
Diyafram hernisi var canım bizde. Diyafram kası gelişmediği için bazı organlarımız olması gereken yerde değil ve bu da ciğer gelişimini etkiliyor. Kalbimizde sağda.
İnşallah kuzuumm. Bende inanıyorum ama bazen düşünüp duruyorum bugünde o günlerden biri sanırım. Bebiş kıyafetlerine baktıkça içim gidiyor.
Kimsenin garantisi yok kuzum o kadar haklısın ki.
Ama o prof. dediğini unutamıyorum yaşamayacak bir bebeği taşıyorsun dedi. Bir sürü can sıkıcı şey dedi işte ama ben inandım oğlumun şanslı olacağına inşallah herşey yolunda gider. Şimdi gidip o sepete attıklarımı alıcam, şimdiye kadar aldığım şeylerden pişman olmadım bundan sonrada olmam zaten.
İyi ki varsınız güç veriyorsunuz
Öyle yapıcam kuzum ara sıra geliveriyorlar. Sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum ama elimde değil işte.
Herşey iyi olur inşallah. Yarın yapıcam alışverişimi güzelce.