2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kan vermek icin sira fisi varsa 65 yas ustunden al.hamileler icinde o siradan aliniyo ben öyle yapiyorum
Burda öyle değil maaşelef canım tüpünü alıp o esnada sıra alıyorsun 65 yaş üstü de bekliyor şuan hatta bi hamile daha var herkes sırasına göre bekliyor

Günaydın kızlar bende randevumu kara denk getirmişim dahiliyeye geldim şimdi de kan vericem sıra bekliyorum 200 kişi var önümde hiç bu kadar kalabalık görmemiştim

günaydın canım
üniversite hastaneleri böyle.ama aynı anda 10 hemşire kan aldığından hızlı ilerliyor. ben birinde koridorun sonundaydım düşün :) 1 saat sonra sıra gelmişti.

canım ben durumunuzu bilmiyordum yeni okudum şimdi.. öncelikle geçmiş olsun.. sana bir şey söyleyeyim benim eski işyerimde mühendis bir arkadaşım vardı onun da iç organlarının hepsi olması gereken yerin tersindeydi sadece sabahları biraz gıcık gibi bir öksürüğü oluyordu onun dışında iyiydi :) düşün ki o yaşına gelmiş okumuş etmiş kamuda çalışıyor inşaatlara gidip geliyor.. çok şükür sağlıklıydı.. senin urasın da öyle olacak inşalllah sen hep olumlu olmaya çalış booolca dua et.. Rabbimin ol dediğine ne karşı durabilir..

Ben almıştım canım önceden BİM’e geldiğinde. Almayanlar için yazdım
Benim haberim olsaydi bende alirdim ya e bebekten aldim ama neredeyse tanesi 2 liraya geliyor. umarim bim e falan yeniden gelir. Arada uygun şeyler düşüyor:))))

günaydın canım
üniversite hastaneleri böyle.ama aynı anda 10 hemşire kan aldığından hızlı ilerliyor. ben birinde koridorun sonundaydım düşün :) 1 saat sonra sıra gelmişti.
Maalesef canım allahtan oturacak yer buldum neyse ki halledettim

Merhaba kızlar , yarın şeker yüklemesi için doktora gidicem ama doktor gelmeden aç gel vs tarzı bişey demedi. Nasıl gitmem gerekiyor? Sabah saatlernde gidicem inşallah . Daha önce yaptıranlar yardımcı olabilir mi? Bazı sitelerde tok karnınada olur falan yazmış

Belki bebegin kilosu suyu plesentasidir eklenen.en iyisi kiyafetlerine bak ordan daha iyi anlarsin.

Hayir canim ac karnina gideceksin.cunku once aclik sekerine bakacak.sonra bir saat arayla bakacaklar sekerli su ictikten sonra.ben yıllar once yaptirmistim

Merhaba ben yeni yaptırdım aç gittim canım, hatta yarın ikinci yükleme yapılacak yine aç gidecegim

Ben tosbamı görmeye gidiyorum kızlar
Bu doktoruma en son 1 ay önce gelmiştim inş çok kilo almışsın demez
Hayırlı güzel haberlerle gel kuzum
Canım acaba ödem mi oluştu kilo alıyor gibi hissediyo olmayasın
Tuzla aran nasıl

Hayırlı güzel haberlerle gel kuzum

Canım acaba ödem mi oluştu kilo alıyor gibi hissediyo olmayasın
Tuzla aran nasıl
Aşırı kullanmıyorum tuzu hatta biraz tuzsuz yapıyorum yemekleri falan ödem midir ki bilemedim yav her hafta 1 kilo alırsam mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…