2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bilmiyorum ki kıyafetlerde bariz bi değişim yok şuan için ama tartı haftada bir kilo ekliyor
Tartı bozuktur
Bende çok almaya başladım ama nedeni çikolata ve ekmek bugünden itibaren azaltıyorum yürüyüşü de kestim havalar çok soğuyunca ondan da alıyorum sanırım

Tartı bozuktur
Bende çok almaya başladım ama nedeni çikolata ve ekmek bugünden itibaren azaltıyorum yürüyüşü de kestim havalar çok soğuyunca ondan da alıyorum sanırım
bende bu hafta iyice hantallaştigimi hissediyorum.kilo aldikca hareketlerim zorlasti. Havalar duzelince yürüyüşe baslamak şart. Umarim fazla uzamaz bu hava durumlari. Şubatta yuruyuse baslasak iki ay düzenli yürüyüş yapabiliriz.

Tartı bozuktur
Uzun ve zayıfsın anacım sen yemeyeceksin de kimler yiyecek

Aşırı kullanmıyorum tuzu hatta biraz tuzsuz yapıyorum yemekleri falan ödem midir ki bilemedim yav her hafta 1 kilo alırsam mahvolurum
Ödem olma ihtimalide var canım çünkü haftada 1 kilo diyorsun bana normal gelmedi

Canım senin kontrol ne zaman

Aç gideceksin canım mantığı o zaten ben önce açlık kanı verdirdim sonra 75 gr dextroz içtim 1 saat ve 2 saat sonra tokluk kanı verdim

Karlar erisin bende başlamayı düşünüyorum tekrar. İlk 3 ay her gün yürüyordum şimdi kırkta bir işim olacak öyle anca
Uzun ve zayıfsın anacım sen yemeyeceksin de kimler yiyecek
Tartı artık zayıfsın demiyor benim doktor kilo takıntılı tepkisi korkutuyor ödem olabilir ama bak seninki de kıyafetlerde çok fark etmiyorsa, benim de kıyafetler aynı ama tartıda kilo çıkıyor anlamadım neremden kilo aldığımı

İnşallah kuzum bende örneklerini duydum Zaten ameliyata kadar dayanabilirse genelde normal bir birey gibi hayatları oluyor sadece dünyaya ameliyat iziyle adım atmış oluyorlar ama olsun. Teşekkür ederim
Benim haberim olsaydi bende alirdim ya e bebekten aldim ama neredeyse tanesi 2 liraya geliyor. umarim bim e falan yeniden gelir. Arada uygun şeyler düşüyor:))))
Kuzu yazmıştım ben battaniye, zıbın falanda gelmişti almıştım o zaman ama araya kaynamış olabilir. 4 tanesi 6 tl idi sanırım bimden aldığımda. Yine bu yazdığım sitede aynı fiyata denk geliyor nerdeyse.

evet o ağız mendilleri çok iyiydi yumuş yumuş . 2 pakette ben almıştım . Organik pamuktu

Kaç kilo aldınız ? benimde hızla artışta anlamıyorum nereye gidiyor bu kilolar

haftaya pazartesi bir haftamiz var.Doktor bir ay sonra gel dedi araya baya zaman girdi cok merak ediyorum. Bizim cadi duruldu bu siralar. Cok az hareket hissediyorum canm sklyor
Benim tosbammda 2 _3 gün önce daha hareketliydi dün çok az hareket etti bugünde daha yeni kıpırdıyo demekki normal

haftaya pazartesi bir haftamiz var.Doktor bir ay sonra gel dedi araya baya zaman girdi cok merak ediyorum. Bizim cadi duruldu bu siralar. Cok az hareket hissediyorum canm sklyor
1 haftan kalmış canım inşallah aradaki farkı kapatmıştır canım
Kaç zamandır durgun canım,cuma günükü kontrolde doktor bana hareketlerini takip et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…