- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bilemiyorum çok garip makat geliş olunca epizyo yaptılar arkadaşıma. Vardır yapan doktorlar ben Ankarada İstanbulda takip ettiğim bir kaç doktor var instagramda yapıyorlar şartlar uygunsa :)
Ama kuzum bunu konuşmak için endişelenmek için bile çok erken o bebek daha 10 kere pozisyon değiştirir sonuçta doğuma kadar..
Kızlar bana ne olur acil CvP verin bugün 50 Gr glikoz yüklendi açlık 102 tokluk 180 doktor diyet verdi 10 gün diyete uy sonra tekrar olcelim dedi dahiliye doktoru.yuksek çıkarsa insülin veririm dedi canım sıkıldı.sekeri yüksek çıkan arkadaşlar ne dedi doktorunuz
Hayırlı olsun İnş sağlıkla kucağına alırsınÇok sağol canım güzel duan için
Amin inşallah
Ya ağladım valla korktum.sukur bebeğin gelişimi filan çok iyi 10 gün önde.dedi beyni kolları kalbi midesi herşeyi güzel.biraz suyu fazla dedi doktorum.cok ama çok dikkat edincem inşallah.oglumla ilgilenmekten yoruldum dikkat etmedim kendimeCanim merak etme cogu hikayede duyduguma gore diyete dikkat edince gercekten gerek kalmiyormus insuline. Ben de cikmadi cok sukur ama cevremde cok vardi cikan. Onlar dikkat edince duzeldi.
İnşallah Zuzu cnm çok skldi dua edelim birbirimize rabbim.su haftaları atlatmamizi nasip etsin sağlıklı bı.sekildeEvet kuzu farkındayım ama insan ister istemez ihtimalleri de düşünüyor özellikle de geceuykularda haram oldu normale hazırlıyorum kendimi egzersiz spor da yapıyorum ama makat geliş kalırsa da her şey beyhude kalacakmış gibi geliyor ya da doktorum inisiyatif alır mı diyorum ama yine de pozitif olalım biz kötüyü çekmek yok
Canım buradaki bazı arkadaşların daha yüksekti ama senin açlık biraz yüksek çıkmış inşallah diyetle insuline ihtiyaç kalmaz kuzum
Skolyoz kardesimde var canım , onun ki küçüklükten beri var. Kesin bir tedavisi yok çok çok ilerlerse Allah korusun ameliyat yapıyorlar . Ama belirli bir yaştan sonra ilerlemesi yavaşlıyormus. Kardesim bekar ama doktor ileride çocukların olduğunda genetik yatkınlıklari olabilir doktora gotur baktır demiş. Doğumdan sonra yüzme ve pilates yapmalısın . İlerlemesini durduruyor. Kardeşim hemen pilates seti almistiEndişelenecek hiç bir durumun yok. Bebek döner daha. Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı gayet sağlıklı bir doğum oldu.
Bel ağrısı herkes çekiyor ama normal doğuma engel değil omurga kemiğim kaymış skolyoz başlangıcı denildi 2 ay önce özel doktora gittim şu an yapacak birşey yok doğumdan sonra bakacağız dedi ama normal doğumu engellemez dedi.
Bebeğin sağlıklı sizde öyle hamileliği kendinize zehir etmeyin. Mesajlarınızı okudum ve resmen stres hissetim bu denli stres işte bebeğe zarar verir evet diğer türlü hiç bir sıkıntınız yok rahatlayın tadını çıkarın
Hep dua ediyorum canımİnşallah Zuzu cnm çok skldi dua edelim birbirimize rabbim.su haftaları atlatmamizi nasip etsin sağlıklı bı.sekilde
Aminnn cnm aminnn valla doğum.aninda bile demiştim ben.allahim herkesi kurtar herkesin kucağını doldur diye çok güzel bı okadarda zor bı süreçten geçiyoruz.Hep dua ediyorum canımallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Evet kuzu farkındayım ama insan ister istemez ihtimalleri de düşünüyor özellikle de geceuykularda haram oldu normale hazırlıyorum kendimi egzersiz spor da yapıyorum ama makat geliş kalırsa da her şey beyhude kalacakmış gibi geliyor ya da doktorum inisiyatif alır mı diyorum ama yine de pozitif olalım biz kötüyü çekmek yok
Canım buradaki bazı arkadaşların daha yüksekti ama senin açlık biraz yüksek çıkmış inşallah diyetle insuline ihtiyaç kalmaz kuzum
Skolyoz kardesimde var canım , onun ki küçüklükten beri var. Kesin bir tedavisi yok çok çok ilerlerse Allah korusun ameliyat yapıyorlar . Ama belirli bir yaştan sonra ilerlemesi yavaşlıyormus. Kardesim bekar ama doktor ileride çocukların olduğunda genetik yatkınlıklari olabilir doktora gotur baktır demiş. Doğumdan sonra yüzme ve pilates yapmalısın . İlerlemesini durduruyor. Kardeşim hemen pilates seti almisti
Sağol canım sende inşallahHayırlı olsun İnş sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah kuzum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebeklerimizeSağol canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine
İyi olmasına çok sevindim canım daha da iyi olacak inşallahAminnn insallah canim
LoveAndMarriage kuzum yeni haber geldi.. iyiymis cok sukur. Solunumdan ayrilmis. Ama sakinlestirici veriliyormus. Uyandikca agliyormus. Aglayinca da tum degerler oynuyormus. O yuzden mecbur sakinlestirici veriliyormus. Annesi beslemis. Ama cok sukur iyiymis. Biraz akcigerde odem varmis. Bu da cok olagan demisler. Bi kac gun daha yogun bakimda kalacak bakalim iyi olsun da tek.
Hic sorma canim.. allah hic bir yavrunun ayagina tas degdirmesin.. dunden beri diyorum. Asi yapildi bana.. canim o kadar yaniyor ki. Biz bile bir cok seye dayanamiyoruz. O kucucuk bedenler neler yasiyor.. o yuzden sikayet etmemek lzim hic bir zaman..Çok şükür canım
Allah daha güzel ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah miniğe.
Yeğen canın yarısı, onlara bir şey olunca insan mahvolur.
Ah kuzucum aglama ya. Sadece daha dikkat et. Duzelir hic stres yapma. Stres daha kotu etkiler kuzulari emin ol.Ya ağladım valla korktum.sukur bebeğin gelişimi filan çok iyi 10 gün önde.dedi beyni kolları kalbi midesi herşeyi güzel.biraz suyu fazla dedi doktorum.cok ama çok dikkat edincem inşallah.oglumla ilgilenmekten yoruldum dikkat etmedim kendime
Amin kuzucum amin insallahİnşallah kuzum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebeklerimize
İyi olmasına çok sevindim canım daha da iyi olacak inşallahAllah güç kuvvet sağlık versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah
Canm cok sevindim senin adina ya. Rabbim dermansiz bırakmıyor. Tebrik ederim .Hayirli olsunÇok sağol canım güzel duan için
Amin inşallah
Teşekkür ederim canım benim çok sağolCanm cok sevindim senin adina ya. Rabbim dermansiz bırakmıyor. Tebrik ederim .Hayirli olsun
Canim bugune ozel yazmiyordu zaten sari etiketli urunler indirimdeydi.sonra fotoda atarımTüh bende tulum hiç almadım e bebekte de güzel oluyor ama bugun gidemem gün va arkadaslarla.yarında devam edermı acaba cnm
Canim benim de cok yuksek cikti tekrar bugun 100 luk yükleme yaptim doktor olmadigi için gosteremedim.siki diyet yap canim ben sana diyet liste mi atarimKızlar bana ne olur acil CvP verin bugün 50 Gr glikoz yüklendi açlık 102 tokluk 180 doktor diyet verdi 10 gün diyete uy sonra tekrar olcelim dedi dahiliye doktoru.yuksek çıkarsa insülin veririm dedi canım sıkıldı.sekeri yüksek çıkan arkadaşlar ne dedi doktorunuz
Canim senin ilkinde 50 lik yapmislar sanirim bunda daha yuksek bakmislar heralde.bugun benim içeriğimde gazoz gibi biseydi ayni.sonucun cikmadi mi canimİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Doktor bana açlık tokluk durumu çok fark etmiyor öğleden sonra gel tahlile dedi.
Dün öğleden sonra gittim, önce bir tüp kan aldılar sonra o şekerli ilacı içtim
Bir saat sonra da ikinci tüpü aldılar bitti.
Ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdığımda sizin gibi hem aç gitmiştim hem dedbelli aralıklarla bir kaç kez kan alınmıştı. Burda niye böyle yaptılar anlamadım.
Bir de daha önceki şeker yüklemelerinde tozu küçük şişe suya koyup icmistim ve o tozu da hastane vermişti.
Dün eczaneden alacaksınız dediler. Kutu içecek gibi bir şey ve tadi da meyveli gazoz gibi. O toza göre içimi daha kolay oldu
Hayirli olsun canim ins bu sefer sonuna kadar giderNisan annesi olacaktım kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalp atışı durmuştu.
3 ay bekledim ve ardından hemen bi mucizem oldu
Ayy hayırlı olsun kuzuKızlar merhaba beni hatırlayanlar varsa
Şöyle diyeyim
size yetiştim
Kuzu ya benim bebegim de bu aralar hareketsiz ve cok canim sklyorKizlar dogumunda Allah hayirlisini versin.bi arkadasim hep normal dogum istiyordu ne hayirliysa o olsun diyordum onada.plesantasi rahime cok yapismis ve rahim incelmis normal doğum yapsa kan kaybindan ölebilirmiş.sezeryani bile cok zor gecmis.bebekte 37 haftada geldi erken gelmesi bile cok iyi olmus.o yuzden ne hayirliysa o dogum olsun bizim icin.
Dun hastanede dogum yapan bir bayanla konustum hamileyken bebegini cok az hissediyormus simdide oyle hep uyuyor diyo hic ağlamıyormuş.bebisi cok tekme atmayanlar daha rahat edecek
Bizde kardeşimin sesini duymamıştık ağlamıyordu hiç.Kizlar dogumunda Allah hayirlisini versin.bi arkadasim hep normal dogum istiyordu ne hayirliysa o olsun diyordum onada.plesantasi rahime cok yapismis ve rahim incelmis normal doğum yapsa kan kaybindan ölebilirmiş.sezeryani bile cok zor gecmis.bebekte 37 haftada geldi erken gelmesi bile cok iyi olmus.o yuzden ne hayirliysa o dogum olsun bizim icin.
Dun hastanede dogum yapan bir bayanla konustum hamileyken bebegini cok az hissediyormus simdide oyle hep uyuyor diyo hic ağlamıyormuş.bebisi cok tekme atmayanlar daha rahat edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?