2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Evet kuzu farkındayım ama insan ister istemez ihtimalleri de düşünüyor özellikle de gece uykularda haram oldu normale hazırlıyorum kendimi egzersiz spor da yapıyorum ama makat geliş kalırsa da her şey beyhude kalacakmış gibi geliyor ya da doktorum inisiyatif alır mı diyorum ama yine de pozitif olalım biz kötüyü çekmek yok

Canım buradaki bazı arkadaşların daha yüksekti ama senin açlık biraz yüksek çıkmış inşallah diyetle insuline ihtiyaç kalmaz kuzum

Canim merak etme cogu hikayede duyduguma gore diyete dikkat edince gercekten gerek kalmiyormus insuline. Ben de cikmadi cok sukur ama cevremde cok vardi cikan. Onlar dikkat edince duzeldi.
Ya ağladım valla korktum.sukur bebeğin gelişimi filan çok iyi 10 gün önde.dedi beyni kolları kalbi midesi herşeyi güzel.biraz suyu fazla dedi doktorum.cok ama çok dikkat edincem inşallah.oglumla ilgilenmekten yoruldum dikkat etmedim kendime

İnşallah Zuzu cnm çok skldi dua edelim birbirimize rabbim.su haftaları atlatmamizi nasip etsin sağlıklı bı.sekilde

Skolyoz kardesimde var canım , onun ki küçüklükten beri var. Kesin bir tedavisi yok çok çok ilerlerse Allah korusun ameliyat yapıyorlar . Ama belirli bir yaştan sonra ilerlemesi yavaşlıyormus. Kardesim bekar ama doktor ileride çocukların olduğunda genetik yatkınlıklari olabilir doktora gotur baktır demiş. Doğumdan sonra yüzme ve pilates yapmalısın . İlerlemesini durduruyor. Kardeşim hemen pilates seti almisti

İnşallah Zuzu cnm çok skldi dua edelim birbirimize rabbim.su haftaları atlatmamizi nasip etsin sağlıklı bı.sekilde
Hep dua ediyorum canım allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen kuzumm pozitif olalımmm Herşey çok güzel olacak hayırlısıyla

Evet canım doğumdan sonra yüzmeye gideceğim doktorum da söyledi. Teşekkür ederim bilgilerin için :))

Sağol canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine
İnşallah kuzum hepimiz kavuşalım sağlıkla bebeklerimize
İyi olmasına çok sevindim canım daha da iyi olacak inşallah Allah güç kuvvet sağlık versin bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah

Çok şükür canım
Allah daha güzel ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah miniğe.
Yeğen canın yarısı, onlara bir şey olunca insan mahvolur.
Hic sorma canim.. allah hic bir yavrunun ayagina tas degdirmesin.. dunden beri diyorum. Asi yapildi bana.. canim o kadar yaniyor ki. Biz bile bir cok seye dayanamiyoruz. O kucucuk bedenler neler yasiyor.. o yuzden sikayet etmemek lzim hic bir zaman..

Ah kuzucum aglama ya. Sadece daha dikkat et. Duzelir hic stres yapma. Stres daha kotu etkiler kuzulari emin ol.

Amin kuzucum amin insallah
Canim bu arada senn kizce nasil? Dub kontrolun varmis. Ben o arayi kacirmis olabilirim. Boyu kilosu yerinde mi minnagin?

Tüh bende tulum hiç almadım e bebekte de güzel oluyor ama bugun gidemem gün va arkadaslarla.yarında devam edermı acaba cnm
Canim bugune ozel yazmiyordu zaten sari etiketli urunler indirimdeydi.sonra fotoda atarım
Canim benim de cok yuksek cikti tekrar bugun 100 luk yükleme yaptim doktor olmadigi için gosteremedim.siki diyet yap canim ben sana diyet liste mi atarim
Canim senin ilkinde 50 lik yapmislar sanirim bunda daha yuksek bakmislar heralde.bugun benim içeriğimde gazoz gibi biseydi ayni.sonucun cikmadi mi canim

Kizlar dogumunda Allah hayirlisini versin.bi arkadasim hep normal dogum istiyordu ne hayirliysa o olsun diyordum onada.plesantasi rahime cok yapismis ve rahim incelmis normal doğum yapsa kan kaybindan ölebilirmiş.sezeryani bile cok zor gecmis.bebekte 37 haftada geldi erken gelmesi bile cok iyi olmus.o yuzden ne hayirliysa o dogum olsun bizim icin.
Dun hastanede dogum yapan bir bayanla konustum hamileyken bebegini cok az hissediyormus simdide oyle hep uyuyor diyo hic ağlamıyormuş.bebisi cok tekme atmayanlar daha rahat edecek

Kuzu ya benim bebegim de bu aralar hareketsiz ve cok canim sklyor .Dun gece sirf kafaya taktim sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Bir saga bir sola dönerek sabahi zor ettim. Bazen bakiyor acayip enerjik kıpır kıpır.Birde bazi zaman oluyor hic tık yok.iki gündür öyle mesela. Korkuyorum bu sefer bu bebekte bir sorun bir skntı mı var diye.

Bizde kardeşimin sesini duymamıştık ağlamıyordu hiç.
Acıktı mı, gazı mı var ne sorunu var yada yok mu belli olmuyordu Şimdi tam bir cadı ama oraya girmiyorum, birde bi çenesi var maşallah yani
Ekleme yapayım defalarca anneme hamileliğinde serum takıldı bebek hareket etmiyor diye. Meğer uslu olacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…