2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayy canim sinavi erkenden baslamis.ins bu son olur ve cabuk iyilesir.tekrar cok gecmis olsun.uyku tutmaz artik seni

Ayy canim sinavi erkenden baslamis.ins bu son olur ve cabuk iyilesir.tekrar cok gecmis olsun.uyku tutmaz artik seni
Aslında aksine.. ameliyata girene kdr çok zor günler geçirdik. Ama şimdi daha huzurluyuz. güzel olacağına inanıypruz. Doktor çok iyi şeyler başarmış gibi duruyor. Ama bakalım. Yine de onun orada ağlıyor ve bir başına olduğu fikri çok üzücü biraz sabretmek zorundayiz sadece. Servise cikinca annesi babasi yaninda olacak. Daha iyi olacak ama bakalim.

Canm senin kayinvalide daha kendine bakamıyormuş o zaman sana nasil bakacak. Annenin de Allah yardimcisi olsun Rabbim babanada şifa versin. Hem hastaya hem bakana cok zor, agir imtihandan geciyorlar. Ama insallah sonunda feraha kavusurlar. Sende fıtık varsa sezaryan olabilir diye düşünüyorum.Senin icin daha rahat olur hem

Zorlu donemi atlatmışsınız ins iyi olcak.kac yaşında canim

Canım sezeryan olursa zaten tarihi belli olur arabanız yoksa eşin 1 2 günlüğüne araba kiralar gidersiniz hastaneden çıktığın gibi de evine gidersin dolabına da hazır yiyeceklerden koyabilirsin sarma poğaça sigara böreği ya da yemek yapıp dondurabilirsin madem umursamıyormuş onun sana 1 kase çorba vermesini mi bekleyeceksin? Normal doğumda da öğretmen evi varsa orda kal doğumu beklerken şuanki evler çok güzel wc falan hep odada tabii sen bilirsin canım şimdiden strese sokma kendini ama ben her şekilde doğumdan sonra evime dönerdim

Günaydın cnm inş minik yavrudan güzel haberler duyacağız.Rabbim sağlık sıhhat versin.

Nisan annesi olacaktım kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalp atışı durmuştu.
3 ay bekledim ve ardından hemen bi mucizem oldu
Yaaa cok sevindim.... rabbim ne kadar buyuk Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Allah tamamina erdirsin insallahhh . Ne kadarlik oldunuz simdi?

Yaaa cok sevindim.... rabbim ne kadar buyuk Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Allah tamamina erdirsin insallahhh . Ne kadarlik oldunuz simdi?

Sağol canım benim inşallah
5+1 daha kimseye demedik sürpriz

Endişelenecek hiç bir durumun yok. Bebek döner daha. Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı gayet sağlıklı bir doğum oldu.
Bel ağrısı herkes çekiyor ama normal doğuma engel değil omurga kemiğim kaymış skolyoz başlangıcı denildi 2 ay önce özel doktora gittim şu an yapacak birşey yok doğumdan sonra bakacağız dedi ama normal doğumu engellemez dedi.
Bebeğin sağlıklı sizde öyle hamileliği kendinize zehir etmeyin. Mesajlarınızı okudum ve resmen stres hissetim bu denli stres işte bebeğe zarar verir evet diğer türlü hiç bir sıkıntınız yok rahatlayın tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…