2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kuzum türkiye de o topa girmiyorlar sanırım makat gelişse,belki orada daha farklıdır sistem bazen ebeler karında döndürüyorlarmış ama o an onlara güvenmekten başka çaremiz kalmıyor makat geliş sezeryan olacaksın dediğinde yok ben normal istiyorum diyemiyoruz

Amin canım benim
Sizde inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz meleklerinize sağlıcakla

Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha çok minnak

Kızlar dün annem geldi bebeğe aldığım tüm eşyalara baktık annemin aldıkları eşimin ailesinin hediye ettiklerini hepsini katladık bir bavula koyduk şimdilik. Bizim kıyafet alışverişimiz tamamlandı çook şükür battaniye ana kucağı havlu takımları bebek bakım çantası da tamam.

Geriye en büyükleri kaldı : Beşik, Bebek arabası, Oto koltuğu, küvet(ve banyo malzemeleri), çekmeceli dolap, alt değiştirme süngeri ve salıncak.

Salıncağı abim bebek arabasını ve oto koltuğunu annemler alacak . Geri kalanını da biz.

Kalanları yavaş yavaş alacağım ki zaman geçsin

Bilemiyorum çok garip makat geliş olunca epizyo yaptılar arkadaşıma. Vardır yapan doktorlar ben Ankarada İstanbulda takip ettiğim bir kaç doktor var instagramda yapıyorlar şartlar uygunsa :)
Ama kuzum bunu konuşmak için endişelenmek için bile çok erken o bebek daha 10 kere pozisyon değiştirir sonuçta doğuma kadar..

Bende öyleyim maalesef canım önceden düşünür kendi kendime stres yaparım halledersin bi şekilde bebeğine ve kendine odaklan şimdi :)
Amin inşallah
Canım haber var mı ? Güzel haberler bekliyoruz
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar varsa
Şöyle diyeyim
size yetiştim
Ben hatırlıyorum çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bebişi

Ah minnak bir kus olusuyor yani
Ben boyle haberlere daha bir ekstra seviniyorum. Iyi ki haber verdin bize de..
Evvet teyzesi
Yaramaz bi mercimek şuan
Teşekkür ederim canım inşallah benim gibi olan diğer arkadaşlarda güzel haberle dönerler

Kızlar bana ne olur acil CvP verin bugün 50 Gr glikoz yüklendi açlık 102 tokluk 180 doktor diyet verdi 10 gün diyete uy sonra tekrar olcelim dedi dahiliye doktoru.yuksek çıkarsa insülin veririm dedi canım sıkıldı.sekeri yüksek çıkan arkadaşlar ne dedi doktorunuz

Sağol canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine

Teşekkür ederim canım

Evvet teyzesi
Yaramaz bi mercimek şuan
Teşekkür ederim canım inşallah benim gibi olan diğer arkadaşlarda güzel haberle dönerler

Aminnn insallah canim

LoveAndMarriage kuzum yeni haber geldi.. iyiymis cok sukur. Solunumdan ayrilmis. Ama sakinlestirici veriliyormus. Uyandikca agliyormus. Aglayinca da tum degerler oynuyormus. O yuzden mecbur sakinlestirici veriliyormus. Annesi beslemis. Ama cok sukur iyiymis. Biraz akcigerde odem varmis. Bu da cok olagan demisler. Bi kac gun daha yogun bakimda kalacak bakalim iyi olsun da tek.

Sağol canım Allah razı olsun.
Evet küçük bir ilcedeyiz malesef.
Kadın doğum doktoru haftada bir gün geliyor sadece ve ilk doğumları burda yaptirmiyorlarmis. Hatta mümkünse hiç doğum yaptirmamayi tercih ediyorlarmış.

Ne rahat bir kadinmis öyle.biz anne olsak once onlar doysun deriz

Ahh canım hiç sorma
Kaynanamın bencilliklerini dusuncesizliklerini anlatsam burda sayfalar alır.

Canim merak etme cogu hikayede duyduguma gore diyete dikkat edince gercekten gerek kalmiyormus insuline. Ben de cikmadi cok sukur ama cevremde cok vardi cikan. Onlar dikkat edince duzeldi.

Amin inşallah canım Allah razı olsun.
Kv konusunda çok haklısın kendine bakamıyor bana nasıl baksın
Zaten bakmak da istemez tam tersi başına kaldım diye sinir bile olur hatta benden hizmet bekler o kadar bencil bir kadın.

Zaten ben bana bakmasını da istemiyorum.
Allah'ın izniyle inşallah her şey yolunda giderse ben zaten her işimi kendim hallederim doğumdan sonra.
İnşallah öncesinde de her şey yolunda gider ve ben kendi evimden doğuma gidip gelirim.

Canım zaten doğumdan sonra evime giderim onda sıkıntı yok inşallah.
Arabamız da var çok şükür
Çoğu zaman doktora gelip dönüyoruz kaynanamda kalmıyoruz bile. Çünkü eşim de annesinin tembelliğine bencilliğine sinir oluyor. Mecburi ziyaretler dışında pek gelip kalmak istemiyor.

İnşallah güzel kızım da güzel bir şekilde yerleşir annesini yormaz sağlıklı rahat bir doğum yaparım

Doğumdan sonra her şey yolunda gitmiş olursa ben işlerin altından kalkabilecegime inanıyorum inşallah.

Canım o kadar haklısın ki
Şu an çok şükür her şey yolunda
İkimiz de sağlıklıyız ve her şey normal seyrinde ilerliyor

Ama işte benim bu kötü huyum olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp kendimi strese sokuyorum.
Sonra da pişman oluyorum
Her şey yolunda ama ben dert varmış gibi stres yapiyrm Allah beni imtihan ederse al kulum sen dert yokken dert aradın kendine derse diyorum.

İnşallah her şey yolunda gitsin ve hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavrularımizi

Gunaydin kizlar iyi haftasonlari.test icin hastaneye geldim.bir kere kan verdim uc kere daha verecem.sekerli su iciyorum midemi bulandirdi.esimde borek yemeğe gitti haksızlık

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Doktor bana açlık tokluk durumu çok fark etmiyor öğleden sonra gel tahlile dedi.
Dün öğleden sonra gittim, önce bir tüp kan aldılar sonra o şekerli ilacı içtim
Bir saat sonra da ikinci tüpü aldılar bitti.

Ben daha önce şeker yüklemesi yaptırdığımda sizin gibi hem aç gitmiştim hem dedbelli aralıklarla bir kaç kez kan alınmıştı. Burda niye böyle yaptılar anlamadım.

Bir de daha önceki şeker yüklemelerinde tozu küçük şişe suya koyup icmistim ve o tozu da hastane vermişti.

Dün eczaneden alacaksınız dediler. Kutu içecek gibi bir şey ve tadi da meyveli gazoz gibi. O toza göre içimi daha kolay oldu

Çok şükür canım
Allah daha güzel ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah miniğe.
Yeğen canın yarısı, onlara bir şey olunca insan mahvolur.

Cnn babana Rabbim acil şifalar versin, baban iyileştin ayağa kalksın gerisi kolay cnm ,senin ki doğum en fazla 1 hafta zorluk yaşarsın sonra herşeye yetişirsin yeterki sağlık olsun,eşinin bilmesi anlaması çok iyi bide anlamasa daha zor olurdu,anlattığın şeylerede inanmazdı,1 hafta en fazla katlanırsın zorluklara,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…