- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Endişelenecek hiç bir durumun yok. Bebek döner daha. Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı gayet sağlıklı bir doğum oldu.
Bel ağrısı herkes çekiyor ama normal doğuma engel değil omurga kemiğim kaymış skolyoz başlangıcı denildi 2 ay önce özel doktora gittim şu an yapacak birşey yok doğumdan sonra bakacağız dedi ama normal doğumu engellemez dedi.
Bebeğin sağlıklı sizde öyle hamileliği kendinize zehir etmeyin. Mesajlarınızı okudum ve resmen stres hissetim bu denli stres işte bebeğe zarar verir evet diğer türlü hiç bir sıkıntınız yok rahatlayın tadını çıkarın
Amin canım benim
Sizde inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz meleklerinize sağlıcakla
Kuzum türkiye de o topa girmiyorlar sanırım makat gelişse,belki orada daha farklıdır sistem bazen ebeler karında döndürüyorlarmış ama o an onlara güvenmekten başka çaremiz kalmıyor makat geliş sezeryan olacaksın dediğinde yok ben normal istiyorum diyemiyoruz
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha çok minnak
Bende öyleyim maalesef canım önceden düşünür kendi kendime stres yaparımEn kötü huyumdur olmamış şeyleri önceden düşünüp strese sokarım kendimi.
Sanki ne işe yarıyorsa.
Eşim de sağolsun her zaman kv konusunda anlayışıdır ve beni her zaman dinler hak verir.
Kaynanam da bariz kötülük yapan bir kadın diyemem ama aşırı tembel ve bencil. Evde ne kahvaltı ne yemek saatinde olur. İlla eşim kızar annesine. Ya da yaptığı yemeğin yarısını kaynanam tek başına yer kalan yarısını ev halkı olarak biz paylaşırız gibi dusuncesizlikler.
Bakalım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız yavrularımizi.
Canım haber var mı ? Güzel haberler bekliyoruzGünaydın güzel anneler
Herkese hayırlı haberler alacağı günler diliyorum
Ablam yeğenimi görmeye gitti.. uyandırmayı deneyeceklerdi.. sanırım ondan haber gelene kadar uyuyamıcam.. o yüzden mesaimiz de erken başlıyor haliyle
Ben hatırlıyorumKızlar merhaba beni hatırlayanlar varsa
Şöyle diyeyim
size yetiştim
Evvet teyzesiAh minnak bir kus olusuyor yani
Ben boyle haberlere daha bir ekstra seviniyorum. Iyi ki haber verdin bize de..
Sağol canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişineBende öyleyim maalesef canım önceden düşünür kendi kendime stres yaparımhalledersin bi şekilde bebeğine ve kendine odaklan şimdi :)
Amin inşallah
Canım haber var mı ? Güzel haberler bekliyoruz
Ben hatırlıyorumçok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bebişi
Teşekkür ederim canımKuzum türkiye de o topa girmiyorlar sanırım makat gelişse,belki orada daha farklıdır sistem bazen ebeler karında döndürüyorlarmış ama o an onlara güvenmekten başka çaremiz kalmıyor makat geliş sezeryan olacaksın dediğinde yok ben normal istiyorum diyemiyoruz
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha çok minnak
Amin amin inşallah canımGünaydın KızlarMutla hafta sonları diliyorum hepinize
M muttervonmarienkaefer Rabbim yiğenine ve annesine yardımcı olsun canımm
38his tebrikler canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin. Güzel bir hamilelik diliyorum
Evvet teyzesi
Yaramaz bi mercimek şuan
Teşekkür ederim canım inşallah benim gibi olan diğer arkadaşlarda güzel haberle dönerler
Gecmis olsun canim baban icin.haklisin annene zor olur.sezeryan olursan zaten su tarihte gel diyorlar daha planli olur dogumun.belim benimde kötüydü tutuluyordu hep magnezyuma basladiktan sonra geçti.doktorumda bol kalsiyum tuket demisti
Kucuk bir ilcede misiniz canim.buyuk sehir gibi olmuyor imkanlari
Ne rahat bir kadinmis öyle.biz anne olsak once onlar doysun deriz
Kızlar bana ne olur acil CvP verin bugün 50 Gr glikoz yüklendi açlık 102 tokluk 180 doktor diyet verdi 10 gün diyete uy sonra tekrar olcelim dedi dahiliye doktoru.yuksek çıkarsa insülin veririm dedi canım sıkıldı.sekeri yüksek çıkan arkadaşlar ne dedi doktorunuz
Canm senin kayinvalide daha kendine bakamıyormuş o zaman sana nasil bakacak. Annenin de Allah yardimcisi olsun Rabbim babanada şifa versin. Hem hastaya hem bakana cok zor, agir imtihandan geciyorlar. Ama insallah sonunda feraha kavusurlar. Sende fıtık varsa sezaryan olabilir diye düşünüyorum.Senin icin daha rahat olur hem
Canım sezeryan olursa zaten tarihi belli olur arabanız yoksa eşin 1 2 günlüğüne araba kiralar gidersiniz hastaneden çıktığın gibi de evine gidersin dolabına da hazır yiyeceklerden koyabilirsin sarma poğaça sigara böreği ya da yemek yapıp dondurabilirsin madem umursamıyormuş onun sana 1 kase çorba vermesini mi bekleyeceksin? Normal doğumda da öğretmen evi varsa orda kal doğumu beklerken şuanki evler çok güzel wc falan hep odada tabii sen bilirsin canım şimdiden strese sokma kendini ama ben her şekilde doğumdan sonra evime dönerdim
Endişelenecek hiç bir durumun yok. Bebek döner daha. Geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı bebeğin ayakları aşağıda başı yukardaydı gayet sağlıklı bir doğum oldu.
Bel ağrısı herkes çekiyor ama normal doğuma engel değil omurga kemiğim kaymış skolyoz başlangıcı denildi 2 ay önce özel doktora gittim şu an yapacak birşey yok doğumdan sonra bakacağız dedi ama normal doğumu engellemez dedi.
Bebeğin sağlıklı sizde öyle hamileliği kendinize zehir etmeyin. Mesajlarınızı okudum ve resmen stres hissetim bu denli stres işte bebeğe zarar verir evet diğer türlü hiç bir sıkıntınız yok rahatlayın tadını çıkarın
Gunaydin kizlar iyi haftasonlari.test icin hastaneye geldim.bir kere kan verdim uc kere daha verecem.sekerli su iciyorum midemi bulandirdi.esimde borek yemeğe gitti haksızlık
Aminnn insallah canim
LoveAndMarriage kuzum yeni haber geldi.. iyiymis cok sukur. Solunumdan ayrilmis. Ama sakinlestirici veriliyormus. Uyandikca agliyormus. Aglayinca da tum degerler oynuyormus. O yuzden mecbur sakinlestirici veriliyormus. Annesi beslemis. Ama cok sukur iyiymis. Biraz akcigerde odem varmis. Bu da cok olagan demisler. Bi kac gun daha yogun bakimda kalacak bakalim iyi olsun da tek.
Çok sağol canım güzel duan için38his hayırlı olsun canım çok sevindim Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım meleklerimizi:)
Cnn babana Rabbim acil şifalar versin, baban iyileştin ayağa kalksın gerisi kolay cnm ,senin ki doğum en fazla 1 hafta zorluk yaşarsın sonra herşeye yetişirsin yeterki sağlık olsun,eşinin bilmesi anlaması çok iyi bide anlamasa daha zor olurdu,anlattığın şeylerede inanmazdı,1 hafta en fazla katlanırsın zorluklara,Günaydın kızlar
Hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz galiba.
Ben de son üç haftadır bel ağrısından duramıyorum. Uzun süreli ne yapsam belim ağrıyor.
Yatsam ayakta dursam otursam her şekilde çekiyorum o ağrıyı.
Benim öncesinde de iki yerde fıtığım vardı zaten. Gebelikle birlikte ağrılarım arttı.
Doktor bebeğin pozisyonu da ağrı yapar dedi.
Hatta ben "bazen karnım yanlardan çatlayacak gibi geriliyor ağrıyor." dedim.
Doktor da olabilir bu tarz ağrılar yapar dedi.
Yataktan desteksiz kalkma dedi. Ama eşim de her an evde olamaz ki çalışıyor adam.
Şimdi yarı yıl tatili evde ama okul açılınca ne yapcm hiç bilmiyorum.
Annem zaten babama bakıyor o da gelemez. Babam kemoterapi görüyor ve bir ay sonra da kök hücre nakli olacak.
Yine kaynanamın eline kalcm diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?