2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu Arada ebebekte 10lu hastane çıkışları 45 tl ye falan denk geliyordu. Bakmayı unutmayın bitmeden

Benim arkadasta doğum yaptı bebiş hiç aglamiyor hep uyuyor, hamileyken de öyle pek haraketi yok diyordu .. benim ki bazen içeride uzun atlama , tekvando , karete falan yapıyor halim ne olacak acaba canim

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar varsa
Şöyle diyeyim
size yetiştim
Kuzum seni ilk oyun bölümünde tanıdım,ardından nisan annesi olucaktın.
Amaa şuan ikinci mucizeni görünce çok sevindim senin adına.
Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı,prenses kızına hayırlı bir kardeş olmayı nasip etsin inşallah

Kuzuu merak etme yerleri daralıyor gittikçe ve uyku düzenleri oluşmaya başladı karnımızda

Kızlar eşim bugün yeni koltuk takımı aldı sonunda istediğim gibi bebiş gelmeden en büyük eksiğimizdi diğer koltuğumu evlendiğimde acele beyaz ve deri almıştım asla kullanışlı değildi bebek gelmeden değiştirmek istiyordum çoook şükür sonunda değiştirdik

Güle güle kullanın canım

Sana zahmet at cnm benimkiyle bı karşılaştırıyim.bende 10 gün sonra tekrar baktiricam şekere

Canim bazen benimkide durgun oluyor korkma.yegenime salincak çarptığı gun cok sters yapmistim bebek cok hareketsizdi o gun. Sen yorgunken stersliyken onlarda durgun oluyor.yakinda saglik ocagi yok mu canim dinleyenilirsin
Benim kardesimde bebekken cok usluydu buyudu tam bir cadi olmustu.pencereden ablamlar orkid kullaniyor diye bagiriyordu
Benim arkadasta doğum yaptı bebiş hiç aglamiyor hep uyuyor, hamileyken de öyle pek haraketi yok diyordu .. benim ki bazen içeride uzun atlama , tekvando , karete falan yapıyor halim ne olacak acaba canim
Bugun esime bebis icin sag kroşeden bi yumruk attik diyorum.biz yandik canim

Kızlar nasılsınız? Bugün eminönüne gittim arkadasla minik bi babyshower yapayım diyorum bikac süs bişey alayım dedim, dün gece de misafirim olacak diye arkadasım temizlik yemek filan yaptım. Aşırı yorgunum belim kopuyor karnım ağrıyor aşırı kötüyüm

Abooo zilliye bak sen

Iyim canım yatıyorum yine :) paylaşırsın artık babyshowerden fotoğraflar

BellaCiao canım güle güle oturun :)
Hangi renk aldınız

A April wind kuzu ben senin kardeşini bu zamana kadar erkek sanıyodum kızmış yaa
AA
Yok kız kuzenlerimin çocukları falanda hep kız benim hiç erkek yok. Onun için erkek çocukta çok tecrübesizim nasıl olur bilmiyorum

Çok şükür kuzum yerinde maşallah doktora boyunu sordum da laf kaynadı arada ne kadar olduğunu bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…