Aynen canim benimde oyle yandik bizBenim oğluşum sürekli hareketli desene yandım uykular haram olacak
Cnm arkadaşına çok geçmiş olsun.peki rahmini almislarmiKizlar dogumunda Allah hayirlisini versin.bi arkadasim hep normal dogum istiyordu ne hayirliysa o olsun diyordum onada.plesantasi rahime cok yapismis ve rahim incelmis normal doğum yapsa kan kaybindan ölebilirmiş.sezeryani bile cok zor gecmis.bebekte 37 haftada geldi erken gelmesi bile cok iyi olmus.o yuzden ne hayirliysa o dogum olsun bizim icin.
Dun hastanede dogum yapan bir bayanla konustum hamileyken bebegini cok az hissediyormus simdide oyle hep uyuyor diyo hic ağlamıyormuş.bebisi cok tekme atmayanlar daha rahat edecek
Cuttingcorners canım link vermek yasak sanırım bir blog var.
Google yazınca çıkıyor kadın bütün teknikleri yazmış bak.
Blogcu anne Bir bebeğin dönme öyküsü yazarsan ilk başta geliyor.
Ben galiba hasta oluyorum canım her yerim ağrıyor eklemlerimi oynatamıyorum
Evet ya çok sessiz buralar ben yatıyorum eşim yahni hazırlıyor
Teşekkür ederim kuzumm koyu gri aldık modelini atıyorum
Bende geçenlerde hep vajina üstünden hissettim canım bize öyle geliyordur sürekli yer değiştiriyorlardırKızlar oğluşum bugün çok aşağıda ya sürekli oraya vuruyor çok rahatsız edici
Afiyet olsun şimdiden kuzum :)
Biz yedik kızcemle yatıyoruz
Model olarak falan çok kullanışlı duruyor kuzum
Bebiş geliyo diye mi renk olarak koyuyu tercih ettiniz
Kuzum başı ordadır,benim kızın başıda orda resmen çıktı çıkacak diyorum
Bol bol alt açma
İkeaya benzer bir mobilya mağazası canım teşekkür ederimmTamam kuzum ben ekran görüntüsü sanmıştım
1800 kalorimiymiş canım çok iyi, gayet doyurucu olur
Güle güle kullanın canım ikea sanırım beyaz deri bebekle çok zor olurdu bunu en azından bir şey dökülse silersin hemen
Bende geçenlerde hep vajina üstünden hissettim canım bize öyle geliyordur sürekli yer değiştiriyorlardır
Hayirli olsun canim.yeni esya insana bir mutluluk veriyorKızlar eşim bugün yeni koltuk takımı aldı sonunda istediğim gibi bebiş gelmeden en büyük eksiğimizdi diğer koltuğumu evlendiğimde acele beyaz ve deri almıştım asla kullanışlı değildi bebek gelmeden değiştirmek istiyordum çoook şükür sonunda değiştirdik
Bebişin gelisimi nasildi canim.yuzunu gorebildin mi.ultrason kagidina bakarsin boyu icinÇok şükür kuzum yerinde maşallahdoktora boyunu sordum da laf kaynadı arada ne kadar olduğunu bilmiyorum o yüzden
Ayrıntılı ultrasondaki doktor cok hareketli olacak dedi bana.kiminde tutmuyor demekki ya da hareketlerini plesanta yuzunden hissedemiyorlar mi acabaBen alakasının olduğunu pek düşünmüyorum :))
Ablamın oğlu çoook sakindi hamileyken,kaç defa hareketi az diye doktora gittiler
Bir doğdu maşallah pire pire
Gecmis olsun canimBen galiba hasta oluyorum canım her yerim ağrıyor eklemlerimi oynatamıyorum
Sabah gobegimin üstünde vuruyordu şimdide alt tarafimda vuruyor yanlamasina yattı heralde tas gibi olduKızlar oğluşum bugün çok aşağıda ya sürekli oraya vuruyor çok rahatsız edici
Yok canim almadilar sadece biraz ugrasmis doktor.hem ilcede ozel ama kucuk bir hastanede dogum yapti.hemen toparladi kendiniCnm arkadaşına çok geçmiş olsun.peki rahmini almislarmi
Benim kız da bu aralar çok hıçkırıyorİkeaya benzer bir mobilya mağazası canım teşekkür ederimm
Aynen değiştiriyorlardır da hem hissi çok kötü hem acıtıyor yasıpalar anneleriyle uğraşıyorlar o kadar yer var neden ila orda
Hayirli olsun canim.yeni esya insana bir mutluluk veriyor
Bebişin gelisimi nasildi canim.yuzunu gorebildin mi.ultrason kagidina bakarsin boyu icin
Ayrıntılı ultrasondaki doktor cok hareketli olacak dedi bana.kiminde tutmuyor demekki ya da hareketlerini plesanta yuzunden hissedemiyorlar mi acaba
Gecmis olsun canim
Sabah gobegimin üstünde vuruyordu şimdide alt tarafimda vuruyor yanlamasina yattı heralde tas gibi oldu
Yok canim almadilar sadece biraz ugrasmis doktor.hem ilcede ozel ama kucuk bir hastanede dogum yapti.hemen toparladi kendini
Benim kız da bu aralar çok hıçkırıyorpıtpıt pıtpıt sürekli
Aynen canim makattan her yerden hissediyorum.ozellikle bu aksam tas gibi olduBenimde taş gibi bide acıtıyor ya makkattan bile hissediyorum tekmelerini ya
Oy maşallah onamidesi büyüyormuş hıçkırık olunca miniklerin
Gelişimi haftasıyla aynı gidiyor canım şükür :) yüzünü göremedim bu sefer poz vermedi kızımızHayirli olsun canim.yeni esya insana bir mutluluk veriyor
Bebişin gelisimi nasildi canim.yuzunu gorebildin mi.ultrason kagidina bakarsin boyu icin
Ayrıntılı ultrasondaki doktor cok hareketli olacak dedi bana.kiminde tutmuyor demekki ya da hareketlerini plesanta yuzunden hissedemiyorlar mi acaba
Gecmis olsun canim
Sabah gobegimin üstünde vuruyordu şimdide alt tarafimda vuruyor yanlamasina yattı heralde tas gibi oldu
Yok canim almadilar sadece biraz ugrasmis doktor.hem ilcede ozel ama kucuk bir hastanede dogum yapti.hemen toparladi kendini
Sağol cnm
Dışarda olanlar için hamilelik daha zorSağol canım iş yerinde herkes hastaydı bende onlardan kaptım galiba
Sabahları kalkamıyorum canım çok zorlanıyorum kalkarkenCanim ihmal etme öğleni atlama bebisler artik büyüyor.sabah artik erken kalkip kahvaltimi yapacam
Birde kizlar meyve yerken yaninda ceviz badem gibi seyler yiyon meyvenin şekerini dengeliyormus
Tam tahmin ettiğim sebep canımTeşekkür ederimm canım yattın bolbol
Şu anki koltuğumuzda L koltuktu ama bazası yoktu ve dediğim gibi beyaz ve deriydi hem çok soğuktu hem çabuk kirlendiği için sürekli örtü kullanıyordum.
Bebiş için dedim koyu olsun hemde bazalı fazla eşyalarını oraya koyarım tospağımın
Ya kuzu çok kötü birşey eli ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum resmen
Kuzu 2018 Kasım annelerinin ayrı bi topiği var oraya çok güzel yazmış bir arkadaş.Kızlar kendine bebişler için alınacaklar listesi yapan var mı?? Varsa paylaşabilir mi ilk bebeğim,unuttuğum bir şey var mı acaba liste yapıyorum da
Bilmiyorum ki canım herşey olabilir :)Hayirli olsun canim.yeni esya insana bir mutluluk veriyor
Gecmis olsun canim
Kuzum senin bebiş çok yemek yiyoBenim kız da bu aralar çok hıçkırıyorpıtpıt pıtpıt sürekli
Güle güle kullansın oğlun canım :)Kızlar abimin hediyesi
Elektronik salıncak müzikli
Teşekkür ederim canım bir bakıyorum şimdiKuzu 2018 Kasım annelerinin ayrı bi topiği var oraya çok güzel yazmış bir arkadaş.
Ben çoğu şeyi ordan bakarak liste yapmıştım ama bize gerek kalmadı ben sadece temel şeyleri aldım şimdilik. Oraya bakmanı öneririm çok güzel açıklamalı yazmış
Dışarda olanlar için hamilelik daha zor
Allahtan izne çıkmanza az kaldı :)
Sabahları kalkamıyorum canım çok zorlanıyorum kalkarken
Bende meyveyi o şekilde tüketiyorum :)
Tam tahmin ettiğim sebep canım
Güle güle kullanın çok doğru bir tercih yapmışsın,yurt dışındaki evlerin geneli metrekare olarak türkiyedekilerden büyük mü canım küçük mü
Merak ettim
Aynı benim pamuğumu tarif ediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?