2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aaa cidde mi bilmiyordum yesin kızıma yarasın

Canım sen paristesin değil mi?

Bende öyle duymuştum canım yurt dışındaki evler küçük tercih ediliyor diye,Fransada bunların içindeymiş demekki :)
Büyük küçük önemli olan içinde huzurla oturabilmek kuzum ❤

Bende öyle duymuştum canım yurt dışındaki evler küçük tercih ediliyor diye,Fransada bunların içindeymiş demekki :)
Dert yanayım kuzum
Şimdiki evlerin salonları bile küçücük bizim burda sinir oluyorum.
Yemek masam salonun ortasında gibi duruyor.
Gerçi benim ki 80m2 ama İnan oturduğum sitenin 3+1leri bile aynı onca ev gezdik şöyle güzel ferah salonlu yeni yapılan bir ev yok.
Eski binaların geniş geniş salonları var ne güzel

Tekrar oldu

Aynen öyle kuzum iyiki varlar

Canım sen paristesin değil mi?

Yok canım ben Bordeaux şehrindeyim :)

Huzur varsa en önemlisi canım Evet genelde küçük tercih ediliyor. Biz alışkınız seviyorum küçük evleri :)

Kızlar 2018 Kasım annelerinde bulamadım eşya listesini yardımcı olur musunuz

Kuzum biz bu 2 yılda o kadar çok ev gezdik ki.. yeni evlerin özellikle merkezdeyse salonları çok küçük şuan oturduğumuz evinde öyle 10 kişi ağırlayamıyorduk hep stres hep stres bizde şimdi orta yaşta bi binaya geçeceğiz daha büyük küçük ev gerçekten zor ya da biz çok zorlandık

Ah aynı diğer evde daha küçüktü hele salonum.
Yeni evliydim misafirlerim geldi gitti onca zor sığıyorduk masada oturmak bile işkenceydi.
İşin kötüsü bizim burda dengede ev yok öyle ya hep yeni yada hepten eski 30-40 yıllık binalar dediğim gibi geniş olanlar.
Eski evim çok kullanışsızdı bide Bi oda yapmışlar bi yerinde Petek bir yerinde kapı girişi bi yerinde küçük balkona açılan cam ve kapı.
Odayı verimli kullanmak bile imkansızdı. Eski evler ne güzelmiş valla

Kesinlikle canım evin bi karakteri varmış buradaki çoğu evde balkon bile yok

İyiakşamlar arkadaşlar bebişlerin hareketlerinden konuşulmuş bu ara benim kuzum da çok oynamıyo ben 3 gündür bi örgüye merak saldım oturup onu örmeye öğrenmeye çalısıyorum otururken de hissetmiyorum hareketlerini şimdi uzandım 2_3 kere tekmeledi, ama geçenlerde gece uyuyamadım sabaha kadar kuzum da uyumadı beni yordu ha bire verdi tekmeyi :) acaba çok oturmakta etken midir

Canim msj okurken oturuyorum ve şuan vuruyor.benimki birde ne zaman yemege otursam vuruyor sanki koku aliyor

Canim msj okurken oturuyorum ve şuan vuruyor.benimki birde ne zaman yemege otursam vuruyor sanki koku aliyor
Ya ben örgüye çok mu verdim kendimi naptım kuzumda hipnoz oldu galiba, aslında oturduğum zamanlar önceden oynuyodu 2_3 gündür böyle, belki ben gece uyurken onuyodur,perşembe şeker yüklemesi yaptırcam en son 3 hafta önce usgye girmiştim, yine usg ye alır herhalde perşembe günü merak ediyorum devlet olunca malum görmek pek mümkün olmuyo doktoruna denk gelirse gösteriyo bebişi,

Gece cok hareketleniyorlarmis.birde bu haftalarda artik daha cok uyuyorlar.arada uzun sure sesi cikmiyor benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…