- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Aaa cidde mi bilmiyordumBilmiyorum ki canım herşey olabilir :)
Kuzum senin bebiş çok yemek yiyo
Kağan kocatepe bir videosunda anlatıyodu :)
Obur bebekler çok hıçkırırmış
Güle güle kullansın oğlun canım :)
İnsanın çevresinde böyle düşünülmek hem mutlu ediyor hemde maddi destek sağlıyor
Canım sen paristesin değil mi?Daha küçük canım ama tabi değişiyor bölgeye göre. Biz tam merkezde yaşıyoruz taşlı bir binada cadde üstü o yüzden evler daha küçük tam eski fransız evleri yani :) 3 katlı bir bina o yüzden öyle büyük koltuk takımı falan alamıyoruz :)
Bende öyle duymuştum canım yurt dışındaki evler küçük tercih ediliyor diye,Fransada bunların içindeymiş demekki :)Daha küçük canım ama tabi değişiyor bölgeye göre. Biz tam merkezde yaşıyoruz taşlı bir binada cadde üstü o yüzden evler daha küçük tam eski fransız evleri yani :) 3 katlı bir bina o yüzden öyle büyük koltuk takımı falan alamıyoruz :)
Tesadüf denk gelmiştim videoya öyle anlattı :)Aaa cidde mi bilmiyordumyesin kızıma yarasın
Dert yanayım kuzumBende öyle duymuştum canım yurt dışındaki evler küçük tercih ediliyor diye,Fransada bunların içindeymiş demekki :)
Büyük küçük önemli olan içinde huzurla oturabilmek kuzum ❤
Dışarda olanlar için hamilelik daha zor
Allahtan izne çıkmanza az kaldı :)
Sabahları kalkamıyorum canım çok zorlanıyorum kalkarken
Bende meyveyi o şekilde tüketiyorum :)
Tam tahmin ettiğim sebep canım
Güle güle kullanın çok doğru bir tercih yapmışsın,yurt dışındaki evlerin geneli metrekare olarak türkiyedekilerden büyük mü canım küçük mü
Merak ettim
Aynı benim pamuğumu tarif ediyon
Bilmiyorum ki canım herşey olabilir :)
Kuzum senin bebiş çok yemek yiyo
Kağan kocatepe bir videosunda anlatıyodu :)
Obur bebekler çok hıçkırırmış
Güle güle kullansın oğlun canım :)
İnsanın çevresinde böyle düşünülmek hem mutlu ediyor hemde maddi destek sağlıyor
Canım sen paristesin değil mi?
Bende öyle duymuştum canım yurt dışındaki evler küçük tercih ediliyor diye,Fransada bunların içindeymiş demekki :)
Büyük küçük önemli olan içinde huzurla oturabilmek kuzum ❤
Dert yanayım kuzum
Şimdiki evlerin salonları bile küçücük bizim burda sinir oluyorum.
Yemek masam salonun ortasında gibi duruyor.
Gerçi benim ki 80m2 ama İnan oturduğum sitenin 3+1leri bile aynı onca ev gezdik şöyle güzel ferah salonlu yeni yapılan bir ev yok.
Eski binaların geniş geniş salonları var ne güzel
Ah aynı diğer evde daha küçüktü hele salonum.Kuzum biz bu 2 yılda o kadar çok ev gezdik ki.. yeni evlerin özellikle merkezdeyse salonları çok küçükşuan oturduğumuz evinde öyle 10 kişi ağırlayamıyorduk hep stres hep stres bizde şimdi orta yaşta bi binaya geçeceğiz daha büyük küçük ev gerçekten zor ya da biz çok zorlandık
Kuzum bu çok güzelmiş yaaKızlar abimin hediyesi
Elektronik salıncak müzikli
İnşallah tersi çıkar canımAynen canim benimde oyle yandik biz
Evet canım yaa salgın var herkes hasta ve geçmiyor sana da çok geçmiş olsun İnşallah bende yakalanmadan kurtulurumCanım sakın hastalanma 10 gündür mahvoldum bu virüs geçmiyor
Allah kolaylık versin canım diyete uyarsan düşer inşallah şekerinKizlar diyet listemi atiyorum.
@kucukkuzum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-bebeklerinin-cicileri.1078937/Kızlar 2018 Kasım annelerinde bulamadım eşya listesini yardımcı olur musunuz
Ah aynı diğer evde daha küçüktü hele salonum.
Yeni evliydim misafirlerim geldi gitti onca zor sığıyorduk masada oturmak bile işkenceydi.
İşin kötüsü bizim burda dengede ev yok öyle ya hep yeni yada hepten eski 30-40 yıllık binalar dediğim gibi geniş olanlar.
Eski evim çok kullanışsızdı bide Bi oda yapmışlar bi yerinde Petek bir yerinde kapı girişi bi yerinde küçük balkona açılan cam ve kapı.
Odayı verimli kullanmak bile imkansızdı. Eski evler ne güzelmiş valla
Canim msj okurken oturuyorum ve şuan vuruyor.benimki birde ne zaman yemege otursam vuruyor sanki koku aliyorİyiakşamlar arkadaşlar bebişlerin hareketlerinden konuşulmuş bu ara benim kuzum da çok oynamıyo ben 3 gündür bi örgüye merak saldım oturup onu örmeye öğrenmeye çalısıyorum otururken de hissetmiyorum hareketlerini şimdi uzandım 2_3 kere tekmeledi, ama geçenlerde gece uyuyamadım sabaha kadar kuzum da uyumadı beni yordu ha bire verdi tekmeyi :) acaba çok oturmakta etken midir
Ya ben örgüye çok mu verdim kendimi naptım kuzumda hipnoz oldu galiba, aslında oturduğum zamanlar önceden oynuyodu 2_3 gündür böyle, belki ben gece uyurken onuyodur,perşembe şeker yüklemesi yaptırcam en son 3 hafta önce usgye girmiştim, yine usg ye alır herhalde perşembe günü merak ediyorum devlet olunca malum görmek pek mümkün olmuyo doktoruna denk gelirse gösteriyo bebişi,Canim msj okurken oturuyorum ve şuan vuruyor.benimki birde ne zaman yemege otursam vuruyor sanki koku aliyor
Gece cok hareketleniyorlarmis.birde bu haftalarda artik daha cok uyuyorlar.arada uzun sure sesi cikmiyor benimkininYa ben örgüye çok mu verdim kendimi naptım kuzumda hipnoz oldu galiba, aslında oturduğum zamanlar önceden oynuyodu 2_3 gündür böyle, belki ben gece uyurken onuyodur,perşembe şeker yüklemesi yaptırcam en son 3 hafta önce usgye girmiştim, yine usg ye alır herhalde perşembe günü merak ediyorum devlet olunca malum görmek pek mümkün olmuyo doktoruna denk gelirse gösteriyo bebişi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?