2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar hastane çantası için evde kabin boy tekerlekli bir valiz var küçük, onu hazırlayayım diyorum ne dersiniz ? Çok mu büyük olmuş olur

Kızlar hastane çantası için evde kabin boy tekerlekli bir valiz var küçük, onu hazırlayayım diyorum ne dersiniz ? Çok mu büyük olmuş olur
Yok cnm ancak.dolar zaten kendininkileride koyarsin ben kizimda ayrı ayrı çanta yapmıştım ama.bu sefer ne yaparım bilmiyorum belki bende bir valiz alırım

Yok cnm ancak.dolar zaten kendininkileride koyarsin ben kizimda ayrı ayrı çanta yapmıştım ama.bu sefer ne yaparım bilmiyorum belki bende bir valiz alırım
Evet canım o telaşta ayrı ayrı olmasın hepsini bir çanta yapayım dedim

Kızlar bana bir akıl verin lütfen.
Ben görümcemle yeni yeni görüşmeye başladım bebekten sonra.
Son 1-2 aydır her görüştüğümüzde diyor ki sana kalmaya gelecem.. Hiç bir zaman aa gel gibi birşey demedim anlasın istemediğimi diye. Teklifte etmedim böyle birşey.
Yahu ne alaka bana niye kalmaya geleceksin.
Bunu birkaç kere gerek yüzyüze gerekse telefonda dedi hiiiç cevap vermedim.
Az önce mesaj atmış grip olmasam sana kalmaya gelecektim ama iyileşemedim???
Ya istemiyorum işte, herkesin evi barkı var. Beni strese sokacak kalkacam kahvaltı hazırlıcam yemek yapmam gerekecek ayrıyetten falan. Yani misafir sonuçta hizmet gerek. Pfff yani. Yazarken bile şiştim allah aşkına ne desem ben buna.

Kalmaya derken? Kısa süreli mi uzun mu ?

Sanırım anlaşamıyosunuz pek o yüzden mi yeni görüşmeye başladın, eğer aranızda bi sorun olmadıysa önceden gelsin cnm Ne olacak heves etmiş belliki sende kendini kasma onum yanında rahat ol netıcede aılenin bi bireyi oda beraber yapar yersiniz, söylersin gerekirse çok herşeyi yapamıyorum ama gel beraber yapar ederız de,yinede tabi bilemiyorum nasıl bi insan görümcen, bende bi görümce olarak kendimden yola cıkarak düşündüm zahmet vermem gelinimize beraber yapar eder toplarız,gerekirse tek başımada yapıyorum sorun etmem yani işi gücü

Ne fark eder ki ya kuzum 1 gece mi artık bilmiyorum.
Pijama partisi yapıcaz sanki. Sinirlendim ufaktan. Fikrimi sormuyor gelicem diyor sadece.
Böyle durumlarda reddetmeye benim de hiç yüzüm tutmaz..Yine gelecem derse ertelemeye bakabilirsin bir bahane ile. Misafir gelecek başka zaman falan diye. Beni biri bu şekilde reddetse bir dahaki daveti karşıdan beklerim kendi çağırsın diye ama bazı insanlar çok yüzsüz olabiliyor ısrarla tekrar tekrar şansını denemek isteyebilir

İyi de bana sormuyor ki, böyle birşey düşünüyorum sana uygun mu demesi gerekmez mi?
Defalarca gelicem dedi bir kere gelmek istiyorum nasıl olur diye bana sormadı.
Böyle bakınca haklısın ama evet görüşmüyorduk düğünüme dahi gelmedi. Hayırlı olsun demedi. Büyüklük bende kalsın diye görüşmeye tamam dedim. Malesef çok konuşma huyu var ne konuşsak annesiyle vs paylaşıyor bana çok ters. Yanında rahat olmam mümkün değil bu yüzden.

Pijama partisi yapıcaz sanki. Sinirlendim ufaktan. Fikrimi sormuyor gelicem diyor sadece.
7 aylık hamiş e misafirlik pek mantıklı değil az akıllı olsa anlardı gelmemesi gerektiğini zaten gel mel dememişsin.
Şehir içindeyse dışarda kahvaltı yapalımm evde ne yapacağız ayy içimiz sıkılır vs diyebilirsin tatlımm ne bileyim

Bende reddedemiyorum :) Ama birkaç kere geçiştirdim.
Bu akşam yine yazmış böyle ve okundu yapıp bıraktım isteyerek değil tabi ama bilemedim ne desem diye.
Kuzum bize oturmaya falan geliyor zaten onda sıkıntı yok, hatta yeni geldi görüşüyoruz yani. Yatılı gelmek istemesi bana garip geliyor.
Eşim gece çalışıyor ya, belki yalnız kaldığımı falan düşünüyorda ne bileyim ben film izliyorum, dizi izliyorum burda takılıyorum benim içim yalnızlık süper birşey Bilemedim belki sorun bende adı görümce diye istemiyorda olabilirim

Tabi ki usulen müsaitsen sana gelmek istiyorum filan demesi lazım,böyle durumlarda aslında senin demek istediğini eşin diyeblimeli keşke düğünümüzede gelseydin diye, ama olmuyo işte, onun yanında her daim sözlerıne konuşmana dikkat etmen lazım tabi böyle bi durum da da nasıl rahat olacan oda ayrı konu,istersen eşinle ıstişare et bunu,yine tabi bilemiyorum eşin nasıl bakıyo bu ailevi ilişkilere kimisi toz kondurmaz

Bilmiyorum yaa ben sıcak bakamıyorum. Birde zaten nerde böyle çok samimiyet olsa altından birşey çıkıyor ben o çizgiyi korumaya çalışıyorum kendi çapımda. Yetiştirilme tarzlarımız çok ters onlar çok rahatlar ben biraz olgun oturaklı kalıyorum onların yanında. Açıkcası konuşacak birşeyde bulamıyorum dikkat edicem diye gerim gerim geriliyorum.
İlk zamanlar sevgiliyken anaokulunda minik manitam vardı onun konusu geçmişti. Akşamına eşime anlatmış. Tabi eşim tepki vermedi de ne gerek vardı. Herşey ortada yani onunla 2 muhabbet edince kuzum.

Canım bence ben artık ağırlaştım misafir kaldıramam Doğumdan sonra müsait olunca ben seni çağırırım de Artık 7 aya girdik kendi işimizi bile göremiyoruz ki kaldı ki misafir nasıl ağırlayalım

Fikrini sormaması çok kötü. Asla kabul etme yüz vermezsen gelmez. Sürekli sorması da zaten bunu gösteriyor senden ufacık bir ılımlı yaklaşım görse hemen gelecek ama sen cevap vermediğin için oda sürekli tekrarlıyor. Sen mesafeni korursan birşey olmaz canım

Vallaha dertlendim. Hele görüldü yapıp bıraktım ne desem bilemedim ayıpta oluyor bir yandan ama zor durumda bırakması hoş olmuyor. Emrivaki gibi birşeye dönüşüyor.

Becerebilirsem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…