2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm zaten ters ailelerin çocukları eş olur birbirine:))) bu herkeste böyle hemen hemen, tabi ki çizgiyi korumak en güzeli,ama artık sende o ailenin bi bireyisin artılarını görmeye çalış hep,yoksa mutsuz olursun o aileye ait hıssetmezsin kendini, zamanlarda alışırsın cnm daha çok yeni evlisin,olmadı bunda da bi bahane bul gelmesin bi daha kine Allah kerim artık,

Vallaha dertlendim. Hele görüldü yapıp bıraktım ne desem bilemedim ayıpta oluyor bir yandan ama zor durumda bırakması hoş olmuyor. Emrivaki gibi birşeye dönüşüyor.
Canım benim görümcelerimle aram çok iyidir şuan birisi bana yatılıya gelmek istese hele de emri vaki ile hayatta kabul etmem Ben kendimi zor dolandırıyorum evde işlerin çoğunu eşim yapıyor bi de misafir kaldıramayız bence sende güzelce açıkla bi başkası için kendini zora sokma

Bakalım artık, ama gerçekten hala anlamıyorum geliyor oturmaya sohbet muhabbet ediyoruz burda oldukça. Kendi ailemden çok görüyorum yani görümcemi. Ama kalmak niye, bana cidden ters
Alexander Mcqueen ay aynısını yazıyordum evet aramız kötü değil, şükür ki sinsi bir insan falan değil hatta dobra yani
Ama emrivaki falan. Kalmak istemesi garip. Normal görüşüyoruz çünkü dediğim gibi. Neyine yetmedi ben anlamadım

Yengesi seni çok seviyo anlaşılan

Bazen insanlara fazla bi istek geliyor galiba seninkinede kalma isteği gelmiş

Ay alışmasın bide bende istemezdim ya uyku düzenin yok yemek desen kendine göre yapıyorsun misafir sonuçta kim olursa olsun.. ama söyleyemezdim sanırım gel kal derdim

İnşallah bulursun gönlüne göre canımm. Teşekkür ederim
İnşallah kuzum :)

Senin ki yine önden gelicem diyor canım, benim gorumcelerden biri bulunduğumuz sehre gelmişti çoluk çocuk, eşimi arayıp her an sürpriz yapabilirim size demişti. Nasıl sinir oldum sanki baskına geliyor. Haber ver evimi ona göre hazırlıklı tutayım bari

ehehhe çok konuşmasa iyi kız aslında
Onada diyorum abla kardeş çok konuşmaya meyillisiniz diye Ben az ve öz konuşanlardanım. Gerçi burda çenem düşük ama
napacan cnm herkesi huyuyla sevecen değişmiyo ki bu mübarek huy,sen ona yarın mesaj at olmazsa gece hastalandım cvp yazamadım başım agrıdı halada agrıyo filan de olmazsa gel diycem ama çok agrım var de

Ay alışmasın bide bende istemezdim ya uyku düzenin yok yemek desen kendine göre yapıyorsun misafir sonuçta kim olursa olsun.. ama söyleyemezdim sanırım gel kal derdim

İnşallah kuzum :)
Bir de alışma kısmı var dimii. Her canı sıkıldığında ben geliyorum derse abooo
Ayy görgüsüzlük resmen. İçimden kapıdan çevirmek gelirdi ama yapamazdım o kadarda değil ama sinir bozucu yaa

napacan cnm herkesi huyuyla sevecen değişmiyo ki bu mübarek huy,sen ona yarın mesaj at olmazsa gece hastalandım cvp yazamadım başım agrıdı halada agrıyo filan de olmazsa gel diycem ama çok agrım var de
Şu yönüde var aslında gece oturuyorum kaç gündür uyuyamıyorum diye. Eşim geliyor uyanıyorum birşeyler atıyorum ağzıma tekrar uyuyorum eşimle birlikte 3-4e kadar.
O gelse nasıl olacak o yönüde var. Yalnız kalmasın diye erken kalkmam gerekecek falan. Sabah eşim uyuduğu için sessiz olmak gerekecek vs. Ayy istemiyorum ya şuan bana herşey bahane geliyor

Yarın
Yarın ola hayır ola düşünme şimdi boşver yay uyu güzelce insan geceleri daha çok stres yapıyo herşeyi ben öyleyim ya da

Kızlar hastane çantası için evde kabin boy tekerlekli bir valiz var küçük, onu hazırlayayım diyorum ne dersiniz ? Çok mu büyük olmuş olur

Bende ona hazırlamayı düşünüyorum canım hem her şey sığar içine bebek kıyafetlerini ayrı paketlerim kendiminkilerini ayrı böylece karışmazlar.

Canım bir şey deme ama senin bu durumundanda haberi olsun yani uyku düzenin olmadığını bilsin ya da çat kapı gelirse düzenini hiç bozma uyuyun 3 e 4 e kadar inan ben 2 saat misafirlikte oturamıyorum karnım inanılmaz şişiyor gaz yapıyor evde de hep uzanır vaziyetteyim bazen uyku geliyor her şeyi bırakıp uyuyorum gece uyumam 3ü buluyor kalkmam ve kahvaltımı yapmam öğlen 2 yi yani hayatımız şaşmış o yüzden şuan bende misafir ağırlayamam o gücü kendimde bulamıyorum eşime yemek evi de şöyle bir temizliyorum o kadar bugün dışarı çıktık çok yoruldum kilometrelerce yürüyen ben şaka gibi

Bende öyleyim kuzum yatmadan dinlenemiyorum oturmak kesmiyor falan.
Geç kalktığım için bende kendimi enerjik hissedemiyorum bir yandan da.
Hiç verimli zamanlar değil yani şu sıralar

Bende öyleyim kuzum yatmadan dinlenemiyorum oturmak kesmiyor falan.
Geç kalktığım için bende kendimi enerjik hissedemiyorum bir yandan da.
Hiç verimli zamanlar değil yani şu sıralar
Sorma yaa işe giderken 10 da uyurdum en geç şimdi uyuyamıyorum uyusam da kaç kez uyanıyorum dön dur ama bizde böyle olsun istemiyoruz ki hepsi bızdıkların yüzünden

Sorma yaa işe giderken 10 da uyurdum en geç şimdi uyuyamıyorum uyusam da kaç kez uyanıyorum dön dur ama bizde böyle olsun istemiyoruz ki hepsi bızdıkların yüzünden
Ne güzel bende düzene oturtmuştum 12-8 mesaili gibi uyuyup uyanıyordum ehehe.
Nasıl olduysa birden uyuyamamaya başladım sıkıldım bir yandanda şu durumdan.
Hep bızdıklar heppppp

Bende uyuyamadım..
Üstümde sweat altımda şort oturuyorum valla.
Üşüyor muyum yanıyor muyum bilemedim.
Ne tuhafmış bu hamilelik..
Kızlar bişi sorucam; aşermeleriniz oldu mu, olduysa ne zaman ?

Bende uyuyamadım..
Üstümde sweat altımda şort oturuyorum valla.
Üşüyor muyum yanıyor muyum bilemedim.
Ne tuhafmış bu hamilelik..
Kızlar bişi sorucam; aşermeleriniz oldu mu, olduysa ne zaman ?
Ben 1 kere böyle tam aşerdim onda da 4-4,5 aylıktım sanırım. Bir peynir türüydü isim vermiyim. Yiyene kadar tadı dilimde kokusu burnumdaydı.
Onun dışında aşermedim ama canımın birden çektiği şeyler çok oldu. İmkanım varsa aldım yedim gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…