2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aaa fırça ve benn hiç yaparmıyım öyle şeyler

Yazdım yazdım

Doğunca hemen yıkanmaması gerekiyormuş demi doğru anlamışım :))
Evet kuzumm en basit tabiriyle meme almayı kolaylaştırıyormuş bebişin hemen yıkanmaması.
Hatta çoğu takip ettiğim doktor kordonu düşene kadar (5-10 gün) bebeğin yıkanmamasını savunuyorlar

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına , gördün mü herşey çok güzel ,Amiinnnn inşallaaaahhh

Evet kuzumm en basit tabiriyle meme almayı kolaylaştırıyormuş bebişin hemen yıkanmaması.
Hatta çoğu takip ettiğim doktor kordonu düşene kadar (5-10 gün) bebeğin yıkanmamasını savunuyorlar
Doğru bilgiye sahipmişim kuzum teyit etmiş oldun çok sağolasın ❤
Bende göbek bağı düştükten sonra yıkamayı düşünüyorum,hastaneyede doğumdan sonra yıkanmamasını söylüyeyim diyorum

Maşallah prensese haberler gayet güzel

Ve e bebekten beklenen mesaj geldi kızlar :)

Beklediginiz gun geldi!
Geleneksel Subat indirimleri basliyor!
Subat ayi boyunca her gun farkli urunlerde gecerli %28 indirim firsatini kacirmayin ve gun gun ogrenin:
http://bbk.im/subatkampanyasi
SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018
B018

Gözünaydın canım gördün mü herşey çok güzel ,Amiinnnn inşallaaaahhh
Sağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤
Muayeneye girmeden 2-3 saat önce harekete geçti benim cimcime dedim bu kız benle oyun oynuyo heralde :))

Sanırım artık yıkamıyorlar (çok kanlı veya mekanyumlu doğmadığı sürece) sadece siliyorlar kuzum ama sorup ona göre silmemeleride isteyebilirsin

Sağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤
Muayeneye girmeden 2-3 saat önce harekete geçti benim cimcime dedim bu kız benle oyun oynuyo heralde :))
Senden de canım ,benim kızım da böyle hastaneye giderken hemen harekete geçiyor ,eşim da diyorki bizim kızımız hasteneye seviyor

Sanırım artık yıkamıyorlar (çok kanlı veya mekanyumlu doğmadığı sürece) sadece siliyorlar kuzum ama sorup ona göre silmemeleride isteyebilirsin
Sorup ona göre bilgi alıcam dediğin gibi sadece silmelerini istiyicem ❤
Senden de canım ,benim kızım da böyle hastaneye giderken hemen harekete geçiyor ,eşim da diyorki bizim kızımız hasteneye seviyor
Tabi hastane seviyolar :))
Evde olmadılar ki

Kızlar bu arada mide bulantısını söyledim doktora.
Gerçi ben unuttum her zamanki gibi eşim hatırlattı :)
Doktorumuz midende başka sorun var mı diye sordu.
Ekşime çok oluyor aspirinden kaynaklı dedim.
1 hafta gibi bir süre aspirini içme dedi.
İlaç vermek istemiyorum diye ayrıca belirtti

Hee yaa :)) doğmadan hastane gördüler
Benimkinin embriyo halinin fotoğrafını vermişlerdi saklıyorum :) oğlum ilk fotoğrafını baya erken çektirdi.

Bu arada kinalikadin doğuma alınacaktı canım belki görmüşsündür sanırım doktoru da bir bebek fotosu paylaşmış kızlar attılar . Belki onun bebegidir resmen gülümsüyor :)

Ay canim cok sevindim masallah bebisine.demekki durus sekilleri cok farkettiriyor hareketleri konusunda.benimkide iki gundur costu.oturdugum an basliyor vurmuya.bugun tetanoz asim vardi sordum harektli bebekler icin genelde az uyuduğu söyleniyormuş

Kızlar canım dibek kahvesi çekiyor. Normal Türk kahvesine günde bir fincan hakkımız var ama dibek içinde geçerli mi acaba? Bilen var mı

Kimi merkez veriyormuş canım bizimki vermedi

Aa haberim yoktu kuzum kontrolüm vardı bugün girmedim topiğe,nasıl ikisinin durumuda iyi mi haber verdi mi
Çok şükür güzel haberlerle geldik kuzum ❤
Bence çok fark ediyor,tecrübe ile sabitledik :)
Sağlık olsun kuzum bol bol kilo al o zaman kuzum şimdiden,arkasında koştururken verirsin :)

Maşallah kuzum çook sevindim Nst 1 saat sürdü demi :) benimde son nstemde sancı yoktu çok şükür ama bu aralar olmaya başladı evde ama fazla değil. İnsan rahatlıyor değilmi güzel haberler duyunca. Benimde haftaya hastanede randevum var çok heycanlıyımm

Kızlar canım dibek kahvesi çekiyor. Normal Türk kahvesine günde bir fincan hakkımız var ama dibek içinde geçerli mi acaba? Bilen var mı

İçebilirsin canım :) sütlü sonuçta normal Türk kahvesinden daha az kafeinli.ben çay kahve herşeyden içiyorum vallah

Haber alamadık ama doktorun paylaştığı bebiş onunkidir inşallah

Bende içiyorum kuzu normalde çay kahve ama dibek bilemedim sorayım dedim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…