- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evet kuzumm en basit tabiriyle meme almayı kolaylaştırıyormuş bebişin hemen yıkanmaması.Aaa fırça ve benn hiç yaparmıyım öyle şeyler
Yazdım yazdım
Doğunca hemen yıkanmaması gerekiyormuş demi doğru anlamışım :))
Gözünaydın canım çok sevindim senin adına , gördün mü herşey çok güzel ,Amiinnnn inşallaaaahhhGittim geldim kızlar.
Randevumuz 14.50deydi,anca dönebildim :))
Güzel haberlerle geldim çok şükür
Doktor amcamız bir güzel muayene etti.
Suyu,kan akışı gayet güzel dedi.
En güzel haber aradaki farkı kapatıcak gibi duruyor,büyümüş iyi kilo almış dedi
Bunu duydum yaaa çoook mutlu oldum
Sırtı solumdaydı sağıma geçmiş,ayakları sağ taraftaydı.
Hareket ederken normalde hem kafası hemde ayaklarıyla tekme atıyordu.
Kafayla ayaklar aynı tarafa denk geldiği için hareketini her zamankinden az hissetmişim.
İlk nstmizede girdik.
Kasılma ve erken doğum için düzensizliğimiz yok2 haftada bir kontrole devam :)
Benden haberler bu şekilde kızlar,inşallah cümlemiz çook güzel haberlerle geliriz
Doğru bilgiye sahipmişim kuzum teyit etmiş oldun çok sağolasın ❤Evet kuzumm en basit tabiriyle meme almayı kolaylaştırıyormuş bebişin hemen yıkanmaması.
Hatta çoğu takip ettiğim doktor kordonu düşene kadar (5-10 gün) bebeğin yıkanmamasını savunuyorlar
Maşallah prenseseGittim geldim kızlar.
Kafayla ayaklar aynı tarafa denk geldiği için hareketini her zamankinden az hissetmişim.
İlk nstmizede girdik.
Benden haberler bu şekilde kızlar,inşallah cümlemiz çook güzel haberlerle geliriz
Sağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤Gözünaydın canım gördün mü herşey çok güzel ,Amiinnnn inşallaaaahhh
Sanırım artık yıkamıyorlar (çok kanlı veya mekanyumlu doğmadığı sürece) sadece siliyorlar kuzum ama sorup ona göre silmemeleride isteyebilirsinDoğru bilgiye sahipmişim kuzum teyit etmiş oldun çok sağolasın ❤
Bende göbek bağı düştükten sonra yıkamayı düşünüyorum,hastaneyede doğumdan sonra yıkanmamasını söylüyeyim diyorum
Senden de canım ,benim kızım da böyle hastaneye giderken hemen harekete geçiyor ,eşim da diyorki bizim kızımız hasteneye seviyorSağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤
Muayeneye girmeden 2-3 saat önce harekete geçti benim cimcime dedim bu kız benle oyun oynuyo heralde :))
Sağol kuzum teşekkür ederizMaşallah prensesehaberler gayet güzel
Sorup ona göre bilgi alıcam dediğin gibi sadece silmelerini istiyicem ❤Sanırım artık yıkamıyorlar (çok kanlı veya mekanyumlu doğmadığı sürece) sadece siliyorlar kuzum ama sorup ona göre silmemeleride isteyebilirsin
Tabi hastane seviyolar :))Senden de canım ,benim kızım da böyle hastaneye giderken hemen harekete geçiyor ,eşim da diyorki bizim kızımız hasteneye seviyor
Ay bizimkiler labaratuar görmüş çocuklar dimiSorup ona göre bilgi alıcam dediğin gibi sadece silmelerini istiyicem ❤
Tabi hastane seviyolar :))
Evde olmadılar ki
Hee yaa :)) doğmadan hastane gördülerAy bizimkiler labaratuar görmüş çocuklar dimi
Benimkinin embriyo halinin fotoğrafını vermişlerdi saklıyorum :) oğlum ilk fotoğrafını baya erken çektirdi.Hee yaa :)) doğmadan hastane gördüler
Ay canim cok sevindim masallah bebisine.demekki durus sekilleri cok farkettiriyor hareketleri konusunda.benimkide iki gundur costu.oturdugum an basliyor vurmuya.bugun tetanoz asim vardi sordum harektli bebekler icin genelde az uyuduğu söyleniyormuşGittim geldim kızlar.
İlk nstmizede girdik.
Kimi merkez veriyormuş canım bizimki vermediBenimkinin embriyo halinin fotoğrafını vermişlerdi saklıyorum :) oğlum ilk fotoğrafını baya erken çektirdi.
Bu arada kinalikadin doğuma alınacaktı canım belki görmüşsündür sanırım doktoru da bir bebek fotosu paylaşmış kızlar attılar . Belki onun bebegidir resmen gülümsüyor :)
Çok şükür güzel haberlerle geldik kuzum ❤Ay canim cok sevindim masallah bebisine.demekki durus sekilleri cok farkettiriyor hareketleri konusunda.benimkide iki gundur costu.oturdugum an basliyor vurmuya.bugun tetanoz asim vardi sordum harektli bebekler icin genelde az uyuduğu söyleniyormuş
Gittim geldim kızlar.
İlk nstmizede girdik.
Kızlar canım dibek kahvesi çekiyor. Normal Türk kahvesine günde bir fincan hakkımız var ama dibek içinde geçerli mi acaba? Bilen var mı
Haber alamadık ama doktorun paylaştığı bebiş onunkidir inşallahKimi merkez veriyormuş canım bizimki vermedi
Aa haberim yoktu kuzum kontrolüm vardı bugün girmedim topiğe,nasıl ikisinin durumuda iyi mi haber verdi mi
Çok şükür güzel haberlerle geldik kuzum ❤
Bence çok fark ediyor,tecrübe ile sabitledik :)
Sağlık olsun kuzum bol bol kilo al o zaman kuzum şimdiden,arkasında koştururken verirsin :)
Bende içiyorum kuzu normalde çay kahve ama dibek bilemedim sorayım dedim, teşekkür ederimMaşallah kuzum çook sevindimNst 1 saat sürdü demi :) benimde son nstemde sancı yoktu çok şükür ama bu aralar olmaya başladı evde ama fazla değil. İnsan rahatlıyor değilmi güzel haberler duyunca. Benimde haftaya hastanede randevum var çok heycanlıyımm
İçebilirsin canım :) sütlü sonuçta normal Türk kahvesinden daha az kafeinli.ben çay kahve herşeyden içiyorum vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?