Çok yaşa kuzum valla güldürdün beniSorup ona göre bilgi alıcam dediğin gibi sadece silmelerini istiyicem ❤
Tabi hastane seviyolar :))
Evde olmadılar ki
Çoook sağol kuzum Allah razı olsun ❤Maşallah kuzum çook sevindimNst 1 saat sürdü demi :) benimde son nstemde sancı yoktu çok şükür ama bu aralar olmaya başladı evde ama fazla değil. İnsan rahatlıyor değilmi güzel haberler duyunca. Benimde haftaya hastanede randevum var çok heycanlıyımm
İçebilirsin canım :) sütlü sonuçta normal Türk kahvesinden daha az kafeinli.ben çay kahve herşeyden içiyorum vallah
Neydi canım doktorunun adı bende bakayım netten.Haber alamadık ama doktorun paylaştığı bebiş onunkidir inşallah
Canım bende saklıyorum embriyo fotoğrafı,ne güzel bi duyguydu o zaman yaaa,transferden sonra o fotoğrafı seviyordum vayyyyyy ağlayasım geldi yaaaBenimkinin embriyo halinin fotoğrafını vermişlerdi saklıyorum :) oğlum ilk fotoğrafını baya erken çektirdi.
Bu arada kinalikadin doğuma alınacaktı canım belki görmüşsündür sanırım doktoru da bir bebek fotosu paylaşmış kızlar attılar . Belki onun bebegidir resmen gülümsüyor :)
Bende içiyorum kuzu normalde çay kahve ama dibek bilemedim sorayım dedim, teşekkür ederim
Çoook sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Yok canım nst 10 dk sürdü acaba senin kasılma olduğu içün mi uzun sürdü ki
İnşallah dahada artmaz kuzum ilk hedefimiz 28i geçtik 2.hedefimizi geçip ufak adımlarla doğuma ilerleyelim
Hemde nasıl mutlu oldum kuzum derin bir ohh çektim,üzerine kızıma yemek sefası yaptım
Az kaldı kuzum seninde kontrole cuma günüydü demi,şubat ayında kalp için gidicektin naptın canım onu yanlış hatırlamıyorum demi
Neydi canım doktorunun adı bende bakayım netten.
İnşallah ikisinin durumuda çok iyidir
Bende içiyorum çay kahve hiç kota koymadım kendimeMaşallah kuzum çook sevindimNst 1 saat sürdü demi :) benimde son nstemde sancı yoktu çok şükür ama bu aralar olmaya başladı evde ama fazla değil. İnsan rahatlıyor değilmi güzel haberler duyunca. Benimde haftaya hastanede randevum var çok heycanlıyımm
İçebilirsin canım :) sütlü sonuçta normal Türk kahvesinden daha az kafeinli.ben çay kahve herşeyden içiyorum vallah
Bende içiyorum çay kahve hiç kota koymadım kendime
Drpolatdursun canimÇoook sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Yok canım nst 10 dk sürdü acaba senin kasılma olduğu içün mi uzun sürdü ki
İnşallah dahada artmaz kuzum ilk hedefimiz 28i geçtik 2.hedefimizi geçip ufak adımlarla doğuma ilerleyelim
Hemde nasıl mutlu oldum kuzum derin bir ohh çektim,üzerine kızıma yemek sefası yaptım
Az kaldı kuzum seninde kontrole cuma günüydü demi,şubat ayında kalp için gidicektin naptın canım onu yanlış hatırlamıyorum demi
Neydi canım doktorunun adı bende bakayım netten.
İnşallah ikisinin durumuda çok iyidir
Bende bu bebek mı olacak şimdi demiştim :) iki tane halka içinde yuvarlaklar var garip bir fotoğraf . Transfer anı ultrason da bebeği bırakma anını unutamıyorum. Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah canım kimseye aratmasin . Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallahCanım bende saklıyorum embriyo fotoğrafı,ne güzel bi duyguydu o zaman yaaa,transferden sonra o fotoğrafı seviyordum vayyyyyy ağlayasım geldi yaaa
Bugün de benim kızım sakinbiz strese girince üzülünce etkileniyorlar demekki gerçekten
Aminnnnn inşallaaaaaahhhhh kuzum :))çok şükür Allahıma bu duygu anlatılmaz bu duygu yaşanır .....Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahBende bu bebek mı olacak şimdi demiştim :) iki tane halka içinde yuvarlaklar var garip bir fotoğraf . Transfer anı ultrason da bebeği bırakma anını unutamıyorum. Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah canım kimseye aratmasin . Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah
Öyle kuzum hareketleri hissetmeden önce iyiler mi anlamıyorduk şimdi de durgun olduklarında endişeleniyoruzSakin oldukları günler oluyor kuzumm bazen. Ama insan meraklanıyor ister istemez
Hareketlensinler diye bekliyorduk hamile olduğumuzu hissetmek için şimdide her durgunlaştıklarında korkuyoruz
29 haftadan sonra benim ki de eskisi kadar haraketli değil canım yerleri daraldi ben buna bağlıyorum. Eğer az da olsa kıpırdama varsa hiç kafana takmaBugün de benim kızım sakinbiz strese girince üzülünce etkileniyorlar demekki gerçekten
Arada oluyor kıpırdanma canım29 haftadan sonra benim ki de eskisi kadar haraketli değil canım yerleri daraldi ben buna bağlıyorum. Eğer az da olsa kıpırdama varsa hiç kafana takma
biz türkiyede yeni ev açıcaz aslında eşyaların çoğu yeni gelecek ama yerleştirme temizlik işleri bana bakıyor tabiay tasinmak bana cok zor geliyor Allah yardimcin olsun .Ben odayi değiştircem sadece o bile gözümde büyüyor .iyice ağır vasita olduk
ay banada kimse yer vermiyor otobüslerde pislerrrr.Ben bugün sonucumu almaya gidecektim hastaneye ama uyumuşum bir güzel.
İlk defa idrar yolunda enfeksiyon çıkmamış
Kan değerlerimde normal diye gitmedim her zaman ki gibi çıkmış.
Dünde ilk defa biri bana yer verdi otobüste
Ama zaten 15 dk ayaktaydım. İneceğimiz yer yaklaşırken inen bayan koluma dokunup sen otur canım dedi ama oturmadım inicez diye
Hatta başında olduğum koltuk boşalmış görmemiştim yanımdaki görgüsüz hemen oturunca farkettim o kıza burdan saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?