2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çoook sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Yok canım nst 10 dk sürdü acaba senin kasılma olduğu içün mi uzun sürdü ki
İnşallah dahada artmaz kuzum ilk hedefimiz 28i geçtik 2.hedefimizi geçip ufak adımlarla doğuma ilerleyelim
Hemde nasıl mutlu oldum kuzum derin bir ohh çektim,üzerine kızıma yemek sefası yaptım
Az kaldı kuzum seninde kontrole cuma günüydü demi,şubat ayında kalp için gidicektin naptın canım onu yanlış hatırlamıyorum demi
Haber alamadık ama doktorun paylaştığı bebiş onunkidir inşallah
Neydi canım doktorunun adı bende bakayım netten.
İnşallah ikisinin durumuda çok iyidir

Canım bende saklıyorum embriyo fotoğrafı,ne güzel bi duyguydu o zaman yaaa,transferden sonra o fotoğrafı seviyordum vayyyyyy ağlayasım geldi yaaa

Bende içiyorum kuzu normalde çay kahve ama dibek bilemedim sorayım dedim, teşekkür ederim

Bir fincandan birşey olmaz :)

Normalde nst fransada 1 saat sürüyor kuzum çünkü kasılma öyle hemen olmaz ki :) mesela benim ilk yaptığımda 2 buçuk ay önce ilk 40dakika hiç kasılma yoktu son 20 dakikada çıktı.
Daha var kalp randevum canım 5 şubat bakalım be diyecekler.. hedeflerimize yaklaşıyoruz çook şükür

@Blankinfinity kuzum hamileler günde 200 mg kadar kafein alabiliyormuş 1 fincan türk kahvesinde 110 mg kafein varmış dibekte de çok daha fazla olacağını düşünmüyorum

melike222 e ben demiştim canım sana bizim kız minnak boşuna endişeleniyorsun diye maaşallah canım

Bende içiyorum çay kahve hiç kota koymadım kendime

Drpolatdursun canim

Canım bende saklıyorum embriyo fotoğrafı,ne güzel bi duyguydu o zaman yaaa,transferden sonra o fotoğrafı seviyordum vayyyyyy ağlayasım geldi yaaa
Bende bu bebek mı olacak şimdi demiştim :) iki tane halka içinde yuvarlaklar var garip bir fotoğraf . Transfer anı ultrason da bebeği bırakma anını unutamıyorum. Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah canım kimseye aratmasin . Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Bugün de benim kızım sakin biz strese girince üzülünce etkileniyorlar demekki gerçekten

Sakin oldukları günler oluyor kuzumm bazen. Ama insan meraklanıyor ister istemez
Hareketlensinler diye bekliyorduk hamile olduğumuzu hissetmek için şimdide her durgunlaştıklarında korkuyoruz

Aminnnnn inşallaaaaaahhhhh kuzum :))çok şükür Allahıma bu duygu anlatılmaz bu duygu yaşanır .....Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Sakin oldukları günler oluyor kuzumm bazen. Ama insan meraklanıyor ister istemez
Hareketlensinler diye bekliyorduk hamile olduğumuzu hissetmek için şimdide her durgunlaştıklarında korkuyoruz
Öyle kuzum hareketleri hissetmeden önce iyiler mi anlamıyorduk şimdi de durgun olduklarında endişeleniyoruz hayırlısıyla alsaydık kucağımıza o zaman kimbilir neler için endişelenicez

Bugün de benim kızım sakin biz strese girince üzülünce etkileniyorlar demekki gerçekten
29 haftadan sonra benim ki de eskisi kadar haraketli değil canım yerleri daraldi ben buna bağlıyorum. Eğer az da olsa kıpırdama varsa hiç kafana takma

Kızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.

Eklentiler

• IMG_20190131_205129655.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20190131_205123812.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20190131_204341949.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190131_204326673.webp
    124,2 KB · Görüntüleme: 58
ay banada kimse yer vermiyor otobüslerde pislerrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…