Canim icebilirsin o kahve daha hafif icinde sut tozuda var o yuzden kahvesi daha azKızlar canım dibek kahvesi çekiyor. Normal Türk kahvesine günde bir fincan hakkımız var ama dibek içinde geçerli mi acaba? Bilen var mı
Öyle kuzum hareketleri hissetmeden önce iyiler mi anlamıyorduk şimdi de durgun olduklarında endişeleniyoruzhayırlısıyla alsaydık kucağımıza o zaman kimbilir neler için endişelenicez
Kızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.
Etkileniyorlar canim banada olmustu.bugun arabadayken esim tümsek vardi hizli gecti biraz sallandim bebis hemen tekmeyi yapistirdi korktu sanirimBugün de benim kızım sakinbiz strese girince üzülünce etkileniyorlar demekki gerçekten
Sağol cnmO zamanda kustuğunda gece uyuduğunda kakasının rengi farklı olduğunda endişelenecezannelik duygusu işte hamile olduğumuzu öğrendiğimiz gün başladı
Hepsi çok güzel canım güle güle giysin oğlun
Kızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.
Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Çok güzeller canım sağlıkla kullanın inşallahBuda hastane için aldığım atlet pijama ve iç çamaşırı.cantayi daha hazırlamadim lohusa takımım oglumdan vardı o yüzden almadım benim sezeryan olacağı için birde boydan gecelik Alicam kısa kollu.
Evet onlar var doğumdan sonra artıkO zamanda kustuğunda gece uyuduğunda kakasının rengi farklı olduğunda endişelenecezannelik duygusu işte hamile olduğumuzu öğrendiğimiz gün başladı
Hepsi çok güzel canım güle güle giysin oğlun
Ahh kıyamam ona ya :) sinirlenmiş de olabilirEtkileniyorlar canim banada olmustu.bugun arabadayken esim tümsek vardi hizli gecti biraz sallandim bebis hemen tekmeyi yapistirdi korktu sanirim
Sağol canımCanim icebilirsin o kahve daha hafif icinde sut tozuda var o yuzden kahvesi daha az
sende mi yutdisindasin? nerdesinizbiz türkiyede yeni ev açıcaz aslında eşyaların çoğu yeni gelecek ama yerleştirme temizlik işleri bana bakıyor tabi
Canm ben aldiklarini cok begendim ya. Su cicekli görünen alt ust pijama takimi mi? düğmeleri aciliyor degil mi ?Buda hastane için aldığım atlet pijama ve iç çamaşırı.cantayi daha hazırlamadim lohusa takımım oglumdan vardı o yüzden almadım benim sezeryan olacağı için birde boydan gecelik Alicam kısa kollu.
Amigurumi ye bayılıyorum ya :) keşke becerebilsem yapardım bende zamanım var ama yetenek yokBunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Bende çok seviyorum da beceremem sanırımAmigurumi ye bayılıyorum ya :) keşke becerebilsem yapardım bende zamanım var ama yetenek yok
Evet çok güzel yapmış :) çokta pahalı satılıyor gerçekten baya şaşırmıştım. Benimkine halası tavşan örmüş bir tane amigurumi oda güzel yapmıştı. Soyliyim bir tane de kuzu yapsın o daha da sevimli oluyor
Evet cnm önden düğmeli açılıyor pamuklu sağolasın Ankara'dan aldımCanm ben aldiklarini cok begendim ya. Su cicekli görünen alt ust pijama takimi mi? düğmeleri aciliyor degil mi ?
İlk zor.oluyor ama sonradan öğrenince bakmıyorsun bile cnm çıngıraklar filan iyi oldu iki tanede ayıcık yapicam yeter.sonra yelek ve Hırka yapicam inşallah.Canım çok güzeller emeğine sağlık bende yapılışlarına baktım ama örgüyü nedense beceremiyorum
Bende instagramdan baktım fiyat sordum ama çok pahalı gerçekten almadım o yüzden. Çevremde de yok kimse sen şanslısın yine :)Evet çok güzel yapmış :) çokta pahalı satılıyor gerçekten baya şaşırmıştım. Benimkine halası tavşan örmüş bir tane amigurumi oda güzel yapmıştı. Soyliyim bir tane de kuzu yapsın o daha da sevimli oluyor
Keşke zaman olsada yapsam şizede cnm.
Sağol kuzum düşünmen yeterKeşke zaman olsada yapsam şizede cnm.
Linkini atabilir misin canim2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği
Bu topik canım ❤
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-dogum-hazirliklari-paylasim-topigi.1106361/Linkini atabilir misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?