2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle kuzum hareketleri hissetmeden önce iyiler mi anlamıyorduk şimdi de durgun olduklarında endişeleniyoruz hayırlısıyla alsaydık kucağımıza o zaman kimbilir neler için endişelenicez

O zamanda kustuğunda gece uyuduğunda kakasının rengi farklı olduğunda endişelenecez annelik duygusu işte hamile olduğumuzu öğrendiğimiz gün başladı

Kızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.

Hepsi çok güzel canım güle güle giysin oğlun

Kızlar oğlum için aldıklarım benim ikinci bebeis olduğu için birçok şey var o yüzden gerekli olanları aldım ben.

Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah

Çok güzeller canım sağlıkla kullanın inşallah
Evet onlar var doğumdan sonra artık aynen öyle kuzum ilk günden beri var o duygu
Etkileniyorlar canim banada olmustu.bugun arabadayken esim tümsek vardi hizli gecti biraz sallandim bebis hemen tekmeyi yapistirdi korktu sanirim
Ahh kıyamam ona ya :) sinirlenmiş de olabilir

Canm ben aldiklarini cok begendim ya. Su cicekli görünen alt ust pijama takimi mi? düğmeleri aciliyor degil mi ?

Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah

Canım çok güzeller emeğine sağlık bende yapılışlarına baktım ama örgüyü nedense beceremiyorum

Bende çok seviyorum da beceremem sanırım kucukkuzum çok güzel yapmış
Evet çok güzel yapmış :) çokta pahalı satılıyor gerçekten baya şaşırmıştım. Benimkine halası tavşan örmüş bir tane amigurumi oda güzel yapmıştı. Soyliyim bir tane de kuzu yapsın o daha da sevimli oluyor

Bende instagramdan baktım fiyat sordum ama çok pahalı gerçekten almadım o yüzden. Çevremde de yok kimse sen şanslısın yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…