- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
ay tasinmak bana cok zor geliyor Allah yardimcin olsun .Ben odayi değiştircem sadece o bile gözümde büyüyor .iyice ağır vasita oldukben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorumAllah yardımcımız olsun
Evet daha çok garip gibi. Artmaz inşallh kuzum rahat rahat tamamlayalım istiyorum son ayları da.Benim 3 gibi başlıyor hafiften akşam iyice artıyor iki gündür, tam bulantı da değil bi garip midem
Zorla yiyorum canım hem midemi küstürmemek için hem daha kötü olmaz inşallah ama olursa da şimdiden yiyebildiklerimi yiyeyim kızım için diyorum, hiç canım istemeden yemeye çalışıyorum
Ohh gözün aydın atlattın sonunda enfeksiyonuBen bugün sonucumu almaya gidecektim hastaneye ama uyumuşum bir güzel.
İlk defa idrar yolunda enfeksiyon çıkmamış
Kan değerlerimde normal diye gitmedim her zaman ki gibi çıkmış.
Dünde ilk defa biri bana yer verdi otobüste
Ama zaten 15 dk ayaktaydım. İneceğimiz yer yaklaşırken inen bayan koluma dokunup sen otur canım dedi ama oturmadım inicez diye
Hatta başında olduğum koltuk boşalmış görmemiştim yanımdaki görgüsüz hemen oturunca farkettim o kıza burdan saygılar
İnşallah kuzum artmasın da güzelce besleyelim bebişlerimiziEvet daha çok garip gibi. Artmaz inşallh kuzum rahat rahat tamamlayalım istiyorum son ayları da.
Burada benim doktorum da bana oyle demişti. Tamam kanitlanmis birsey yok ama belki ileride bununda zararli olduğu ortaya cikacak o yuzden sürekli girmeye gerek yok ayda bir gel demisti . Riskli durumlar haric normal yürüyen gebeliklerde cok fazla ultrason bence de olmamali.Burda dr. Ait ozel kliniklere gidiyoruz. .hastaneye sadece dogum icin yada acil birsey oldugundan gidiliyor. Burda Hersey ucretsiz .dr.bana zararli oldugunu soylemisti o yuzden bakilmiyo ,dr.musadesi olmadan paramla bile ultrasonda goremiyorum .her ulke farkli galiba :)
Yaaa şu inçe düşünceye bakar mısınOhh gözün aydın atlattın sonunda enfeksiyonubana da tuvalet sırası vermişlerdi sıkışık beklemeyim diye
İnşallah kuzum artmasın da güzelce besleyelim bebişlerimizi
Gerçekten canım acaba ne oldu diye düşünüp durmak yetiyo bazen.Canim bana sorarsan bebek ufak tefek oldugu icin gelisimi geriden cikabilir ama kemik gelisimi acisindan haftasiyla uyumludur bence.ins canim bir sey yoktur ama sen git icin rahat etsin.sagsalim bir kucagimiza alsak cok stersli bir süreçmis hamilelik
İnsan ister istemez stres oluyor canımAnlıyorum canım , benim de doktorum takip et dedi ama ne yapiyim bezen çok hareketsiz oluyor doktora gidence herşey güzel o üzden fazla strese girmemeye çalışyorum bebeğimi etkilenmesın diye
Bana da gecen teyzenin biri hastanede gebe bölümünde otururken sen kalkda ben oturcam dedi. Bende kalktimYaaa şu inçe düşünceye bakar mısın
Aynen kuzum
Kaldı mı böyle düşünceli teyzelerBana da gecen teyzenin biri hastanede gebe bölümünde otururken sen kalkda ben oturcam dedi. Bende kalktim
Niye Engelli misiniz diye sorardım ben olsam yaşlı değilseBana da gecen teyzenin biri hastanede gebe bölümünde otururken sen kalkda ben oturcam dedi. Bende kalktim
Sen kendini çok yorma canım ufak tefek toplama dışında bir şey yapma. Kolay gelsin ev taşımak zor
melike222 naptı bende merak ediyorum
ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorumAllah yardımcımız olsun
Ebebek indirimi gibi babymall de indirim yapmış kızlar her gün bir marka yüzde 30 indirime girecekmiş
Benim de akşam bulantılarım başladı sanırımcanım hiçbir şey yemek istemiyor
Ben bugün sonucumu almaya gidecektim hastaneye ama uyumuşum bir güzel.
İlk defa idrar yolunda enfeksiyon çıkmamış
Kan değerlerimde normal diye gitmedim her zaman ki gibi çıkmış.
Dünde ilk defa biri bana yer verdi otobüste
Ama zaten 15 dk ayaktaydım. İneceğimiz yer yaklaşırken inen bayan koluma dokunup sen otur canım dedi ama oturmadım inicez diye
Hatta başında olduğum koltuk boşalmış görmemiştim yanımdaki görgüsüz hemen oturunca farkettim o kıza burdan saygılar
Ben almıcam türbanlıyım :))Kızlar lohusa tacı alacak mısınız? Bazı modeller çok abartılı bende kararsız kaldım
Buna çok güldüm
Aboo dilenciler de level atlamış deseneKuzum ister istemez yorulucam çünkü evi toplarkende yerleştirirkende ben belirleyeceğim yerleri eşim falanda ben hallederim diyor ama olmaz yani her şey üst üste geldi
Kuzum sizde mi taşınacaksınız? Allah yardımcımız olsun nasıl olacak bilmiyorum ters zamanlara denk geldi
Canım babymall in mağazası var mıydı?
Benimde tam tersi midem bulanmaya başlayınca hep bastırma ihtiyacı hissediyorum kraker vb keşke benimde iştahım gitse
Bugunde ben eve dönerken dilenci kadın karnındakinin hatrına dedi şok oldum montum da vardı nasıl oldu anlamadım onun dışında otobüste anlamıyorlar
Ne olursa olsun yorucu tabi canım, evi temizlerken çoğu işi eşim yapıyor ama ben yoruluyorum şöyle yap böyle yap derkenKuzum ister istemez yorulucam çünkü evi toplarkende yerleştirirkende ben belirleyeceğim yerleri eşim falanda ben hallederim diyor ama olmaz yani her şey üst üste geldi
Kuzum sizde mi taşınacaksınız? Allah yardımcımız olsun nasıl olacak bilmiyorum ters zamanlara denk geldi
Canım babymall in mağazası var mıydı?
Benimde tam tersi midem bulanmaya başlayınca hep bastırma ihtiyacı hissediyorum kraker vb keşke benimde iştahım gitse
Bugunde ben eve dönerken dilenci kadın karnındakinin hatrına dedi şok oldum montum da vardı nasıl oldu anlamadım onun dışında otobüste anlamıyorlar
Kız kaçırdım mı gittin mi hastaneyee yazdıysan görmedim balımBen almıcam türbanlıyım :))
Artık yolda yürüyemiyorum karnım gerçekten çok baskı yapıyor ve 10 haftam kalmış olduğu düşüncesi de beni korkutuyor
Ev tadilatta oraya gidip ustalara bakıyoruz dün eşimle,bugün kv ile gittik yoruldum haftaya taşınacağız daha toparlanmaya başlamadım karton alıcaz bu kadar iş nasıl hallolucak bilmiyorum bu tempoda bebek erken gelmez inşallah
BellaCiao kuzum afiyet olsun sizde online sipariş olayı yok değil mi?
melike222 canım naaptın gittin mi doktora?
Kaldı mı böyle düşünceli teyzeler
Benim hayatta ki şansım bu .yer vermeyi birak birde yerimi istiyorlar isteNiye Engelli misiniz diye sorardım ben olsam yaşlı değilse
Gerçekten ayakta durunca belim ağrıyor şimdi daha iyi anlıyorum hamişlere verilen öncelikleri.
Aboo dilenciler de level atlamış desene
Aslında belli olmuyor kuzum anlatamıcam sanırım ama önümde Demir vardı bi ara biri geçicem diye itti beni istemsiz direk karnımı tuttum eşime baktım hemen. Kadın gördüyse belki öyle anlamıştır yoksa eşimde diyor hala bildiğin ayva Göbeği fazlası gibi duruyor hiç hamile gibi değilsin diyor
Ne olursa olsun yorucu tabi canım, evi temizlerken çoğu işi eşim yapıyor ama ben yoruluyorum şöyle yap böyle yap derken
Mağazası var canım :)
Öyle deme ya iştahsızlık da kötü zorla yiyorum son zamanlarda hiç karşılaşmadığım bi durum
O dert hepimizde var sanırım kuzu kalın mont ve kazaklardan olsa gerekBenim hayatta ki şansım bu .yer vermeyi birak birde yerimi istiyorlar istegaliba beni hamile değil de şişman zannediyorlar Allahim skandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?