2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben bugün sonucumu almaya gidecektim hastaneye ama uyumuşum bir güzel.
İlk defa idrar yolunda enfeksiyon çıkmamış
Kan değerlerimde normal diye gitmedim her zaman ki gibi çıkmış.
Dünde ilk defa biri bana yer verdi otobüste
Ama zaten 15 dk ayaktaydım. İneceğimiz yer yaklaşırken inen bayan koluma dokunup sen otur canım dedi ama oturmadım inicez diye
Hatta başında olduğum koltuk boşalmış görmemiştim yanımdaki görgüsüz hemen oturunca farkettim o kıza burdan saygılar

ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorum Allah yardımcımız olsun
ay tasinmak bana cok zor geliyor Allah yardimcin olsun .Ben odayi değiştircem sadece o bile gözümde büyüyor .iyice ağır vasita olduk

Evet daha çok garip gibi. Artmaz inşallh kuzum rahat rahat tamamlayalım istiyorum son ayları da.

Ohh gözün aydın atlattın sonunda enfeksiyonu bana da tuvalet sırası vermişlerdi sıkışık beklemeyim diye
Evet daha çok garip gibi. Artmaz inşallh kuzum rahat rahat tamamlayalım istiyorum son ayları da.
İnşallah kuzum artmasın da güzelce besleyelim bebişlerimizi

Burada benim doktorum da bana oyle demişti. Tamam kanitlanmis birsey yok ama belki ileride bununda zararli olduğu ortaya cikacak o yuzden sürekli girmeye gerek yok ayda bir gel demisti . Riskli durumlar haric normal yürüyen gebeliklerde cok fazla ultrason bence de olmamali.
Gerci bizim ülkede sınır olmadigi icin bizde cok merakli oldugumuzdan ayi dolmadan gidip gidip goruyoruz

Gerçekten canım acaba ne oldu diye düşünüp durmak yetiyo bazen.
Amin kuzum cümlemiz sağ salim vaktinde saatinde kavuşalım evlatlarımıza
Anlıyorum canım , benim de doktorum takip et dedi ama ne yapiyim bezen çok hareketsiz oluyor doktora gidence herşey güzel o üzden fazla strese girmemeye çalışyorum bebeğimi etkilenmesın diye
İnsan ister istemez stres oluyor canım
En güzeli sakin olup akışına bırakmak

Bana da gecen teyzenin biri hastanede gebe bölümünde otururken sen kalkda ben oturcam dedi. Bende kalktim
Niye Engelli misiniz diye sorardım ben olsam yaşlı değilse
Gerçekten ayakta durunca belim ağrıyor şimdi daha iyi anlıyorum hamişlere verilen öncelikleri.

Sen kendini çok yorma canım ufak tefek toplama dışında bir şey yapma. Kolay gelsin ev taşımak zor
melike222 naptı bende merak ediyorum

Kuzum ister istemez yorulucam çünkü evi toplarkende yerleştirirkende ben belirleyeceğim yerleri eşim falanda ben hallederim diyor ama olmaz yani her şey üst üste geldi
ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorum Allah yardımcımız olsun

Kuzum sizde mi taşınacaksınız? Allah yardımcımız olsun nasıl olacak bilmiyorum ters zamanlara denk geldi
Ebebek indirimi gibi babymall de indirim yapmış kızlar her gün bir marka yüzde 30 indirime girecekmiş

Canım babymall in mağazası var mıydı?
Benim de akşam bulantılarım başladı sanırım canım hiçbir şey yemek istemiyor

Benimde tam tersi midem bulanmaya başlayınca hep bastırma ihtiyacı hissediyorum kraker vb keşke benimde iştahım gitse

Bugunde ben eve dönerken dilenci kadın karnındakinin hatrına dedi şok oldum montum da vardı nasıl oldu anlamadım onun dışında otobüste anlamıyorlar

Aboo dilenciler de level atlamış desene
Aslında belli olmuyor kuzum anlatamıcam sanırım ama önümde Demir vardı bi ara biri geçicem diye itti beni istemsiz direk karnımı tuttum eşime baktım hemen. Kadın gördüyse belki öyle anlamıştır yoksa eşimde diyor hala bildiğin ayva Göbeği fazlası gibi duruyor hiç hamile gibi değilsin diyor

Ne olursa olsun yorucu tabi canım, evi temizlerken çoğu işi eşim yapıyor ama ben yoruluyorum şöyle yap böyle yap derken
Mağazası var canım :)
Öyle deme ya iştahsızlık da kötü zorla yiyorum son zamanlarda hiç karşılaşmadığım bi durum

Var canım online sipariş ama abim geleceği için kendi getirdi :)

Eşimde bana aynısını dedi hatta bu hamilelik demek ki son aylarda oluyormuş diyor dışarıdan öyle olabilir ama içimde biri var ve onun hareketlerini hissediyorum kesinlikle anormal bir durum dedim erkekler böyle canım

Haklısın canım benim hep arttı ya iştahım ondan biraz serzeniş işte kuzum inan bilmiyordum teşekkür ederim ben bir inceleyeyim mağazayı

BellaCiao Avrupa da pek yaygın değil diye duymuştum canım o yüzden sordum olması güzelmiş.

Benim hayatta ki şansım bu .yer vermeyi birak birde yerimi istiyorlar istegaliba beni hamile değil de şişman zannediyorlar Allahim skandal
O dert hepimizde var sanırım kuzu kalın mont ve kazaklardan olsa gerek
Evde 9 aylık hamile gibiyim dışarda ben bile unutuyorum hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…