2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Geçmiş olsun canım. Yapman gereken en önemli şey doktorunu değiştirmek. Bak ben bu hafta doktor değiştiriyorum başka hastaneye kaydımı aldıracam. Seninde öyle yapmanı tavsiye ederim. Bir tanıdığım 41+5 haftalıkken doğum yaptı ve bebeği 2kilo100 gram çıktı başından beri gelişme geriliği varmış ama kimse fark etmemiş. Bebek gayet sağlıklı doğdu :)
Genelde çoğu bebek 2kiloyu buluyor merak etme.sen bolbol dinlen beslen stres yapma herşey güzel olacaktır emin ol

Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun hepimiz için
15 gün sonra işe başlıyorum kızlar ayy durdum durdum kafayı yedim

Çok cesaretlisin canım tekrar işe başlamak hamileliğin sonuna doğru !

Ben haala portakal vs yiyemiyorum onlar midemi çok yakıyor ama nedense limonlu su iyi geliyor :)

BellaCiao canım sen bugün kalp için doktora gidicektin demi gününü karıştırmıyorum umarım
Gittin mi naptın girmemişsin daha merak ettim

Bugündü gidemedim canım maalesef eşim çok uzakta çalışıyor şehır dışında götürecek kimse yok beni. Artık Cuma günü hastanede sorarım

Benim doktorum da çok fazla şwhir dışında oluyor ve yattığım hastanede sezaryenler hep genel yapılıyor korkmaya başladım

oğlan 3 yaşı geçti yani 2 seneye alırız herhalde
o yuzden 0-2 diyorum bende tek korkum cok kucuk olmasın sepetler biraz hantal gelıyor banada

instagramda buldum canım guzel yorumlar falan

İşe yaramasına sevindim canım limon alkali olduğu için belkide iyi geliyordur :))
Doğru hatırlamışım kuzum,cuma sorarsın olmazsa belki doktorun yönlendirmesiyle yeni bir muayene sırası bulabilirsin

oğlan 3 yaşı geçti yani 2 seneye alırız herhalde
o yuzden 0-2 diyorum bende tek korkum cok kucuk olmasın sepetler biraz hantal gelıyor banada
O zaman 0-2 arası alman daha mantıklı canım.
Baktın küçük olursa 2 seneye kalmadan oğlununkini alırsın

melike222 kuzum civilde çantalarda indirim var. İstediğin markayı bilmiyorum ama bi bak istersen içine sinen bir şey vardır belki

melike222 kuzum civilde çantalarda indirim var. İstediğin markayı bilmiyorum ama bi bak istersen içine sinen bir şey vardır belki
Gördüm kuzum 3-4 gündür bir indirim var :)
Beğendiğim çanta modeli n11de falan bu sıra indirimde.
Perşembe cuma çarşıya çıkcam çarşıda fiyatlara bakıcam birde.
Olmazsa öyle sipariş vericem
Çok sağol canım unutmamışsın ❤

Canım son muayenede bile gitsen doktorlar neden kabul etmesin ? düşünme öyle . mecbur değilsin o gerizekalı doktora emin ol. daha zamanın var birde. bence hemen bi doktor bulun hem bir ay beklemeden gidip güzelce muayene olursunuz. Senin her türlü soruna cevap vermeli doktor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni inşallah

Rica ederim kuzum, denk gelince söyleyim dedim bende. Bak tabi ucuz değilller indirimde bulunca alırsın

Canım beğendiğin modelin fotoğrafını paylaşabilir misin Ben de bu aralar bakıyorum da fikir olması açısından iyi olur

Bende bu çantayı alsammı almasam mı karar veremedim siyah renk bulursam alıyım diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190205-174739_Chrome.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20190205-174737_Chrome.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20190205-174729_Chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 29
Herkes doğum iznine ayrılmaya başlayacak sen ne işine başlıyorsun

Hehehhh ücretsiz iznimi bozduruyorum canım tamamen duygusal 37. haftaya kadar gidip tekrar ayrılıcam artık

Sanırım bi kaç hafta çalışıp tekrar doğum iznine ayrılcaksın keşke doğuma kadar izinli olabilseydin,masa başımı işin peki en azından oturursun ayakta durmakta iyidir
Ücretsiz iznim bitmemişti daha canım hiç başlamasam da olurdu ama 32 de çalışabilir raporu alıp biraz gideyim dedim. İşim çok rahat kamudayım zaten masabaşı o yüzden işe gitmek problem değil yorulmam pek

Bebiş olmasa da Haziranda başlayacaktım canım oğluşun doğum izni o zaman bitiyordu

Hehehhe bi gideyim doğurmadan önce dedim 5 hafta doğum sonrasına aktarılacak o açıdan iyi olacak

Çok cesaretlisin canım tekrar işe başlamak hamileliğin sonuna doğru !

İşim rahat tatlımm ara ara izin de kullanırım o yüzden problem olmayacak inşallah

İyi denk gelmiş o zaman işin de rahatsa git gel ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…