2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Suya limon sıktım içtim canım çok rahatlatı sende dene bunu bulantı için iyi geliyor mide ekşimesşnede
Canım bir ara kan akışı için hergün suya limon sıkıp tükettim.
Benim mideme onlarda zarar verdi şuan resmen c vitamini içeren meyvelerden kaçıyorum.
Çok fazla tükettiğim için ekşime yaptı,sana fayda etmesine sevindim :))

Dereotu hamilelikte neden tüketilmiyor canım
Ben çok severim ya sık sık da cevizli salatasını yapıp yedim
Ben de maydanoz yenilmez diye biliyordum hiç yemedim

Evet aynen öyle ben de öğretmenim ve eve gelip uyuyamadıgım oluyor bazen kücücük sebeplerden. Cok üzgün kırgın ve kızgınım.

Kızlar herkese sağlıklı huzurlu günler
Doktor sorunu yaşayan arkadaşlar mesajları şaşkınlık içinde okudum
Ne kadar kalpsiz insanlar var ya

İşte herkes okur ama herkes insan olamaz diye boşuna dememisler

Allah herkesi sıkıntılarından kurtarsın inşallah

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

İnan cıktık eşimle sersemlemiş gibiydik. Düşünüyorum başka doktor araştırmada olacagım bu ay. Ama az zaman var diye de kabul eder mi baska doktor ya da baska sıkıntı cıkar mı diye tedirginim. Girerken ödeme yaptık inan cıkınca olsa yapmazdım. Helal etmiyorum. 1 ay bugün icin bekliyoruz biz. Gecen ay da boynunda kordon var dedi devamı yok. Bu ay da kafası iri dedi devamı yok. Cok sıkıldım bu durumdan

Bir umut diyosun yani
Belli mi olur kız ayak tırnakları belki benzemiştir
Benim pammuk kızım aynı annesi

Günde kaç defa yapıyosun canım o hareketi bende yapayım bari :)

Su akar yolunu bulur kuzum hiiç stres olma. Sen stres olsanda olmasanda iş olacağı yere varır

Bu arada anneciğinin eline sağlık böyle hatıraları gördü mü insan çok hüzünleniyor

Kızlar önceki gün memleketten döndük ama hala kendime gelemedim
Uzun yolculuklar bize göre değil galiba artık.

Bir gün içinde elim yüzüm şişti ya.

Bir de sizde durumlar nasıl
Benim bel ağrılarım azaldı ama bu kez de ellerim bileklerim sızlıyor, bir bardağı bile zor tutuyorum.
Özellikle elimde bulaşık yıkadığım zaman bileklerimin sizisindan duramıyorum.

son haftalarda kabul etmeme durumu oluyor evet ama sormadan bilemezsin.

doktor çok çok önemli. sakin olması seni motive etmesi. yani kötü bişi varsa bile bunu seni korkutmadan söylemesi çok önemli. bence araştır başka doktor için. telefonda durumunu anlat gerekirse kabul ederlerse geleceğini söyle. üzgün olduğunu dile getir. böyle bir adam için paranı heba etme.

Sen bu haftanda o kadar saati iyi gidip gelmişsin canım. Ben 1 ay önce doktoruma sorduğumda 3 saatten fazla kara yolculuğu yasak uçakla gidebilirsin ayrıca küçük ilçelere falan gitme şuanlık öyle bi durum yok ama olurda erken doğum olur tam teşekküllü bi hastanede yaşama şansı çok yüksek demişti. Bol bol dinlen sen 1 hafta da kendine zor gelirsin.

Özele gideceksen doğururken bile gitsen kimse sorun etmez canim, yani şu an da doktor değişikliği yapabilirsin. Önemli olan senin bu süreci kafan rahat geçirmen zaten , doktora gidip stres yapacaksan ne anladım o işten. Bu doktor doğum yaptırırken de canını sıkar

Valla bende iki gündür dışarı çıktım biraz yürüdüm diye şu an dizlerim hamlaşmiş yürürken zorlanıyorum canım. Normal de de diz kapaklarim sızlıyor eklem yerlerim falan.
El ayak şişmesi çok sıcak ortama girersem ve sabit pozisyonda aşağı sarkitirsam oluyor maalesef. Dün bot giydim baya sıktı ayagami , bez spor ayakkabı giyiniyorum bu kış günü sadece onda rahat oluyor

Canım senin bu yaşadığın konuşmanın aynısını ama daha olumlu olarak ben 26.haftada doktorumla yaşadım.
Benim kızımında acsi 2 hafta geriden geliyor.
Bpd ve flsi ise 3-4 gün kadar şükürki onlarda ilerleme yok aynı kalıyor.
Sana moralini bozma demeye geldim.
İnsan ilk duyunca çok üzülüyor ama evladın için bu üzüntüyü bir kenara bırakıp güzel ve olumlu düşünmen lazım.

Gelelim erken alırız demesine banada aynısını dedi.
Ama şunları özellikle belirterek erken alırız dedi.
Suyunda azalma,beslenmesinde sıkıntı,kilo alımı durursa,kan akışında bozulma olursa cigerleri için gerekli tedaviyi yaparız erken alırız dedi.
Ve bunları duyduğumda kızım sadece 745grdı.
Doktorumuz minyon bir bebek olma ihtimalide var gelişme geriliği başlamışta olabilir diye kontrollerimizi 2 haftada bire indirdi.
Doktorun odasında çıktığımda elim ayağım buz kesilmişti.
Çok şükür ki şuan herşey yolunda gidiyor.
Acmiz geriden gelmeye devam ediyor, şükürler olsun ki kilo almaya büyümeye devam ediyoruz.
Her kontrolde suyuna,kan akışına bakıyor.
Hele son kontrolde fark devam ediyor ama kapatıcak gibi görünüyor dedi dünyalar benim oldu.
Bunları bana söyleyen doktor 50tl muayene ücreti alıyor.
Senin doktorun 400-500 gibi yüklü bir para alıp bu açıklamaları yapmaktan acizse kusura bakma ama o doktoru değiştir.

Ayrıca belirtmek istiyorum gelişme geriliği demek hastalık demek değil sadece bebeğin zayıf doğması demek
Kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyorki zayıf diye üzülesin
Hem şöyle düşün ilerde zaten kız olduğu için rejim yapıp kilo vericek :))
Boşver şimdiden çıtı pıtı olsun
Sağlıkları yerinde olsunda gerisinin inan hiiiç önemi yok kuzum.
Allah cümlemize çekemiyeceğinden fazla dert vermesin

Çok doğru cnm.senin bu konuşmalarına bayılıyorum.

Çok faydalı bir ot canım hamileliktede bilinen birçok faydası var ama sınırlı tüketilmesi gerekiyor.
Fazla tüketimi det kanamasına ve düşüğe sebebiyet veriyor

BellaCiao canım sen bugün kalp için doktora gidicektin demi gününü karıştırmıyorum umarım
Gittin mi naptın girmemişsin daha merak ettim

Kim olursa olsun mesleği ne olursa olsun bu tür insanlara ben okumuş adam olamamış diorum,çünkü çevremde o kadar çok rastladım ki Her tür meslekten böyle insanlara ,mimar olup evine gelen misafire hoşgeldin demeyi bilmeyen de gördüm, öğretmen olup sürekli onun bunun dedikodusunu yapanıda gördüm, ama kendi bilen çok saygılı değerli öğretmen arkadaşlarımda var ,zengin olup çok mütevazı insanlarda var bide işte drum deyip böyle densiz olan da var helede bu hamileliğimde yaşadığım doktorlarla olan sıkıntılar ki ben herkesi anlayışla karşılaan biriyim, mesleği insanlarla diyalog olan kişilerin işi gerçekten zor bunun farkında olduğum için ona göre davranırım ,okuması yazması olmayan köyünden dışarı çıkmayan bi kişi bu drların yaptığını yapsa adı cahil olur köylü olur ama onlar yapınca kimse bişey diyemiyo kendimde dahil sinir olduğumuzla kalıyoruz,kendimizi üzüyoruz

Evet aynen öyle ben de öğretmenim ve eve gelip uyuyamadıgım oluyor bazen kücücük sebeplerden. Cok üzgün kırgın ve kızgınım.
Çok var canım böyle, malesef size de denk gelmiş, Doğum hikayelerinde de okuyorum doğum sırasında bile ne biçim muamele eden dr hemşireler var. bence hastaneye müracaat edilebiliyorsa memnuniyetsizliğini bildir. Başka dr bakarsın sonra da kafana takma bu olayı canını daha fazla sıkmasın bebiş de üzülmesin annesi Allah’a havale et

Allah akıl fikir versin hep bunlar uğraşacak başka şeyleri olmadığından...

Hemen sabim e şikayet et bir güzel uyarı alır o dr... Ve kendine gerçekten enerjinin tuttuğu bir drbul doğum ekip işi ve senin kendini iyi hissetmen çok önemli

bence artık tehlikeli süreci geçtik abartmadan yiyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…