Üzme kendini canım doktorlar böyle maalesef pat diye söylerler hatta ihtimal dahilinde olanları bile olmuş gibi suratına söyleyebilirler. Allah'ın izniyle nasibi nasil olacaksa öyle dünyaya gelecekler. Bizler zaten elimizden geleni yapıyoruz.Kizlar gunaydin.
Ben moral bozuklugundan uyuyamadim gece basim fena agriyorDun doktor kontrolumu vardi. Bebegimde gelisme geriligi cikti. Genel cizelgemde alt sinira son iki aydir dusus var Doktor boyle giderse erken almak zorunda kalicaz dedi cok moralim bozuldu. Oyle 2500 uzeri kilolu bebek bekleme dedi. En fazla olursa 2000-2500 olur dedi. Ac, bpd, hc ve kilosu geriden geliyor fl haftasinda sadece. Normalde doktorum birsey gorunce hic soylemezdi ama dun aksam baya siddetli agir konusmalar yapti esimle sok olduk. Ben sana dinlen bebek toparlansin diye rapor yaziyorum senin raporluyken geriliyor boyle giderse yakin zamanda gelisimi durur cok dusmus dedi Napacagimi sasirdim
Banada diyorlar ayyy seni son ayında düşünemiyorum nasıl doğuracaksan filan diye konusuyorlar.bogazlarini skasim geliyor.nerde bı dengesiz beni buluyor diyordum bak.sanada soyluyorlarmis.allah ıslah etsin ya kimseden bı beklntim yok sadece knusmasinlar yeter diyorum onunda yapmiyorlarAhh o milletin densizlikleri beni de canımdan bezdirdi. Dün bir sözde kadın doğumcu da 30 haftalık deyince ikiz mi dedi. Napayım erkek karnı sivrildi gidiyor içime mi çekeyim.
Canım portakal ve aşure bebeğe kilo yaparmış diye duydum. Bol bol dinlen madem raporlusun keyfine bak
Dengesiz takma kafana taktikca vücudun yipraniyor bebeğin etkilenir sen elinden geleni yapıyorsan cnm rabbimin bileceği şey.vicdanen rahat edersin.insallah herşey istediğin gibi olur.guzel.haberlerini alalım buradanKuzum dinleniyorum inan sadece son bir hafta kayinvalidemle gorumcemler yatili ziyarete geldiler o yuzden cok duzenli sutumu fln icemedim ama inan bir hafta oncesine kadar salataya bile barbunya, kuru fasulye koyup vitamin olsun diye yedim. Muzumu meyve suyumu hic eksik etmedim nerde hata yaptim bilmiyorum sadece sol tarafima yatarak uyumadim acaba ondan mi oldu yada baska birsey mi varda soylemiyor anlamadim ama artik gelisimi dususe gecmis, alt sinira yaklasmis yukari cikmaz ilerlemez eger tamamen durursa aliriz dedi sok oldum. Bir hamileye boyle direk soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama cok canim sikildi gece uyuyamadim dusunmekten, basimin agrisindan öluyorum
Sağol kuzum.eline sağlık canım çok sevimli olmuş. maşallah böyle becerikli annelere bayılıyorum.
ben de kalkamıyorum. hele dün koltuktan kalkma çabalarım sonucunda eşim gülmekten bana yardım edemedi. sonra hepimiz güldük bildiğin top gibi oldum
Maşallah canım. squat fikri mantıklı geldi ben de yapayım yapabilirsem eğer. benim en çok merak ettiğim acaba bu da normal doğum olabilir mi? yani sezeryan hiç düşünmüyorum umarım aksilik çıkmaz. meme ucu kremi için erken değil mi ben doğuma 1-2 hafta kala kullanmayı düşünüyordum.
ala ala ben de 31+6 dayım acaba kullandığımız programlar mı farklı..benim sat tarihi 27 haziran
Tesekkur ederim cevabın icin :) hicbisey soramadım doktora gecen ay boynunda kordon var demişti naptı cözdü mü bu baş niye ileri ben izne ayrılcam onun icin hangi hafta geleyim vs hicbirsey soramadım. Eşimi de azarladı biraz ilerden bak alacaklı gibi dikilme dedi. Eşim kırk kere özür diledi adam yüzüne bile bakmadı anlamadımCnn baş çevresi genetik ,2 haftaya kadar cihazın yanılma payıda var,bebeğin başının küçük veya büyük olması anne ve babanın baş çevresiyle alakalı,her ay aradaki fark giderek artarsa veya azalırsa O zaman drlar daha sık kontrole çağırıyo ,bence sıkıntılı bi durum yok senin bebişde
Densizlige bak gerçekten işte bunu kastediyorum resmen ihtimal olabilecek şeyleri pat diye yüzüne söylemek ne kadar kötü.Banada bebek yaşar mı yaşamaz mı sakat mı değil mi dedi riskli gebeliğe yollarız dedi o an yutkundum sesim değişti sonra üstyle baktı bişey yok korkulcak dedi,benim zaten hamileliğim çok stresli geçiyor bide üstüne öyle deyince kaç gün üstümden atamadım
Banada diyorlar ayyy seni son ayında düşünemiyorum nasıl doğuracaksan filan diye konusuyorlar.bogazlarini skasim geliyor.nerde bı dengesiz beni buluyor diyordum bak.sanada soyluyorlarmis.allah ıslah etsin ya kimseden bı beklntim yok sadece knusmasinlar yeter diyorum onunda yapmiyorlar
Tesekkur ederim cevabın icin :) hicbisey soramadım doktora gecen ay boynunda kordon var demişti naptı cözdü mü bu baş niye ileri ben izne ayrılcam onun icin hangi hafta geleyim vs hicbirsey soramadım. Eşimi de azarladı biraz ilerden bak alacaklı gibi dikilme dedi. Eşim kırk kere özür diledi adam yüzüne bile bakmadı anlamadım
Densizlige bak gerçekten işte bunu kastediyorum resmen ihtimal olabilecek şeyleri pat diye yüzüne söylemek ne kadar kötü.
Benim annemde kanama vardı canım adet kanaması kesilmedi doktora gitmiş , o da yüzüne bakıp kanser bu resmen demiş , hatta o sırada başka hasta odaya girince dışarı çık bekle bu kadın bu genç yaşında kanser olmuş sizde anlayış yok demiş ..
Annem bizden sakladı ama kendi kendine her akşam ağlamış kıyamam , ve ameliyat oldu rahim alındı. Kanser falan da değilmiş , sadece bir ihtimalmis zaten patoloji yapılmadan da anlaşılması mümkün değilmiş. Doktor tamamen yüzüne bakıp küçük bir ihtimali olmuş gibi söylemiş
Alırız derken erken doğumu kast ediyor değil miKuzum dinleniyorum inan sadece son bir hafta kayinvalidemle gorumcemler yatili ziyarete geldiler o yuzden cok duzenli sutumu fln icemedim ama inan bir hafta oncesine kadar salataya bile barbunya, kuru fasulye koyup vitamin olsun diye yedim. Muzumu meyve suyumu hic eksik etmedim nerde hata yaptim bilmiyorum sadece sol tarafima yatarak uyumadim acaba ondan mi oldu yada baska birsey mi varda soylemiyor anlamadim ama artik gelisimi dususe gecmis, alt sinira yaklasmis yukari cikmaz ilerlemez eger tamamen durursa aliriz dedi sok oldum. Bir hamileye boyle direk soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama cok canim sikildi gece uyuyamadim dusunmekten, basimin agrisindan öluyorum
Aynen öyle Rabbim her zaman vicdanlı sağlık çalışanları ile karsilastirsin canım, her meslekte olabileceği gibi maalesef sağlıkta da var çürük elmalarKızlar neler diyrosunuz yaaa Rabbim vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın....kansersin demek direk tahlil olmadan.olsa bile genç yaşında olmuş diyip kadını bunalıma sokmak tövbe yarabbim.
babalar da bebişlerini görmek ne demek alacaklı gibi dikilme ay nasıl bir terbiyesizlik. bi de eşin özür dilemiş. napsın adam ters bişi dese bu sefer sana da ters konuşur.
Bu değerlerde bence ve bütün hislerimce hiçbir sıkıntı yok lütfen sadece dua ve tevekkül etKızlar bugün doktora gittim geldim, vücudu 27+6 başı 29+6 gibi cıktı. Hep başı önde gidiyor bu sıkıntı mı? Doktor cok tersti güya özele gidiyorum bi dövmediği kaldı hicbirsey soramadım
Canım Ankara’da mısın doktorun kimo nasıl laf ya...bence direk o doktoru bırak. böyle bi durumda seni rahatlatmayıp üzerine bi de laf sokuyorsa o insan doktor olmasın bu kadar da körelmiş olamaz vicdanları. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bi an önce başka doktora git.
Cok üzüldük cok para verip özele gidiyoruz bir de. Eşim ki benden kibardır cogu kızılacak seye bile insanlara ayıp olur diye tepki vermez ben kızarım. Ama şok oldu garibim özür diledi kenara oturdu. Muayene bitti zaten 5 dk baktı. Ben yüzünü görebilir miyiz dedim renklide, arkası dönük al ensesine bak dedi. Neyse öyle diyosanız tamam dedim. Kalktım sedyeden eşim süklüm püklüm mahcuplanarak tekrar özür dilerim heyecandan bilemedim hocam dedi. Neyse artık dedi cevap olarak. Ne bir ölcüm kagıdı bir ultrason resmi vs hicbirsey de vermedi. Bana döndü 26 haftadayız dmi dedi yok dedim 28. İyi dedi 4 hafta sonra gel. Tamam dedim cıktık. Ama ölcümleri hemsireye söylerken kafa 30 diğer seyler 28 haftadaydı. İcime taş oturdu onu bile soramadımKızlar neler diyrosunuz yaaa Rabbim vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın....kansersin demek direk tahlil olmadan.olsa bile genç yaşında olmuş diyip kadını bunalıma sokmak tövbe yarabbim.
babalar da bebişlerini görmek ne demek alacaklı gibi dikilme ay nasıl bir terbiyesizlik. bi de eşin özür dilemiş. napsın adam ters bişi dese bu sefer sana da ters konuşur.
Ne kadar ayıp ya hoşgörü denen bir şey kalmamış çok yazık..bence böyle durumlarda aynı terslikle karşıdakine cevap verilmeli en azından içinde kalmıyor insanın kendilerini üstün insan sanıyorlar herhalde..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zamanTesekkur ederim cevabın icin :) hicbisey soramadım doktora gecen ay boynunda kordon var demişti naptı cözdü mü bu baş niye ileri ben izne ayrılcam onun icin hangi hafta geleyim vs hicbirsey soramadım. Eşimi de azarladı biraz ilerden bak alacaklı gibi dikilme dedi. Eşim kırk kere özür diledi adam yüzüne bile bakmadı anlamadım
bu bahsettiğin doktor özeldemi çalışıyor? Anlamıyorum ne biçim doktor bunlar ya? Bence çokta müsade etmeyin bu tavırlarına. Doktormu yok yani. o adama mecbur değilsiniz. devlet hastanesimi bilmiyorum ama genelde devlettekiler bu kadar arsız oluyorTesekkur ederim cevabın icin :) hicbisey soramadım doktora gecen ay boynunda kordon var demişti naptı cözdü mü bu baş niye ileri ben izne ayrılcam onun icin hangi hafta geleyim vs hicbirsey soramadım. Eşimi de azarladı biraz ilerden bak alacaklı gibi dikilme dedi. Eşim kırk kere özür diledi adam yüzüne bile bakmadı anlamadım
Canım üç haftadan sonra sıkıntı oluyor gelişim farklılığıCok üzüldük cok para verip özele gidiyoruz bir de. Eşim ki benden kibardır cogu kızılacak seye bile insanlara ayıp olur diye tepki vermez ben kızarım. Ama şok oldu garibim özür diledi kenara oturdu. Muayene bitti zaten 5 dk baktı. Ben yüzünü görebilir miyiz dedim renklide, arkası dönük al ensesine bak dedi. Neyse öyle diyosanız tamam dedim. Kalktım sedyeden eşim süklüm püklüm mahcuplanarak tekrar özür dilerim heyecandan bilemedim hocam dedi. Neyse artık dedi cevap olarak. Ne bir ölcüm kagıdı bir ultrason resmi vs hicbirsey de vermedi. Bana döndü 26 haftadayız dmi dedi yok dedim 28. İyi dedi 4 hafta sonra gel. Tamam dedim cıktık. Ama ölcümleri hemsireye söylerken kafa 30 diğer seyler 28 haftadaydı. İcime taş oturdu onu bile soramadım
Ayy okudukça sinir oldum bir insan nasıl kalp kırmaktan Korkmaz hiç anlamıyorum hayatta en korktuğun şeylerden biri.Cok üzüldük cok para verip özele gidiyoruz bir de. Eşim ki benden kibardır cogu kızılacak seye bile insanlara ayıp olur diye tepki vermez ben kızarım. Ama şok oldu garibim özür diledi kenara oturdu. Muayene bitti zaten 5 dk baktı. Ben yüzünü görebilir miyiz dedim renklide, arkası dönük al ensesine bak dedi. Neyse öyle diyosanız tamam dedim. Kalktım sedyeden eşim süklüm püklüm mahcuplanarak tekrar özür dilerim heyecandan bilemedim hocam dedi. Neyse artık dedi cevap olarak. Ne bir ölcüm kagıdı bir ultrason resmi vs hicbirsey de vermedi. Bana döndü 26 haftadayız dmi dedi yok dedim 28. İyi dedi 4 hafta sonra gel. Tamam dedim cıktık. Ama ölcümleri hemsireye söylerken kafa 30 diğer seyler 28 haftadaydı. İcime taş oturdu onu bile soramadım
özelmiş bide ya hayretler içindeyim . doktorun ilgli olması inanın her açıdan çok önemli. Başka doktor bakma şansınız yok mu? O adama bu hareketlerine rağmen para kazandırmak benim zoruma giderdi yani . üstüne birde azarlamış eşinizi. Çok sinirlendim çokkkCok üzüldük cok para verip özele gidiyoruz bir de. Eşim ki benden kibardır cogu kızılacak seye bile insanlara ayıp olur diye tepki vermez ben kızarım. Ama şok oldu garibim özür diledi kenara oturdu. Muayene bitti zaten 5 dk baktı. Ben yüzünü görebilir miyiz dedim renklide, arkası dönük al ensesine bak dedi. Neyse öyle diyosanız tamam dedim. Kalktım sedyeden eşim süklüm püklüm mahcuplanarak tekrar özür dilerim heyecandan bilemedim hocam dedi. Neyse artık dedi cevap olarak. Ne bir ölcüm kagıdı bir ultrason resmi vs hicbirsey de vermedi. Bana döndü 26 haftadayız dmi dedi yok dedim 28. İyi dedi 4 hafta sonra gel. Tamam dedim cıktık. Ama ölcümleri hemsireye söylerken kafa 30 diğer seyler 28 haftadaydı. İcime taş oturdu onu bile soramadım
Canım 3.5 diye hatırlıyodum.3,5 muydu kuzu aklımda 3 olarak kalmış
Kuzum dusunduklerinden değilki bı kulp takacaklarya illa bişey çıkacak ağızlarından bı iki sacma kelime.eltimde yeni doğum yaptı ayyy düşünemiyorum seni diye konuşunca bana daha bir kaç aya kadar başından geçti agliyip duruyordun ben senin gibi aylamiyorum.kimsedende bı beklentim yok dedim.bozuldu kaldı dengesiz.kendi ağlayarak ev işi yapamıyorum diyip.kaynanama tüm evini temizletmisti.bi zahmet düşünmesinler o zamanmillete neyse bizim kilomuzdan göbeğimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?