İyi denk gelmiş o zamanişin de rahatsa git gel ohh
Canım senin bu yaşadığın konuşmanın aynısını ama daha olumlu olarak ben 26.haftada doktorumla yaşadım.
Benim kızımında acsi 2 hafta geriden geliyor.
Bpd ve flsi ise 3-4 gün kadar şükürki onlarda ilerleme yok aynı kalıyor.
Sana moralini bozma demeye geldim.
İnsan ilk duyunca çok üzülüyor ama evladın için bu üzüntüyü bir kenara bırakıp güzel ve olumlu düşünmen lazım.
Gelelim erken alırız demesine banada aynısını dedi.
Ama şunları özellikle belirterek erken alırız dedi.
Suyunda azalma,beslenmesinde sıkıntı,kilo alımı durursa,kan akışında bozulma olursa cigerleri için gerekli tedaviyi yaparız erken alırız dedi.
Ve bunları duyduğumda kızım sadece 745grdı.
Doktorumuz minyon bir bebek olma ihtimalide var gelişme geriliği başlamışta olabilir diye kontrollerimizi 2 haftada bire indirdi.
Doktorun odasında çıktığımda elim ayağım buz kesilmişti.
Çok şükür ki şuan herşey yolunda gidiyor.
Acmiz geriden gelmeye devam ediyor, şükürler olsun ki kilo almaya büyümeye devam ediyoruz.
Her kontrolde suyuna,kan akışına bakıyor.
Hele son kontrolde fark devam ediyor ama kapatıcak gibi görünüyor dedi dünyalar benim oldu.
Bunları bana söyleyen doktor 50tl muayene ücreti alıyor.
Senin doktorun 400-500 gibi yüklü bir para alıp bu açıklamaları yapmaktan acizse kusura bakma ama o doktoru değiştir.
Ayrıca belirtmek istiyorum gelişme geriliği demek hastalık demek değil sadece bebeğin zayıf doğması demek
Kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyorki zayıf diye üzülesin
Hem şöyle düşün ilerde zaten kız olduğu için rejim yapıp kilo vericek :))
Boşver şimdiden çıtı pıtı olsun
Sağlıkları yerinde olsunda gerisinin inan hiiiç önemi yok kuzum.
Allah cümlemize çekemiyeceğinden fazla dert vermesin
Alırız derken erken doğumu kast ediyor değil mi
Canım aynı doktor on dk sonra aynı cihazla tekrar ölçüm yarışa Bİle farklı çıkma ihtimali varCanim aynen katiliyorum dediklerine. İnan 7 aydir ayni doktordayim hicbirgun boyle sert konusmamisti. Gelismez artik durur gelisimi dedi sok oldum. Bugun riskli gebelige gittim devlette. Orda da ac, hc, bdp geri cikti. Previa kesinlesti, birde ustune rahim agzi kisaligi cikti. Zayif dogmasindan degil de zayif olup hayata tutunamaz yada kafasi geriden geldiginden beyninde bir engel olur diye korkuyorum. Uc hafta sonra ayrintili gunu verdiler. Kendi doktoruma tansiyonum 15 e cikiyor demistim ama ne hikmetse o olctugunde hep 10 cikmisti inanmadi. Bugunku doktora soyledim yukseliyor diye o da takip yap kagida yaz getir tansiyon onemli olmszsa 24 saatlik idrar aliriz dedi. Allahim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci. Birde dun kendi doktorum bebegin kilosunu 1150 olcmustu bugunku doktor 1020 olctu. Kime inanacagimi bilemedim
Üzme kendini canım doktorlar böyle maalesef pat diye söylerler hatta ihtimal dahilinde olanları bile olmuş gibi suratına söyleyebilirler. Allah'ın izniyle nasibi nasil olacaksa öyle dünyaya gelecekler. Bizler zaten elimizden geleni yapıyoruz.
Doktoruna baya muayene ücreti veriyordun sen ve memnun da değilsin en başından beri başka bir doktor araştırmalisin bence. Kinalikadin doğum yaptı biliyosun , Instagram da doktoruna baktım gerçekten övdüğü kadar var Dr Polat dursun , keşke sende ona gidebilsen daha faydalı olacaktır sana
BellaCiao Bella' m bugun riskli gebelige gittim serviks boyu 27 mm dusmus Hemde bir haftada nasil 5 mm dustu anlamadik.. 25 alti tehlike surekli yatman lazim dedi valla nerden tutsam elimde kaliyor simdi birde bu cikti. Sen bunun icin ekstra bir ilac kullaniyor musun ?
Cnm bugün biriyle konuştum bebeği sanırım 39_40 haftada doğmuş ama gelişimi 35 haftalık olarak ,maşallah kocaman olmuş takma kafana rahat ol rabbim dilerse herşey olur herşey rabbimin elınde, ol deyince olduruyoEvet cnm sanirim oyle demek istedi. Sezeryan olacak ya ondan aliriz dedi sanirim
Kızlar allah isterse dünyayı iğne delipinden geçirir herşey Allah’a emanetCnm bugün biriyle konuştum bebeği sanırım 39_40 haftada doğmuş ama gelişimi 35 haftalık olarak ,maşallah kocaman olmuş takma kafana rahat ol rabbim dilerse herşey olur herşey rabbimin elınde, ol deyince olduruyo
Kuzum attığım resimdeki en doğru olanı bana göre. Yoksa 36-37 hafta 9 aya denk geliyor.Ben hala kaç hafta kaç aylık anlamıyorum her yerde başka hesap var
Sağol kuzum.Canım 3.5 diye hatırlıyodum.
Netten baktım şimdi 3müş.
Uras büyüdüğü için değerin arttı korkma annesi,bu değerleri (sınıra yakın)doktorlar çok büyük sorun olarak görmüyor.
Takip edilmediği çok daha yüksek değerlerden korkuyorlar için rahat olsun. Benim ilaça rağmen bir ara değerim 5e yaklaşmıştı 2.trimesterda
Ayrıca kuzum dereotu hamilelikte tüketilmiyor diye biliyorum,tam emin değilim.
Netten bir araştırda tüket istersen
Ben en son gittiğimde sormuştum canım 32+0 da alman gerek dedi bana doktorumMerhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı
Canim ben ikiz bebek bekliyorum. Benimde 30. Hafta izinim basliyor ve doktor 30. Hafta dolunca verebilirim diyor. Yani seninkide 32.e girince degil 32 dolunca oluyorMerhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı
Şimdi kaçıncı haftadasınızCanim ben ikiz bebek bekliyorum. Benimde 30. Hafta izinim basliyor ve doktor 30. Hafta dolunca verebilirim diyor. Yani seninkide 32.e girince degil 32 dolunca oluyor
Ben de hep bu modeli görüyorum kullanışlı da gözüküyor ama binbir marka var birkaç tane mağazada inceledim çok kötü geldi fermuarı dikişi falan şöyle kaliteli bir şey bulursam ben de kırmızı istiyorum bebek arabasıyla uyumlu olsun diye:)Bende bu çantayı alsammı almasam mı karar veremedim siyah renk bulursam alıyım diye düşünüyorum
Benim arkadaşım 32+0 da aldı tam böyle veriliyor demişler canımMerhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı
Gelişmez artık durur !!!! Doktor bunu söyleyen,yukarda Allah var nerden biliyorda bu kadar emin.Canim aynen katiliyorum dediklerine. İnan 7 aydir ayni doktordayim hicbirgun boyle sert konusmamisti. Gelismez artik durur gelisimi dedi sok oldum. Bugun riskli gebelige gittim devlette. Orda da ac, hc, bdp geri cikti. Previa kesinlesti, birde ustune rahim agzi kisaligi cikti. Zayif dogmasindan degil de zayif olup hayata tutunamaz yada kafasi geriden geldiginden beyninde bir engel olur diye korkuyorum. Uc hafta sonra ayrintili gunu verdiler. Kendi doktoruma tansiyonum 15 e cikiyor demistim ama ne hikmetse o olctugunde hep 10 cikmisti inanmadi. Bugunku doktora soyledim yukseliyor diye o da takip yap kagida yaz getir tansiyon onemli olmszsa 24 saatlik idrar aliriz dedi. Allahim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci. Birde dun kendi doktorum bebegin kilosunu 1150 olcmustu bugunku doktor 1020 olctu. Kime inanacagimi bilemedim
Aslında tüm yediklerimiz için geçerli değilmi bu kural canım aza karar çoğu zarar diye :))Kuzum attığım resimdeki en doğru olanı bana göre. Yoksa 36-37 hafta 9 aya denk geliyor.
YADA şöyle diyim mesela 28 haftaya direk 7 ay dersek Doğuma 12 hafta kalmış oluyor bu yüzden bu mantıklı değil. O zamanda 1 ay 6 hafta gibi oluyor :)) Aslında ne 4 hafta ne de 6 hafta. Hafta değilde gün hesabı yaparsak en doğrusu gibi oluyor :)) Çokta önemli değil gerçi kuzum takıl kafana göre
Sağol kuzum.
Dereotu sevmem Zaten ama çok tüketmedikçe bunların zararı olduğuna pek ihtimal vermiyorum ya. Narda yedim salatada maydonoz da yedim şükürler olsun hamileliğimde nokta şeklinde kanamam dahi olmadı ama dikkat etmek lazım yinede tabiBir doktorda demişti işte poğaçadan maydonoz ayıklayanlar var hiç gerek yok bağ bağ alıp yemediğiniz sürece birşey olmaz demişti mesela.
Weego bizimkindenCanım 3 çanta arasında kararsızım,daha önce ekran görüntüsü almıştım.
İndirime girince aradaki fiyat farkını karşılaştırayım diye :))
Eki Görüntüle 2232774 indirim adı altında bu çanta şuanda 126.90 tl
Eki Görüntüle 2232776
Eki Görüntüle 2232777
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?