2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
BellaCiao Bella' m bugun riskli gebelige gittim serviks boyu 27 mm dusmus Hemde bir haftada nasil 5 mm dustu anlamadik.. 25 alti tehlike surekli yatman lazim dedi valla nerden tutsam elimde kaliyor simdi birde bu cikti. Sen bunun icin ekstra bir ilac kullaniyor musun ?

Canim aynen katiliyorum dediklerine. İnan 7 aydir ayni doktordayim hicbirgun boyle sert konusmamisti. Gelismez artik durur gelisimi dedi sok oldum. Bugun riskli gebelige gittim devlette. Orda da ac, hc, bdp geri cikti. Previa kesinlesti, birde ustune rahim agzi kisaligi cikti. Zayif dogmasindan degil de zayif olup hayata tutunamaz yada kafasi geriden geldiginden beyninde bir engel olur diye korkuyorum. Uc hafta sonra ayrintili gunu verdiler. Kendi doktoruma tansiyonum 15 e cikiyor demistim ama ne hikmetse o olctugunde hep 10 cikmisti inanmadi. Bugunku doktora soyledim yukseliyor diye o da takip yap kagida yaz getir tansiyon onemli olmszsa 24 saatlik idrar aliriz dedi. Allahim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci. Birde dun kendi doktorum bebegin kilosunu 1150 olcmustu bugunku doktor 1020 olctu. Kime inanacagimi bilemedim

Canım aynı doktor on dk sonra aynı cihazla tekrar ölçüm yarışa Bİle farklı çıkma ihtimali var

Canim o doktoru bende arastirdim ama previa dogumuna sanirim 15 bine giriyormus. Esim veririz senden onemli degil dedi ama iste ben vicdan yaptim zaten durum Allah korusun kotulesirse mecburum ona gitmeye. Birde 32 haftayi gorursem eger bir kerede olsa ona muayeneye gitmek istiyorum

Canım ilaç kullanmyorum tedaviye 25 altına düşünce veriyorlar. Ben bilmiyorum ne kadar oldu bu cuma ölçtürecem bakalım.
Kasılmaların oldu mu ? Fazla ayakta kalma yemek yaptım dedin ya kayınvaliden gelince işte o çok zararlı fazla ayakta kalmamak lazım. Acaba plasenta mı baskı yapıyor ? Sadece yatman lazım tuvalet ve duş dışında sakın kalkma yemek yerken bile yarı uzanık ye fazla oturma ayakta 5dkdan fazla kalma. Sürekli sol tarafına yat bacaklarının arasına yastık koy. Üzülme daha 25 altına düşmemiş daha eğer gerçekten hiç kalkmazsan bir kaç hafta daha seni idare eder

Evet cnm sanirim oyle demek istedi. Sezeryan olacak ya ondan aliriz dedi sanirim
Cnm bugün biriyle konuştum bebeği sanırım 39_40 haftada doğmuş ama gelişimi 35 haftalık olarak ,maşallah kocaman olmuş takma kafana rahat ol rabbim dilerse herşey olur herşey rabbimin elınde, ol deyince olduruyo

Kızlar allah isterse dünyayı iğne delipinden geçirir herşey Allah’a emanet

Ben hala kaç hafta kaç aylık anlamıyorum her yerde başka hesap var
Kuzum attığım resimdeki en doğru olanı bana göre. Yoksa 36-37 hafta 9 aya denk geliyor.
YADA şöyle diyim mesela 28 haftaya direk 7 ay dersek Doğuma 12 hafta kalmış oluyor bu yüzden bu mantıklı değil. O zamanda 1 ay 6 hafta gibi oluyor :)) Aslında ne 4 hafta ne de 6 hafta. Hafta değilde gün hesabı yaparsak en doğrusu gibi oluyor :)) Çokta önemli değil gerçi kuzum takıl kafana göre
Sağol kuzum.
Dereotu sevmem Zaten ama çok tüketmedikçe bunların zararı olduğuna pek ihtimal vermiyorum ya. Narda yedim salatada maydonoz da yedim şükürler olsun hamileliğimde nokta şeklinde kanamam dahi olmadı ama dikkat etmek lazım yinede tabi Bir doktorda demişti işte poğaçadan maydonoz ayıklayanlar var hiç gerek yok bağ bağ alıp yemediğiniz sürece birşey olmaz demişti mesela.

Merhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı

Ben en son gittiğimde sormuştum canım 32+0 da alman gerek dedi bana doktorum

Canim ben ikiz bebek bekliyorum. Benimde 30. Hafta izinim basliyor ve doktor 30. Hafta dolunca verebilirim diyor. Yani seninkide 32.e girince degil 32 dolunca oluyor

Bende bu çantayı alsammı almasam mı karar veremedim siyah renk bulursam alıyım diye düşünüyorum
Ben de hep bu modeli görüyorum kullanışlı da gözüküyor ama binbir marka var birkaç tane mağazada inceledim çok kötü geldi fermuarı dikişi falan şöyle kaliteli bir şey bulursam ben de kırmızı istiyorum bebek arabasıyla uyumlu olsun diye:)

Canım beğendiğin modelin fotoğrafını paylaşabilir misin Ben de bu aralar bakıyorum da fikir olması açısından iyi olur
Canım 3 çanta arasında kararsızım,daha önce ekran görüntüsü almıştım.
İndirime girince aradaki fiyat farkını karşılaştırayım diye :))
indirim adı altında bu çanta şuanda 126.90 tl

Benim arkadaşım 32+0 da aldı tam böyle veriliyor demişler canım

Gelişmez artık durur !!!! Doktor bunu söyleyen,yukarda Allah var nerden biliyorda bu kadar emin.
Bu bebek azda olsa gelişmeye devam ediyorsa umut hep vardır hiç çanını sıkma.
Bu doktoru vakit yakınken bırak daha iyi bir doktora gidip takiplerini yaptırmanı tavsiye ederim.

Sen gelişme geriliğinin nedenini bile bilmiyorsun demi.
Bak ben tahminimce söyleyeyim neden olduğunu tansiyon sorunundan oluyor.
Tuzu hayatından çıkart hiç kullanma günde 1 bardak limonlu su tüket.
Bir sonraki kontrole kadar bunu uygula ne kadar fark ettiğini görünce sen bile şaşırcan.

Zayıf bebekler daha çabuk toparlıyorlar canım sen korkularını peşi sıra sıralamaki,korktuğunla sınanmayasın.
Prematüre gücü diye bir i..da bir sayfa var.
Kadının oğlu 700gr dünyaya geliyor gelişim geriliğinden şuan 3 yaşında maşallahı var bakmanı tavsiye ederim.

Aradaki ölçüm farkınada takılma canım milimlik ölçülüyor.
Doktor farkı,ultrason farkı var.
Son kontrolümde doktor 2 farklı ac ölçüsü aldı 2side farklı çıktı.

Aslında tüm yediklerimiz için geçerli değilmi bu kural canım aza karar çoğu zarar diye :))
Dereotu içinde bu geçerli ❤
Ben maydanoz tüketiyorum arada ama çok çok az
Doktorunda dediği gibi bağ bağ alıp yemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…