2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aboo :) Bende bizim buraya soğuk oluyor diyordum. Haziranda gündüz iyi gibi de akşamları hırkasız çıkılmıyor genelde. Ama bende sıcağı sevenlerdenim. Soğuk bana göre değil hiç.
İyi edersin valla Akdeniz mis :))
Bende bel fıtığı var
Ondan korse kullanmaya alışkınım
Önemli olan gerçekten güzel ve kullanışlı bir ürün bulabilmek
Haklısın kuzu. yamuna korse duyuyordum ama bizzat kullanan tanıdığım olmadı, araştırmadım. Geçenlerde denk gelmiştim indirimdeydi. O zaman dikkatimi çekmişti..

Eşimin memleketinin bir ilçesindeyiz, bu yıl tayinimiz çıktı geldik.
Üç yıl doğu gorevindeydik bu kadar soğuk değildi

Benim düğünüm ağustosta oldu, bizim akrabalara düğüne gelirken kalın şeyler alın dedik ama Akdeniz insanı o sıcakta hayal edemiyor ne kadar soğuk olabileceğini
Hepsi hasta oldu
Ee size söyledik diyorum, bu kadar soğuk olacağını düşünemedik diyorlar

Haklılar hayal edememişlerdir
Peki şeye ne denilmeli benim düğün günü Temmuz sonu yola çıkarken deli gibi yağmur yağıyordu biz hırka falan aldık balayına giderken Gittiğimiz yer Ege

Senin canından kıymetli değil canım , inan bana eşin hakli. Onca tedavi sürecinden geçtin maddi manevi yiprandin . Sona gelmisken imkanları zorla bence

Canım gelişiminde bi gerileme mi var bebişin
Benimkisinde var son iki aydır birer hafta geriliyo cuma acilden gittim druma nst ye falan bağladı haraketleri de azdı gece 11di çıktığımda bu cuma yine çğırdı ne yapcaz bilmiyorum cuma 1.995 di yatırabilirim demişti 2. Nst de biraz haraket edince eve yolladı cuma ne dicek merak ediyorum
2. Kızımda da gerilik vardı 2 hafta ama o 27.haftalarda falandı hep geriden ama devam etti gelişmeye 2.810 doğdu bu o kadar olamıcak sanırım

Canım squatı doktoruna mutlaka danışmalısın o onay verirse yaparsın tedbirimizi alalım

Meme ucuna çok önem verdi hatta nasıl süreceğimi bile tarif etti canım erken değil demek ki

Saklayıp da sonradan çıkarması çok hoştu duygulandım bir de bana mavi yapması erkek olur diye yapmış tabii o zaman bilemiyorlarmış tesadüf de en sevdiğim renk mavidir kızımı da sarıcam ona

Aynı şey benim başıma gelse sanırım sakin olamazdım canım o koltuktan kalkardım ne özel ne de devlette bu şekilde bir muameleye maruz kalmaz reva değil yani bir de para verip kötü muameleye maruz kalmak.. çok sinirlendim yani okurken değiştir canım doktorunu

Kuzum Hayırlısıyla bi doğsun da kızımı kendime benzetirim ben sen ne güzel benzetmişsin var mo bir formülü?

Canım ben bi video buldum amerikalı hamile bir kadın sporcu cardio yaptırıyo ben onu yapıyorum zor bir hareket canım ilk yaptığında sonraki gün yürüyemiyorsun bile ben hamile kalmadan da bu tarz videolarla spor yaptığım için alışkınım ama hiç yapmamış kişilere tavsiye etmiyorlar o yüzden mutlaka doktoruna danışmadan yapma onay verirse yaparsın kuzum

Haklılar hayal edememişlerdir
Peki şeye ne denilmeli benim düğün günü Temmuz sonu yola çıkarken deli gibi yağmur yağıyordu biz hırka falan aldık balayına giderken Gittiğimiz yer Ege

Ayy biz öyle bir yağmura balayına giderken yolda yakalandık
Biz de Ege'ye gidiyorduk

Ben tüh hep de yazlık aldık ya üşürsem dedim de eşim benle epey dalga geçmişti

Şimdi aklıma geldi 2017de Ege depremi olmuştu 6.5 şiddetinde. Biz balayında yakalandık o depreme Bizde ki şans. Hatta edepsiz Kişiler eheheh gittiniz deprem yaptınız geldiniz demişti ay komedi
Ciddi misin canım şanssızlık olmuş 6,5 da fena sallar depremden çok korkarım ben ya

Ciddi misin canım şanssızlık olmuş 6,5 da fena sallar depremden çok korkarım ben ya
Evet kuzu :) Birde bizim burda genelde yan sallıyor küçük depremler orda çok değişik sallandık aşağı yukarı gibiydi Korkunç bir geceydi evden nasıl giyinip çıktık bilemedik şezlongta yatmıştık anı olarak kaldı öyle
Hatta o şokla babamı arayıp siz iyi misiniz diye sormuştum Karadeniz nere Ege nere işte insanın aklına gelmiyor

Cuttingcorners kuzu squatı kaç set ve kaç kez yapıyorsun ? Ben spor zamanı yapıyordum da çok zorlanıyordum hamilelikte iyi yapıyorsun tebrik ederim
İki şekilde yapıyorum canım biri çömelip kalkma şeklinde diğeri de yana doğru eğilip bir adım şeklinde videoda yaptığım için saymadım canım başka hareketlerde var çünkü

İnsan çok korkuyor kuzum burada 4 şiddetinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor hemen eş dost arıyorum valla geçmiş olsun size bende olsam şezlongda yatardım

İnsan çok korkuyor kuzum burada 4 şiddetinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor hemen eş dost arıyorum valla geçmiş olsun size bende olsam şezlongda yatardım
Sağol kuzum benimde en çok korktuğum doğal afetlerden biri. Takıntı yapmıştım bi ara sürekli kontrol ediyordum deprem mi oldu falan diye.

Kızlar oğlumun ilk oyuncuklarını sipariş verdim
Her zamanki gibi sade şeyler tercih ettim
Çocuğun hiç renkli birşeyi yok annesi sevmiyor

Eklentiler

• 7094DC30-1759-4738-BEB2-CB917EE3BEAF.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 44FD8DED-DA7A-4FEA-BF8B-9FE29B2F4D92.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
  • A1EF565C-44C9-4179-B300-5533038E5015.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
  • E3AB6134-6588-4AC6-AD41-D7AFE68AB664.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 33
  • EF7A47D9-7A31-4289-BBE7-05E8F500E764.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 8655ED30-F29A-40CF-890D-430A5315DAB4.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…