- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aboo :) Bende bizim buraya soğuk oluyor diyordum. Haziranda gündüz iyi gibi de akşamları hırkasız çıkılmıyor genelde. Ama bende sıcağı sevenlerdenim. Soğuk bana göre değil hiç.Gerçekten bahar ayı en güzel zaman diyorlar bakalım :)
Ben zaten hiç darlanmam eminim
Bulunduğumuz sehirde Ağustos ayında bile mont giyildiği oluyordu
Ben Akdenizliyim sıcağı severim
Bebek azıcık kendini toplasin hemen memlekete kaçmayı düşünüyorum
Haklısın kuzu. yamuna korse duyuyordum ama bizzat kullanan tanıdığım olmadı, araştırmadım. Geçenlerde denk gelmiştim indirimdeydi. O zaman dikkatimi çekmişti..Bende bel fıtığı var
Ondan korse kullanmaya alışkınım
Önemli olan gerçekten güzel ve kullanışlı bir ürün bulabilmek
Aboo :) Bende bizim buraya soğuk oluyor diyordum. Haziranda gündüz iyi gibi de akşamları hırkasız çıkılmıyor genelde. Ama bende sıcağı sevenlerdenim. Soğuk bana göre değil hiç.
İyi edersin valla Akdeniz mis :))
Haklısın kuzu. yamuna korse duyuyordum ama bizzat kullanan tanıdığım olmadı, araştırmadım. Geçenlerde denk gelmiştim indirimdeydi. O zaman dikkatimi çekmişti..
Haklılar hayal edememişlerdirEşimin memleketinin bir ilçesindeyiz, bu yıl tayinimiz çıktı geldik.
Üç yıl doğu gorevindeydik bu kadar soğuk değildi
Benim düğünüm ağustosta oldu, bizim akrabalara düğüne gelirken kalın şeyler alın dedik ama Akdeniz insanı o sıcakta hayal edemiyor ne kadar soğuk olabileceğini
Hepsi hasta oldu
Ee size söyledik diyorum, bu kadar soğuk olacağını düşünemedik diyorlar
Senin canından kıymetli değil canım , inan bana eşin hakli. Onca tedavi sürecinden geçtin maddi manevi yiprandin . Sona gelmisken imkanları zorla benceCanim o doktoru bende arastirdim ama previa dogumuna sanirim 15 bine giriyormus. Esim veririz senden onemli degil dedi ama iste ben vicdan yaptim zaten durum Allah korusun kotulesirse mecburum ona gitmeye. Birde 32 haftayi gorursem eger bir kerede olsa ona muayeneye gitmek istiyorum
Canım gelişiminde bi gerileme mi var bebişinCanim aynen katiliyorum dediklerine. İnan 7 aydir ayni doktordayim hicbirgun boyle sert konusmamisti. Gelismez artik durur gelisimi dedi sok oldum. Bugun riskli gebelige gittim devlette. Orda da ac, hc, bdp geri cikti. Previa kesinlesti, birde ustune rahim agzi kisaligi cikti. Zayif dogmasindan degil de zayif olup hayata tutunamaz yada kafasi geriden geldiginden beyninde bir engel olur diye korkuyorum. Uc hafta sonra ayrintili gunu verdiler. Kendi doktoruma tansiyonum 15 e cikiyor demistim ama ne hikmetse o olctugunde hep 10 cikmisti inanmadi. Bugunku doktora soyledim yukseliyor diye o da takip yap kagida yaz getir tansiyon onemli olmszsa 24 saatlik idrar aliriz dedi. Allahim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu sureci. Birde dun kendi doktorum bebegin kilosunu 1150 olcmustu bugunku doktor 1020 olctu. Kime inanacagimi bilemedim
eline sağlık canım çok sevimli olmuş. maşallah böyle becerikli annelere bayılıyorum.
El emeği işte canım bir de maneviyatı var o daha da önemli
ben de kalkamıyorum. hele dün koltuktan kalkma çabalarım sonucunda eşim gülmekten bana yardım edemedi. sonra hepimiz güldük bildiğin top gibi oldum
Maşallah canım. squat fikri mantıklı geldi ben de yapayım yapabilirsem eğer. benim en çok merak ettiğim acaba bu da normal doğum olabilir mi? yani sezeryan hiç düşünmüyorum umarım aksilik çıkmaz. meme ucu kremi için erken değil mi ben doğuma 1-2 hafta kala kullanmayı düşünüyordum.
ala ala ben de 31+6 dayım acaba kullandığımız programlar mı farklı..benim sat tarihi 27 haziran
Senin annen de benim ki gibi saklamış canım, benim ve kardeşlerimin kundak bezleri de aynen böyle kenarları annem işlemiş . Sandık lekesi vardı tuzlu suya bastık , çıktı hepsi. Bende kullanacağım inşallah :)
Cok üzüldük cok para verip özele gidiyoruz bir de. Eşim ki benden kibardır cogu kızılacak seye bile insanlara ayıp olur diye tepki vermez ben kızarım. Ama şok oldu garibim özür diledi kenara oturdu. Muayene bitti zaten 5 dk baktı. Ben yüzünü görebilir miyiz dedim renklide, arkası dönük al ensesine bak dedi. Neyse öyle diyosanız tamam dedim. Kalktım sedyeden eşim süklüm püklüm mahcuplanarak tekrar özür dilerim heyecandan bilemedim hocam dedi. Neyse artık dedi cevap olarak. Ne bir ölcüm kagıdı bir ultrason resmi vs hicbirsey de vermedi. Bana döndü 26 haftadayız dmi dedi yok dedim 28. İyi dedi 4 hafta sonra gel. Tamam dedim cıktık. Ama ölcümleri hemsireye söylerken kafa 30 diğer seyler 28 haftadaydı. İcime taş oturdu onu bile soramadım
Bir umut diyosun yani
Belli mi olur kız ayak tırnakları belki benzemiştir
Benim pammuk kızım aynı annesi
Günde kaç defa yapıyosun canım o hareketi bende yapayım bari :)
Su akar yolunu bulur kuzum hiiç stres olma. Sen stres olsanda olmasanda iş olacağı yere varır
Bu arada anneciğinin eline sağlık böyle hatıraları gördü mü insan çok hüzünleniyor
Hahahah ay ne güldüm edepsiz kişilereŞimdi aklıma geldi 2017de Ege depremi olmuştu 6.5 şiddetinde. Biz balayında yakalandık o depremeBizde ki şans. Hatta edepsiz Kişiler eheheh gittiniz deprem yaptınız geldiniz demişti ay komedi
Haklılar hayal edememişlerdir
Peki şeye ne denilmeli benim düğün günü Temmuz sonu yola çıkarken deli gibi yağmur yağıyordu biz hırka falan aldık balayına giderkenGittiğimiz yer Ege
Banada şimdi komik geliyor o zamanlar çok kızıyordumHahahah ay ne güldüm edepsiz kişilere
Ciddi misin canım şanssızlık olmuşŞimdi aklıma geldi 2017de Ege depremi olmuştu 6.5 şiddetinde. Biz balayında yakalandık o depremeBizde ki şans. Hatta edepsiz Kişiler eheheh gittiniz deprem yaptınız geldiniz demişti ay komedi
Evet kuzu :) Birde bizim burda genelde yan sallıyor küçük depremler orda çok değişik sallandık aşağı yukarı gibiydiCiddi misin canım şanssızlık olmuş6,5 da fena sallar depremden çok korkarım ben ya
İki şekilde yapıyorum canım biri çömelip kalkma şeklinde diğeri de yana doğru eğilip bir adım şeklinde videoda yaptığım için saymadım canım başka hareketlerde var çünküCuttingcorners kuzu squatı kaç set ve kaç kez yapıyorsun ? Ben spor zamanı yapıyordum da çok zorlanıyordum hamilelikte iyi yapıyorsun tebrik ederim
İnsan çok korkuyor kuzum burada 4 şiddetinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor hemen eş dost arıyorum valla geçmiş olsun size bende olsam şezlongda yatardımEvet kuzu :) Birde bizim burda genelde yan sallıyor küçük depremler orda çok değişik sallandık aşağı yukarı gibiydiKorkunç bir geceydi evden nasıl giyinip çıktık bilemedik şezlongta yatmıştık anı olarak kaldı öyle
Hatta o şokla babamı arayıp siz iyi misiniz diye sormuştum Karadeniz nere Ege nere işte insanın aklına gelmiyor
Sağol kuzum benimde en çok korktuğum doğal afetlerden biri. Takıntı yapmıştım bi ara sürekli kontrol ediyordum deprem mi oldu falan diye.İnsan çok korkuyor kuzum burada 4 şiddetinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor hemen eş dost arıyorum valla geçmiş olsun size bende olsam şezlongda yatardım
Ayyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmKızlar oğlumun ilk oyuncuklarını sipariş verdim
Her zamanki gibi sade şeyler tercih ettim
Çocuğun hiç renkli birşeyi yok annesi sevmiyor
Ayyyyyyyyyy bayıldımmmmmmm
Sadelik en güzeli ya :) Annemde bana diyor biraz canlı renkler alsana diye ama elim gitmiyorKızlar oğlumun ilk oyuncuklarını sipariş verdim
Her zamanki gibi sade şeyler tercih ettim
Çocuğun hiç renkli birşeyi yok annesi sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?