- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Çok güzel canım hem de sağlıklı bende ahşap almayı düşünüyorum.Kızlar oğlumun ilk oyuncuklarını sipariş verdim
Her zamanki gibi sade şeyler tercih ettim
Çocuğun hiç renkli birşeyi yok annesi sevmiyor
Bi tanıdığım kullanıyo bu çantayı bu markayı sordum memnunum dedi ama canlı görmedim bende, netten sipariş etsek beğenmesek iade olmaz mı acabaBen de hep bu modeli görüyorum kullanışlı da gözüküyor ama binbir marka var birkaç tane mağazada inceledim çok kötü geldi fermuarı dikişi falan şöyle kaliteli bir şey bulursam ben de kırmızı istiyorum bebek arabasıyla uyumlu olsun diye:)
Sadelik en güzeli ya :) Annemde bana diyor biraz canlı renkler alsana diye ama elim gitmiyor
Çok güzel canım hem de sağlıklı bende ahşap almayı düşünüyorum.
28. Haftadayim canimŞimdi kaçıncı haftadasınız
Doktorların söylediği genellikle yüksek tansıyon risk ,gebede drlar düşük tansiyonu seviyorlar, düşük olması iyi ama tabi bayılacak kadar olunca ne olur bilemem,bi hal çaresi mutlaka vardır cnm ,doğum anında rabbim yardım ediyo insan çok anlamıyo o an olanı biteni ben sancı çektim ama sonra sezeryana döndü, sen anlamadan bide bakarsın doğum olmuşKizlar 13 haftalikken ikili test icin gittigimde acliktan tansiyonum dustu ve bayginlik gecirdim. 22 haftalik hamileykennde seker testi icin gittim 2 saate dayanamadim sanirim yine acliktan tansiyonum dustu bayildim.
Simdi sunu merak ediyorum . Tabiki doktora sorucam ama bilen yasayan var mi ?
Ya bu dogum sancilarina dayanamazsam tansiyonum duserse nolur ya da bu onceden belli olur mu. Bebegi etkiler mi
Benim başıma gelmedi cnm hiç böyle bişey, belkide dediğin gibi göbüş büyüdüğü ve gergiye geldiği için olabilirKızlar az önce karnıma yağ sürerken göbek deliğimden sarımsı bir sıvı geldiğini ve kuruduğunu gördüm sizin başınıza hiç geldi mi? Karnım büyüdü baya gerildi ondan mı oldu acaba?
Cevabin icin tesekkurederim . Insallah dedigin gibi olur. 9/5 e dusuyor ama acken ve yorgunken oldu bunlar. Allah yavrunu hayirla buyutmeyi nasip etsin . Ve bana da hayirlisi ile dogurup kucagima almayi.Doktorların söylediği genellikle yüksek tansıyon risk ,gebede drlar düşük tansiyonu seviyorlar, düşük olması iyi ama tabi bayılacak kadar olunca ne olur bilemem,bi hal çaresi mutlaka vardır cnm ,doğum anında rabbim yardım ediyo insan çok anlamıyo o an olanı biteni ben sancı çektim ama sonra sezeryana döndü, sen anlamadan bide bakarsın doğum olmuş
Benim başıma hiç gelmedi canım ama doktoruna söyle mutlaka bunuKızlar az önce karnıma yağ sürerken göbek deliğimden sarımsı bir sıvı geldiğini ve kuruduğunu gördüm sizin başınıza hiç geldi mi? Karnım büyüdü baya gerildi ondan mı oldu acaba?
Aminn cnm cümlemiz sağlıkla büyütelim inş ,benim tansiyonumda öyle 4 e kadar düştüğü oluyo ama gebe olmadan öncede öyleydi hâlâ öyleCevabin icin tesekkurederim . Insallah dedigin gibi olur. 9/5 e dusuyor ama acken ve yorgunken oldu bunlar. Allah yavrunu hayirla buyutmeyi nasip etsin . Ve bana da hayirlisi ile dogurup kucagima almayi.
Teşekkür ederim canım benim beğendim model de buyduCanım 3 çanta arasında kararsızım,daha önce ekran görüntüsü almıştım.
İndirime girince aradaki fiyat farkını karşılaştırayım diye :))
Eki Görüntüle 2232774 indirim adı altında bu çanta şuanda 126.90 tl
Eki Görüntüle 2232776
Eki Görüntüle 2232777
Genelde iade oluyor canım aslında ama sonrasında kargoya vermesi ücret takibi uğraşmak zor geliyor:))Bi tanıdığım kullanıyo bu çantayı bu markayı sordum memnunum dedi ama canlı görmedim bende, netten sipariş etsek beğenmesek iade olmaz mı acaba
Hiç bilgim yok kuzum doktoruna danış mutlakaKızlar az önce karnıma yağ sürerken göbek deliğimden sarımsı bir sıvı geldiğini ve kuruduğunu gördüm sizin başınıza hiç geldi mi? Karnım büyüdü baya gerildi ondan mı oldu acaba?
Ne güzel annesi muayeneleri ben de iple çekiyorumYarın sabah işe öğleden sonrada annesinin bal minnakını görmeye gidicem
Akşama kadar giremem büyük ihtimal çok dedikodu yapmayın ona göre sonra kaçırıyorum muhabbeti
Ben anakucagı takılan ama söküp çıkarılmayan bir model düşünüyorum onlar 8.5 kg felan oluyor mamas papas armadillo ve Kraft pocket modelleri böyle
Ben bu bebek arabaların dan anlamıyorum ya cahilim galiba bu konuda yattığım içinde gidip bakamadım ne alacağımı bilmiyorum ama fazla para vermek istemior um 1.500 gecmesin en azından banada yardimci olurmusunuz .e bebek te baby plus yazıyor 700 küsür ama görüntüsü güzel içeriği nasıl bilmiyorum.birazda hafif olsun istiyorum çünki sürekli otobüse binip gidecem gezmeyeMamas papas armadillo sağlam araba. Onu almaya gittim inglesina aldım gerçi ama arabam olmadığı için otobüste metroda zor olur armadillo diye düşündüm. Bi de bazı arabaların bagajına zor sığıyormuş. Taksi bile kabul etmeyebilir. Inglesina trilogy tercih ettim bu yüzden. Tek elle tek hamleyle kendiliğinden açılıp kapanabilen olması ve tentesi çıkınca puset hâlinde kullanılabilmesi avantaj benim için. bir daha puset almicam zaten 2.5 yaşına kadar kullansa yeterli. 4 yaş diyorlar armadillo için de ama 4 yaşında bebek araası kullanan çocuk görmedim kullanmasın da zaten. 2.5 3 yaşına kadar kullansa yeter sonra yürümek isteyecek..
Benim başıma gelmedi cnm hiç böyle bişey, belkide dediğin gibi göbüş büyüdüğü ve gergiye geldiği için olabilir
Benim başıma hiç gelmedi canım ama doktoruna söyle mutlaka bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?